Mot Tyresö

Nu ska jag snart springa ut i min nya outfit + Mouli tröja och jacka till bussen. Ska åka till Gullmarsplan, sen ta 873:an till Fårdala skola där Jonnah och Julia m.fl befinner sig just nu. :) Får hoppas på en lyckad kväll, behöver verkligen det! Nu ska jag röka, tjosan! :D


Det blev detta istället!

Vad tycks? :D


Beslutsångest...

Vet inte vad jag ska ha på mig, vill ha mina mönstrade strumpbyxor. Till det vill jag ha ett svart linne, men jag har fan inte ett enda som är långt och täcker rumpan. :( Med min body går det då inte att gå ut med strumpbyxor utan något som täcker asset! Lägg det helst i eran carebox. ;)

My temporary look:



Dag 11 - Mina syskon

Jag har en 13 minuter yngre tvillingbror, Erik, och en 19 årig storasyster, Anna. Finns inte så mycket att berätta egentligen, dom är som vilka syskon somhelst. :) Anna har diagnosen autism. Hon har gått ett extra år i grundskola, 10:an. Dock är hon ändå väldigt självgående, kan klara sig rätt bra själv för det mesta. Erik går gymnasium i Sickla, tillskillnad från mig. Lite surt att även fast vi är tvillingar så kommer han få ta studenten ett år före mig. -.-


Gammal bild på mig och Erik, inte världens bästa bild menmen...


Valborg- 11.

Då var det valborg igen då! Minns vad jag gjorde förra valborg. Jag åkte till Skärholmen med Helena, Tove, Elin och någon mer och kolla vårkläder, sen åkte jag hem och åt middag med familjen. Det regnade förra året, samma sak detta år. Stört ju, det har varit kanon väder hela veckan. I don't get it? :O För övrigt stör jag mig grooovt på en kille som jag aldrig snackat med, bara "sett" typ. Han snodde mitt nr från min tjejkompis mobil och har börjat tok bomba min lur med sms. Att han är kär i mig och shit, och när jag ber honom sluta så vill han att jag ska hålla på och motivera varför. Det var liksom 1-2 år sedan det började och han har fortfarande inte gett upp. Suck..


Nu ska jag sminka mig, puss på rompah!


X

Samma skit varje dag...


Min dag i bilder!











Läsk

Ska handla läsk med pappa nu. Laddar upp bilderna från dagen när jag kommer hem sweeties.
Simma lugnt, imorgon är det valborg! :D


Dag 10 - I min handväska

I min väska har jag en tvål, busskort, två fickspeglar, en gammal Sony Ericsson, ett tomt ciggpaket, nycklar, iPod, svarta Wesc- lurar, plånbok, en Calvin Klein parfym och en neccesär med mascara, rouge, svart/vit kajalpenna, ögonbrynspenna, läppsyl, fransböjare, foundation, läppglans och pincett. :)


I may be bad, but I'm perfectly good at it.

Hello! :)
ar på helt okej humör- tills nyligen när mamma sa att jag ska till Bup imorgon klockan 10:00. Orkar inte.. Måste åka ända till Haninge, sen vänta på både tåg och buss i minst 20 minuter -.- Får väl åtminstone hoppas att det är fint väder. Har fått hem filmen Sebbe från Lovefilm, tänkte gå och kika. :)

Puss på er!


Just don't give up



Hade tråkigt..

.. så jag sminkade mig lite, fail! :$



En fråga, ett svar


Hur mycket poäng gick du ut med i 9an?

Svar: 155 poäng eller något sånt, inte kanon bra enligt mig. :( Men i nian gick allt åt helvete, så vad kunde man vänta sig liksom!


Dag 9 - Min tro

Jag tror inte på gud. För det mesta. Bara om det behövs. Tror inte på att det sitter någon gubbe på ett moln och styr över allt som händer nere på jorden. Händer för mycket skit här i världen, inte fan kan jag tro att någon där uppe sitter och trycker på en "OK knapp" och tillåter det, gör ni? :O


Baby.


Skratt och tårar

Sitter och försöker laddda upp dagens bilder på facebook men den är fett sne, så det går inte speciellt fort inte... Anyway, jag och Jonnah bestämde oss för att sola i Rålis eftersom vädret var über. :) Till en början... Mot slutet kom två trevliga killar och gjorde oss sällskap medan vi väntade på Tobbe och hans kompis. Sen när dom tillslut kom efter att vi varit tvugna att frysa häcken av oss så börjar det regna ganska duktigt. Vi kubbar mot tuben, åker mot Farsta strand och tar massa bilder på tuben. Jonnah och jag skrattade så tårarna rann! :D Sen åkte jag och Jonnah mot Blåsut och hämtade lite kläder som hon glömt hos sitt ex. Sen tog vi bussen hem och fick vänta en kvart på bussen. Nu är jag iaf hemma!

Lite bilder! :) :









Tripp, trapp, trull...


...



Varje gång jag ser i spegeln ser jag ögon som är röda
Fyllda utav tårar, sår på mina kinder
Jag vill ha en rak väg, klarar inte fler hinder
"Allt ordnar sig, vi tror på dig"
Men saken är den, man måste tro på sig själv...


Lite bättre än Madicken...

Det blev Jackass! ;)


Hyra film!

Nu ska jag och mamma åka och hyra film. Jag kom på att jag ville se någon gammal Astrid Lindgren film, så vi ska hyra. Ruligt! Vill ha cigg. Inte lika ruligt.. TJOSAAAN! :D


Sommar

Då har man nyss haft 2011's första solpass. :) Låg en stund i solen igår med, men det var mer för att jag inte hade något vettigare att göra. Orkade inte steka mer än någon timme eller två, p.g.a värmen. Ett tecken på att jag fått mer färg är när jag ser att jag fått massa fräknar. Inte världens bästa grej, men alltid nåt eller hur? ;)

L O V E




Sola.



Din blick.


Dag 8 - Min senaste födelsedag

Helt ärligt, jag minns inte en sekund av min senaste födelsedag. :O Utan att överdriva, ingenting! Däremot är det exakt två veckor kvar imorgon tills jag fyller 17. Har dock redan fått min present, min HTC. Värt att längta... Eller? Aja, ett år kvar tills det roliga börjar då. ;)


Sevärd?


You're not alone

Får totalt cepe ryck på min hals, den slutar aldrig göra ont. Har iaf legat ute och solat, men var tvungen att ha en strumpa över tatueringen. Schysst bränna.se! ;) Håller på och letar efter hemsidor där man kan kolla film gratis utan att behöva ladda ner dom. Vill se Human centipede. Såg den för drygt ett år sen, men fick aldrig se slutet. Så dags så! :D

Bjuder på en gammal bild av mig, älsklingen, Alex, Victor och Lucas!




-



I'm at war

Fighting for the one that I love, and the one that I truly need
I'd take a bullet for you, cause you mean the world to me
Cause to be with you, that's where my heart wanna be
It's like I'm about to die just to get with you

Everything you are's what I need in my life
Cause my love is a soldier and my heart is a grenade


Glad påsk!

Glad påsk fuckers! :)


Fredag

Sååååå gött att man vaknar och har rakblad i halsen. Not! Jag som t.o.m hade ställt klockan och grejer bara för att jag skulle kunna ringa Jonnah tidigt. Men nu blir det visst bara sitta hemma och dega, kul kul. :( Just nu försöker jag få tag i Jonnah, men hon sover säkert fortfarande. Har målat naglarna svarta, nu när dom äntligen blivit lite långa. Gorgeous! ;)


Vissa dagar är bara slöseri med smink.

Funderar på att lägga mig. Denna dag har inte så mycket mer att ge. Ska be till gud hela natten att det blir mycket solsken och värme imorgon, för jag och tjejerna ska sola har vi planerat. :) Behöver få lite bränna på mitt vita fläsk. You know, jag använder mjöl som puder. Over and out.


Dag 7 - Min bästa vän

Egentligen har jag ingen bästa vän. Har dock väldigt nära vänner, den närmaste av dom är tveklöst Jonnah Fröderberg! Vi har känt varandra 1,5 år ungefär. Våran vänskap började med att jag var fett off mot henne utan anledning, p.ga massa olika missförstånd som handlade om min dåvarande pojkvän Vincent. Med tanke på att även hennes pojkvän hette Vincent så blev det roligt som ni kanske förstår. ;) Men det är något vi bara skrattar åt idag! :D Något av det första vi gjorde tillsammans var att gå på Club glamour. Haha, den gången vi träffade Dessie?! Det var som att jag alltid känt henne, fast vi bara känt varandra några dagar. Under dessa 1,5 åren så har vi gjort otroligt mycket. Eftersom vi båda är gal1 spontana så har det blivit en hel del kan jag säga er! Hon finns alltid där, ställer alltid upp för sina vänner. Önksar att fler vore som henne, även jag själv.


Älskar dig baby!





VÅRAN LÅT <3


Mobbad mops

Höj ljudet och ta reda på vilken låt Rambo hatar.
Den som gissar rätt får en kram! :D




Btw, kolla hans mun i början HAHAHAHA...


Sug mig.

Gick upp för drygt en timme sen, jävla seg man är. Sitter och läser lite bloggar, får bara lite adhd ryck över att typ alla slutat uppdatera? Läser nästan inga storbloggar, kanske Kissie ibland om jag vill ha mig ett gott skratt. Gillar vardagligt folks bloggar, mycket mer intressant att läsa! :)

XOXO


Everyone thinks that I have it all...


Dag 6 - Min dag

Dagen började med att vakna upp i Joakims säng. Fixade mig lite snabbt, sen tog jag 10:14 bussen till Gullmarsplan. Hann precis med min buss, yeay! :D Gjorde i stort sett ingenting under dagen, tog lite bilder och sånt. Har faktiskt ätit lite också för en gångs skull. Är så förbannat lat så jag inte orkar laga mat, och finns det inga rester i kylen =  Elin skippar måltiden. Anyway, Rasmus kom hit vid sju eller nåt sånt på Robyns moppe. Vi hade fett me tråk, så vi gick in på chattroulette. Höhö. ;) Sen ville Rasmus att jag skulle rita av honom, så vi satt ute på min altan och så började båda rita. Kreativa människor? Yes indeed. Nu har han iaf åkt hem, ska äta något men vi har bara något äckligt fullkornsbröd hemma. Elin ledsen.. Får se vart kvällen tar mig. Antagligen ingenstans, men man kan alltid hoppas. :D

Hörs senare!




Dag 4 - Det här åt jag idag + Dag 5 - Mitt favorit ämne

Dag 4 - Det här åt jag idag

Dagen har visserligen knapp börjat, så har inte blivit så mycket. Lite kladdkaka för att inte behöva vara hungrig, mat orkar jag då fan inte laga längre... ;)

Dag 5 - Mitt favorit ämne

Med tanke på att jag gick ut med Mvg i bild så skulle jag nog säga bild. I nian var man dock superflummig på bildlektionerna, så hade sent förväntat mig att få högsta betyg. Engelska är nog mitt starkaste ämne, har alltid haft lätt för det. Minns att jag i sjuan brukade glömma att vi hade glosor till nästa dag, så jag öppnade boken för första gången (ca fem min innan lektionen började), läste igenom- och la vartenda ord på minnet. :D Hade i stort sett alltid alla rätt. Jag fick Mvg på två av tre nationella prov i nian, och Vg på det tredje men ändå fick jag gå ut med Vg som slutbetyg. Wtf? :o


When I'm not with you, I'm not living

Kom precis hem!
Har sovit hos Joakim de senaste två nätterna! :) När jag kommer hem och ska låsa upp så märker jag att larmet va på, och när jag kommer in i mitt rum så hittar jag min lilla bebis liggande i sin korg. Hur tusan kan man starta larmet om hunden är hemma utan att det startar?.. :O Har saknat lilla Rambo massa! Vet inte vad som händer idag, antagligen ingenting om jag känner mig själv.




X

Vart tog mitt liv vägen och när ska det vända?
Försöker mitt bästa, det kommer aldrig att hända.



En fråga, ett svar


Där du tatuera dig tar dem piercingar där också utan föräldrarnas tillstånd?

Svar: Jag gadda mig hos en kille som har "eget". :) Han har alltså ingen riktig studio och man behöver inte målsmans tillstånd, vet ej om han gör något annat än tatueringar.


Dag 3 - Mina föräldrar

Dom har varit gifta 25 år, eller något sånt. Enligt mig har båda haft många intressanta jobb. Mamma har varit sekreterare åt olika ministrar, även åt en stadsminister om jag inte har fel. Pappa har varit livakt åt bl.a drottningen, någon president osv, polis, chef för häkten och massa annat i den kategorin. Vad mer kan man säga? Vi kommer inte särskillt bra överens... Peace out. :)


-



I gotta feeling..

.. that tonight's gonna be
a good night!


Dag 2 - Min första kärlek

Well, föll pladask dag ett och inte ens efter två år har jag kunnat resa mig igen. Han har alltid haft en plats i mitt hjärta och kommer alltid ha det, vad som än händer. Det har varit en del bråk men fan så jävla underbara stunder vi haft tillsammans. Minnen i tusental! Mina bästa minnen, våra finaste minnen. Inte så mycket mer att säga, vi har alltid varit nära vänner och det är vi än idag, vilket jag är otroligt glad över...



Today's


Best love song


Morning.

Vaknade nyss, ska nu duscha och ringa Jonnah. Vädret är kanon idag också, så förhoppningsvis ska vi bara ligga i solen hela dagen. Yeah! :D



Dag 1 - Om mig

Mitt fullständiga namn är Elin Olsén, och jag fyller 17 den 9:e maj. Är bosatt i Älvsjö sen elva år tillbaka, flyttade hit i maj år 2000. Trivs här skulle jag nog våga påstå att jag gör. Önskar bara att vissa bodde närmre... Jag har gått gymnasiet sen början av hösterminen men just nu går jag inte i skolan, har dock två timmar matte på onsdagar. Då kommer min lärare hem till mig och hjälper mig plugga upp mitt mattebetyg till ett G så jag kan få behörighet till att söka till ett gymnasium till hösten. :) Går alltså IV nu. Medan vi är inne på ämnet, har haft problem med/i skolan och med lärare ända sedan dag ett. I sjuan, åttan och nian blev jag extremt dåligt behandlad av folk runt mig, vilket tillslut gjorde att min självkänsla fick en rejäl tackling. Framförallt tjejer har gjort det riktigt jobbigt för mig. Vissa dagar kunde jag vakna på morgonen innan skolan och bara ligga och gråta. Men några detaljer ska vi inte gå in på...

Min familj består av min mamma och pappa, en tvillingbror och en storasyster med diagnosen autism. (a.k.a funktionshindrad) Hela livet har jag varit tok kär i mopsar. Vet inte varför! Gillar deras lilla knorr hihi. :D Fick hem min älskade vovve Rambo midsommarafton 2010, han fyllde nyss ett år. Jag har alltid sett mig själv som en glad och trevlig person. Även jag kan ha mina bitch dagar, men överlag så är jag glad och go'. Är du trevlig mot mig är jag trevlig tillbaka helt enkelt! Har egentligen ingen bästa vän, däremot har jag väldigt, väldigt nära vänner.

Vad mer kan man berätta? Jag hatar tacos, har en felstavad tatuering på nyckelbenet, jag röker, har bara varit kär en gång, har blivit tagen av polisen eftersom någon ringt och sagt att jag skulle lägga mig framför ett tåg, har aldrig varit full, alkohol är det äckligaste jag känner till. Finns inte så mycket mer jag kan komma på än så länge, tjohej! :)


Bara för att!

Dag 1 - Om mig
Dag 2 - Min första kärlek
Dag 3 - Mina föräldrar
Dag 4 - Det här åt jag idag
Dag 5 - Mitt favorit ämne
Dag 6 - Min dag
Dag 7 - Min bästavän
Dag 8 - Min senaste födelsedag
Dag 9 - Min tro
Dag 10 - I min handväska
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - Det här hade jag på mig idag
Dag 13 - den här veckan
Dag 14 - Mitt rum
Dag 15 - -Mina drömmar
Dag 16 - Person jag vill byta liv med för en dag
Dag 17 - Mitt favorit minne
Dag 18 - Några saker om mig
Dag 19 - Favorit plagg i min garderob
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Den roligaste saken som har hänt den här veckan
Dag 22 - En bild på det jag köpte senast
Dag 23 - Det här får mig att må bra
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - Vad skulle jag göra om jag gick en milijon
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favorit plats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mitt bästa minne


Megan fox




Man kan bara inte känna sig snygg om man jämför sig med denna människa.. GAAAH! :(


Grattis Rambo!

Grattis på 1 årsdagen min älskade lilla griskulting!

16/4 - 2010 


En fråga, ett svar


Vart gjorde du den? Kan "vanliga personer" också göra en där? Och var du tvungen att ha föräldrarnas tillåtelse? :)

Svar: Jag gjorde den i Hagsätra hos en kille som kör eget, han har alltså ingen riktig studio. Alla kan tatuera sig hos honom! Nej, du behöver inte ha dina föräldrars tillåtelse. :) Kram!


Make up time

Nu har jag duschat och smort in mig. Ska föna håret och sminka mig!
Bästa som finns, eller hur? ;)


Grattis Jonnah Fröderberg!

Ett stort grattis på 17 årsdagen
min sköna böna! Älskar dig.


Tatueringen.


Right now;


Beroende av låten!


Old pic


Don't you miss me too?



It doesn't even matter

Idag träffade jag Erick från min förra skola. Sjukt länge sen man sågs! :) Vi möttes i Liljeholmen, sen tog vi tvärbanan till en Adidas butik med 30 % rea. Vi lallade runt där en stund, sen åkte vi till Medborgarplatsen, köpte cigg och kollade ett eller två andra ställen. Efteråt åkte vi hem till Erick en stund och drack engelskt te och nötte dubstep låtar tills vi sprängde högtalarna. Han ringde en polare som har egen studio och hjälpte mig få tid för... *trummvirvel*... tatuering redan imorgon! Fatta hur taggad man får vara egentligen?! Kameran följer med, hoppas han tillåter att vi filmar första sekunderna av mitt lidande h3h3. Men ni får inte veta vad eller var jag ska ha den. You'll see tomorrow...  :D



Mens. (y)


Snoop dogg - Sweat (David Guetta Remix)


Lovely

Fan att det aldrig kan få vara sol och varmt i mer än två dagar! :O Igår var nog varmaste dagen hittills på hela året, över 16 grader. Gräsmattorna bara exploderar av alla vårblommor, helt sjukt. :D  Jag och brorsan tog fetaste långpromenaden med hunden på eftermiddagen. Kan inte vänta tills det blir sommar. Nu måste jag tagga till lite granna här, är halvt medvetslös ju höhö. Mors! ;)


Bussen

Ska ta 9:10 bussen, så måste äta nu. :) Har åtminstone fixat klart mig, ganska ovanligt.
Hörs när jag kommer hem!


Två frågor, två svar


Har du rakat av din ögonbryn?
Svar: Svar nej. Har dock väldigt ljusa ögonbryn med få strån. Så ser knappt ut som jag har några haha. Har bara noppat ganska mycket!

Känner du ami (ofsweden) ?
Svar: Har bara träffat henne lite snabbt vid ett par tillfällen, så nej.


Big brother

"Vem säger det?" Hahahaha skön!


Lång lista

1. Är du singel nu? Ja.
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Långa helt klart.
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? Alltid.
4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Yes.
5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? Ja.
6. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Ja.
7. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? Nope.
8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Jag menar det alltid.
9. Sparat något från ett gammalt förhållande? Ja.
10. Somnat gråtande pga kärleken? Ja.
11. Varit på en blind date? Haha men nej.
12. Varit på en vanlig date? Nja eller va, Vadå dejt?
13. Var det trevligt? ...
14. Har du lätt att bli kär? Nej.
15. Har du någonsin varit kär? Always have, always will.
16. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? Tss ja.

KOMPISAR

1. Har du nån bästa vän? Har ingen bästa vän, har dock väldigt nära vänner.
2. Är du ofta med dina vänner? Har inte träffat så många senaste tiden.
3. Vad brukar ni hitta på? Allt möjligt!
4. Bästa minnet med nån vän? Sommarkvällarna med folket.
5. Säg namnet på någon riktigt bra vän? Jonnah.
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? Aa.
7. Har du hatat din bästa vän? - Ja.
8. Litar du på din bästa vän? Litar på mina vänner?
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? Ja.
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Jag vet inte.
12. Vart bor din bästa vän? - Pass.
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? Nej, kanske bara om det är något extremt någon gjort eller så. 
14. Har du ljugit för någon kompis någongång? Har väl hänt.
15. Har någon kompis ljugit för dig någongång? Ja.
16. Ljuger du för dina vänner ofta? Nej.
17. Vilken kompis var du senast med? Anton, Martin, Dennis m.fl.
18. Ställer du upp för dina vänner ofta? Självklart.
19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? Går inte i skolan.
20. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? Linn och Ebba, men vi umgås tyvärr inte så mycket längre.

SISTA SOM

1. Du fick en puss av? J.
2. Sov med dig i samma säng? J.
3. Du delade ett riktigt skratt med? Pappa.
4. Du gick på bio med? Mamma och sis.
5. Du höll i handen? J.
6. Du gick på stan med? Jonnah, Tobbe, Xavier.
7. Du delade en pizza med? Lucas.
8. Du ringde? Pappa.
9. Skickade ett sms till dig? Anton.
10. Du kramade? Rambo.
11. Gjorde dig lite besviken? - Pass.
12. Gjorde dig mycket besviken? - Pass igen.
13. Du skrev med på msn? - Har inte Msn på min nya data.
14. Du snackade skit om? Någon som förtjänade det I guess.


I just came to say hello

Godmorgon! :)
Vaknade för kanske tio minuter sen. Länge sen man gick upp såhär tidigt, minns inte senaste gången jag vaknade före tio. Ska sminka mig, sen försöka äta något. Hatar att äta på morgonen... :(


Club Topnotch!

CLUB TOPNOTCH , Solna hallen 28 maj 2011 . 20.00 - 02.00
NORDENS STÖRSTA LASERSHOW !
För mer info besök Club Top Notch 2 års jubileum UTSPARKEN 11 för 3000 ungdommar, kan ni köpa av mig 073- 7701570

/ Xavier


-

I didn't know it could be this strong, now I can't let it go.
I lied when I said it didn't hurt...


Overflow

Hej på er! :)
Har tagit insomningstablett nu x 2. Lyssnar på underbara Slipknot. Ska ta sömntablett om någon timme eller så, ska ju upp tidigt imorgon eftersom min bebis ska vaccineras. Kom på att jag ska köpa en såndär ring piercing till läppen. Såndär som de flesta har, klart man hänger med. Btw någon som såg Parlamentet i lördags? När Soran Ismail är "cool och kastrerad" och sitter och typ skriker. Har inte skrattat så mycket på länge. Så om någon kan länka klippet så skulle jag vara evigt tacksam! :D Men nu ska jag börja röra mig mot teven och äta chips tror jag.


-

Shit vad jag älskar dig...


Jag och brorsan badade Rambo nyss!








Det är borta

Som du beter dig nu, vem har du blivit?
Inte den killen som jag delade mitt liv med
Men skitsamma, han är borta föralltid
Ingenting att minnas, bara att tiden var fantastisk
Jag saknar dig som fan men jag vet att detta är slutet
Försöker se framåt men lever i nuet
Jag trodde du var äkta, men vafan får man tillbaks,
ett stort jävla svek och din kärlek blev till hat
Trött på alla myter, sagor om lyckan
Finns det någon gud så var i helvete är han?
Två år av livet har passerat med dig
Du vet, du var den enda som någonsin har älskat mig
Jag försöker att glömma men det går inte så bra
Men fuck allting som hände, det var ingenting att ha
Nu hatar jag kärlek och jag ska aldrig falla dit
För jag älskar dig på riktigt och du var mitt allt, mitt liv

Allt vi hade det är borta, måste vandra iväg
Fan smärtan är oändlig, jag kan inte stanna här
Allt vi hade det är borta, måste vandra iväg
Fan smärtan är oändlig, jag kan inte stanna här

Nu kan jag sluta hoppas, han var allt men det förändrades
Han högg mig rakt i hjärtat, ingen fatta hur det kändes
Jag skiter i allt du är, jag skiter i vem du är nu
En miljon vackra ord men allting dog ut
Jag älskar dig på riktigt och jag lovar det känns
Men utan dig i livet, var kommer jag hamna?
Om du inte bryr dig ska jag fan göra detsamma
Allt vi var va skit, jag kände dig aldrig

Du såg mitt innersta, nu finns jag fan inte kvar...



Älvsjö

Vaknade vid elva, ringde Anton och fixade mig. Träffade honom runt tolv och så bestämde vi oss för att dra hem till Dennis med Adam. :) Vi kollade skräckfilm på Dennis hemma bio. Konsig film, kannibaler som flög(?) :O Sen grillade hans pappa korv till oss som vi käkade ute i den underbara solen. Sen mötte vi Linda, Micke och Martin och tog en cigg. Alla gick hem till Dennis igen och tog det kallt. Sen skulle Anton köpa cigg, så Martin körde oss till OKQ8 och sen vidare mot Långsjön. Sen kom några till dit, men följde inte med dom sen för jag skulle hem och äta middag. Nu ska jag messa Anton, sen blir det sova tidigt. :) Veterinären imorgon 8:10 med lillkillen.



Denna satt vi och garvade åt hemma hos Dennis... :D



Världens snyggaste tändare! ;)


En fråga, ett svar


Varför tog du bort det långa inlägget? Det var väldigt fint skrivet!
Svar: Tack så mycket... Jag vet inte, var inte riktigt redo att gå ut med det än. :(


Yääs.

Nu ska jag träffa Anton en stund, see ya! :)

 


Hemma

Sitter här med ett glas Sockerdricka. Löv... :) Filmen Rio var faktiskt väldigt bra. Inte ännu en sån där meningslös animerad film liksom. Rolig var den, det kan jag säga er. :D Underskatta inte en film bara för den är animerad. Nu ska jag plocka disk innan det blir vulkanutbrott här hemma. H3h3.



Lady Gaga <3


Nu blir det bio på Heron city!

Vi ska kolla på Rio! :D


Today

Ska åka och köpa godis med pappa om en liten stund. Lyssnar på Lady Gaga, är helt kär i hennes senaste album. :D

Bjuder en facelook:


Oh boy, you've left me speechless...


Broken

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And though you break my heart
You're the only one
And though there are times when I hate you cause I can't erase
the times that you hurt me and put tears on my face
And even now when I hate you it pains me to say
I know I'll be there at the end of the day
I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you babe
I don't wanna play that part
I know that I love you but let me just say

I don't wanna love you in no kinda way


X

You made me feel like heaven 24/7..


I miss you




Middag

Nu blir det middag. Bjuder på en söt bild som togs nyss. :)
Puss på er! :D


Ny iPod?

Eftersom jag haft min iPod drygt två, tre år så funderar jag på att eventuellt köpa en ny. Men har bara ett problem, vet inte vilken färg. Nu har jag den rosa.

Frågan är vilken färg man ska välja? :o


The sims

Har varit och handlat lite saker med pappa. Fick nya Sims Medeltiden! :D Verkar as kul, ska installera nu. Minns den tiden när jag var helt beroende av Sims. Kunde spela flera timmar i streck, ibland hela dagarna. Nu blev man nästan lite sugen igen hihi. :D




En fråga, ett svar


Var har du köpt den?

Svar: Min Ed Hardy är från Venine, ligger vid T- centralen på samma sida som Punkt shop, för 1699 kronor!


...



Knockout

Tja sötnosar! :)  Haft huvudvärk hela dagen, har dock ingen aning om vad det beror på. Var på möte vid 9:00 sen åkte jag hem och sov framför teven tills äckeltelefonen skulle ringa. Lucas kom hit vid två. Först hämtade vi Rambo på dagis, sen kollade vi Family guy, tog en cigg och drev med folk på Facebook. Fan, Ida har fått mig helt besatt av tatueringar.

Får väl vara extra gullig mot päronen så dom kanske kan tänka sig låta mig göra't när jag fyller år? :$ hihi. See ya!


Olagligt tung!


The more it hurts the more I need.

Fyfan. :( Det regnar och jag ska till skolan första gången på över en månad(?) Ska dit med mamma och träffa någon, tugga gymnasieskolor och sen åker jag hem. Ska väl börja rulla mot Mariatorget nu.

XOXO


Du är mitt liv.



AWW YEAH

Brorsan gjorde middag till mig. Men åt typ inget eftersom jag har så ont idag. :( Funderar på att måla silikon skalet till min touch om en stund, måste bara hitta lite snygga mönster på Google för att få inspiration. Elin Olsén är sjukt händig ska ni veta! Jävla nice alltså. Det luktar tacos i hela huset, så har stängt in mig på rummet tills den värsta lukten försvunnit. Oj, glömde jag säga hur mycket jag hatar tacos?! :O


HAHAHA!

"WHERE ARE MY FLAPJACKS?"
Min humor. :D


ATM;

Kollar Family guy och äter yoghurt... ;)
Like a boss!


I love my Ed Hardy!






A day without you

Can you feel me when I think about you with every breath I take? Every minute, no matter what I do. My world is an empty place. Like I've been wonderin' the desert for a thousand days. Don't know if it's a mirage But I always see your  face, baby. I'm missing you so much. Can't help it, I'm in love. A day without you is like a year without rain. I need you by my side. Don't know how I'll survive. A day without you is like a year without rain. The stars are burning. I hear your voice in my mind. Can't you hear me calling? My heart is yearning Like the ocean that's running dry. Catch me, I'm falling.

I just don't know how to explain that a day without you
is like a year without rain...



Någon som vet?

Någon som vet var man kan köpa såna här örhängen? Har letat i flera månader, men dom verkar minst sagt inte säljas på speciellt många ställen! :O


Åkersberga

Vill bara börja detta inlägg med att tacka er för de superfina kommentarerna! :) Det värmer otroligt mycket att läsa det ni skriver...

Jag hade möte klockan 10:00. Efteråt skjutsade pappa mig till Fruängen, sen tog jag tuben till T- centralen och mötte Lucas. Vi gick till banken, sen käkade vi på donken. Fick pengar av pappa, yeeey! Sen tog vi roslagsbanan till Täby, gick runt i centrum och kollade på Mac datorer. Vi skulle träffat Felix i Åkersberga, men han typ dog? Så vi (jag) fick damp, och så fick vi driva runt i Åkersbergas centrum typ en timme i väntan på att människan skulle höra av sig. -.- Sen skulle vi träffa Victor, men han skulle köra efter skolan, så tyvärr gick inte det heller. :(

Då drog vi hem till Lucas barndomsvän Ida, skitgullig tjej! :D Vi satt i hennes kök och kollade massa stuff på datan, tog en och annan cigg och chillade galet. När vi skulle åka så följde Ida oss till roslagsbanan, och så tog det kanske en timme för mig och Lucas att komma hem. Det regnar nu, är fett ledsen för det. :(




...

I know that I only got myself to blame.
But that doesn't help to ease the pain.
I'll just die if I can't see your face...


Bara en gång till


If you walk away, I will suffer tonight



Utgång

Ska handla lite med pappa, hörs när jag kommer hem! :) 


Visste ni att..

Visste ni att mitt smeknamn är "persikan"? :)
Mina föräldrar har kallat mig det sen jag var liten för jag har så lena kinder. Gulligt va? :D Måste säga att jag haft jätte tur med hyn, har inga fula märken eller något sånt i ansiktet. Får jätte mycket komplimanger från mina tjejkompisar, som typ "Du har perfekt hy, hade jag din hy skulle jag aldrig använda smink!" Man blir så glad av sånt hihi :$


Godmorgon

Sitter och messar med Thom, ska typ träffa honom om ett par timmar. Länge sen man sågs! :D Mina föräldrar är ute på långpromenad med Rambo, dom borde vara hemma om en kvart ungefär.

Ska på något möte i min skola snart. Vet dock inte om det är imorgon eller onsdag. Hoppas på onsdag, mer ledighet hehe... ;) Men seriöst, är så jävla less på skolan så det inte är sant. Började hata skolan när min äckliga, inkompetenta mattelärar kärring såg till att jag fick IG i matte i nian. Blä.. :(

Grrr, snygg!


.

Du rubbade hela min existens, du sabbade hela min vänskapskrets.
Du tuppa av mig med skit moral. Du blunda när du rasade mitt liv totalt.


18:15 @ Heron

Ikväll blir det bio! Jag, mamma och syrran ska se 18:15 föreställningen av Hopp på Heron city. Vi ska äta middag där också. Ciao! :D




-

I'll never be the same
If we ever meet again...


Tack mami!



Nu blir det sängen

Va pigg.. tills jag kollade på klockan. Jag får inte börja vända på dygnet nu, men sover ändå piss dåligt så spelar väl ingen roll när jag tillslut lägger mig? Imorgon har jag inga planer- förutom att sms:a Felix när jag vaknar som jag lovade, hihi. Godnatt bejbs! :*


.

Den enda personen som tagit upp min tankekraft 24/7...


Vår

Vi går mot ljusare tider. :D


Idag.






Film tips!

En film jag tycker alla, verkligen alla, borde se är Black swan. Kan inte säga annat än att jag höll andan under större delen av filmen. Filmens genre är psykologisk thriller. Hur spännande låter inte det? ;)

Sjukt snygg film, klart värd att se! :D




You're gonna see me in your dreams tonight

Fick världens ryck imorse och sminkade mig fint och lite för mycket! Daddi var söt och installerade min cam, så nu kan jag äntligen bomba med ego bilder igen. ;) :$


Vällingby C

Hello babys!
Nu ska jag åka med mamma och sis till Vällingby centrum. Kommunalt dessutom... *suck* Kameran följer iaf med, så massa bilder ska det bli! :)


I'll die for you.


Drop dead gorgeous

Tjejerna drar på Experience imorgon, så får väl nöja mig med lite manligt sällskap istället. ;) Kanske sover hos Simon, vet dock inte om jag kan. Ska gå och kolla film med mamma nu. :D Tjolahopp!


Fick nyss på posten! Naw...


Nytt;


RSS 2.0