Äntligen klar!

Har hållit på och sminkat mig i evigheter, så ska bli skönt att få slappa lite innan gästerna kommer.

Dom kommer 19:00! Finns inte så mycket mer att säga. Ha en kung kväll!



Mike Posner - Looks like sex


She looks like...





Sminkar mig

Håller på och sminkar mig och fixar håret! Slänger upp bild senare.
XOXO


Tjejer...

Det är för mig inget konstigt med att många tjejer föredrar att umgås med sina killkompisar istället för tjejer. Själv har jag kanske tre, fyra tjejkompisar som jag kan lita på till 100 % och som jag kan vara mig själv med, utan att någon har någon åsikt om det. Jag duger som jag är, och det är det som gör att jag håller mig till dom. Är så trött på allt skitsnack, allt detta ständiga baktalande om man inte är som alla tycker att man borde vara. Jag hatar verkligen det! Det var bl.a därför jag valde att hoppa av skolan. Jag kan erkänna det, jag ORKADE inte. Jag mår seriöst dåligt av hur vissa tjejer håller på dag ut och dag in. För tjejer kan vara så sjukt taskiga och omogna om dom vill.

Jag försöker verkligen göra allt för att vara snäll och trevlig. Men det räcker med att någon hittar på något som du "sa" eller "gjorde", sen är det kaos. Då börjar bitchblickandet och skitsnacket direkt. Jag ger alla en chans. Men har lärt mig med tiden att det är lätt att snälla människor trycks ner, eller tas inte på allvar. Önskar att tjejer kunde sluta vara så dömande gentemot andra tjejer...

Var glada istället och sluta snacka så mycket skit om folk! Ingen dras till en sån som jämt och ständigt pratar bakom ryggen på andra. Puss!



Nyårssminkning

Har sån beslutsångest... Vet inte hur jag ska sminka mig imorgon. Kvällen till ära så ska jag iaf sminka mig sjukt mycket! Jag brukar inte tycka om att använda färger men det skulle ändå vara jäkligt snyggt att göra något annorlunda.

Hur ska ni sminka er på nyår?


Korn feat Skrillex - Narcissistic cannibal



Imorgon smäller det!

Imorgon är det nyårsafton! Visserligen hatar jag nyår eftersom jag är så rädd för fyrverkerier och sånt. Har varit det hela mitt liv och vi vet inte vad det beror på. Kanske var med i något krig i mitt förra liv?

Iallafall, har städat hela huset. Fick sushi som belöning! Och tro mig, det var det värt. Jag älskar sushi! Skulle ju ha festat med Jonnah och massa andra imorgon, men tyvärrr så kan jag inte det. Åh, hatar att vara den där tråkiga jäveln som alltid säger "Nej tyvärr, jag kan inte hänga med" och sånt. Tvi! Sitter och funderar över vad jag ska ha på mig samt hur jag ska sminka mig på den stora dagen. Någon cool sminkning ska det iallafall vara!



Nu ska jag...

Nu ska jag spela Sims! Världens bästa spel.

Kommer visserligen ta några timmar innan jag kan börja spela eftersom jag måste installera 15 expansionspaket utöver spelet på bilden!


The studio- Jag för tre år sedan!

Hittade en bild på mig från 2009 när jag blev fotad på The studio! Det var sjukt kul. Det var minst sagt dyrt, men helt klart en upplevelse. Hade jätte gärna gjort om det nu när man hittat sitt utseende så att säga. Åh, mitt hår på bilden...


H3h3.

Tvingade nyss brorsan att låta mig fota hans outfit!
Tycker den är fin. Skönaste klädstilen!


...

Killar borde lära sig från Mario, det spelar ingen roll hur långt ifrån hans prinsessa är eller vilka hinder som finns på vägen, han fortsätter att jaga henne.


If you leave me you're outa your mind

Godmorgon people!

Har haft mardrömmar två nätter i rad, hatar det. Hostar gör jag också. FML. Ska ta mig till banken idag. Måste beställa nytt legg med tanke på att min bild är från 2008, tiden då jag var gulhårig och inte hade ögonbryn. Inte okej. Ser inte ens ut som mig. Har tagit ny bild iallafall, ful som stryk dock. Man borde få ta sina egna bilder, eller hur?






Sommar... </3


18 års present?

Inte så långt kvar tills jag fyller 18...
Då kan man ju alltid hoppas på denna goding; en Samsung Sii, fast i svart!


Pornstar dancing.


Vacker!



Mys

Nu blir det film och godis! En favorit hihih.


Beyoncé - Countdown

Blir så glad av den här videon/låten!


Kom nyss hem

Tidigare idag blev det en tur till arbetsförmedlingen. Efteråt åkte jag till Farsta centrum med mamma. Kom precis hem. Fick med mig ett linne och ett par svarta jeans! Kanske något att ha på nyår? Hämtade även ut min skinnjacka. Sjukt hungrig brud här, så ska upp till köket en sväng och jaga efter mina föräldrar och se om vi får käk snart. Ehehe.

Här får ni lite bilder på kläderna. Puss!


The Sims 2

Är det bara jag som varit helt såld på The sims genom åren? Speciellt 2:an. Funderar på att börja spela igen, fast då kommer jag säkert inte palla spela mer än en kvart. Brukade kunna spela i flera timmar och bygga hus osv.


What you're made of

Just like I predicted, we're at the point of no return. We can go backwards, and no corners have been turned. I can't control it, if I sink or if I swim. Cause I chose the water that I'm in. I hear you talking, but your words don't mean a thing. I doubt you ever put your heart into anything. It's not much to ask for, to get back what I put in. What's your definition of the one? What you really want him to become.
No matter what I sacrifice it's still never enough. And it makes no difference who is right or wrong. I deserve much more than this. Cause there's only one thing I want. If it's not what you're made of you're not what I'm looking for. You were willing but unable to give me anymore. There's no way you're changing, cause some things will just never be mine. You're not in love this time. But it's allright...



Tips!

Body shop's body butter, det finns inget bättre. Min absoluta favorit är den med kokosnöt. Jag har aldrig fastnat så hårt för någonting jag köpt i hela mitt liv tror jag. Kokos kanske låter lite äckligt i era öron? Det skulle det iallafall gjort i mina. Men nästa gång ni går till Body shop, då måste ni testa denna! Ni kommer inte ångra er. Kostar ca 300 kr, värt!



22:46

Har kollat på teve med mamma. Lady Gaga - Monster ball tour. Älskar henne, hon är sjukt cool. Dock suger första skivan... Men hennes senaste, wow. LYSSNA SPOTIY NU NU NU! Bild på mig från igår.


Up next;


Tack mamma!

Mami kom hem med ett par Björn Borgisar till mig! Woohoo, älskar Björn Borg. Rosa och allt hihih.
 


Tisdag

Har legat i soffan och kollat på The rise of evil och ätit chips och druckit cider. Är stressad, har en sån satans huvudvärk. Så fort jobb kommer på tal här hemma så blir jag skitstressad... Ska till arbetsförmedlingen imorgon. Ska även förbi Farsta centrum en sväng och hämta ut min skinnjacka som varit på lagning i ett par veckor! Bjuder på en oldie.


Baby, it's not worth it without you


Ny design! (tryck F5 om den inte syns)

Tack http://fannywikstrm.blogg.se/ för den fina designen!


Promenad

Nu står Rambo och skäller vid dörren, så det är dags för en liten promenix!


JAG ÄLSKAR DIG!










Du får mig att le. ♥


Mellandagsrea

Träffade Jonnah i Slussen 10:00. Gick upp typ halv åtta, ville bara dö haha... Vi åt på Max och pratade i hundra år om allt mellan himmel och gjord. Sen blev det plundring i massa affärer tillsammans med typ 100 pers. Mellandagsrea i all ära! Synd bara att man inte har några pengar... FML. Blev Liljeholmen en snabbis, sen åkte jag hem vid ett. Nu har jag fixat mig och om några minuter ska jag och familjen hoppa in i bilen och åka till Tyresö på julmiddag. Myspys!



Facerape x 10000

Har precis haft Eddie och Vincent här. Dom har facerapeat mig typ tio gånger, och folk sitter och bombar och lackar på mig som jag vet inte vad för det... Aja... Haha -.- Ska sova snart, träffar min älskling imorgon. Pöss.


Det kan aldrig bli för mycket bio!

Har vaknat och käkat lite. Ska börja röra mig mot Heron city igen för nu vankas det en förjävla bra film. Wiiiie, kan inte vänta! Verkar sjukt bra. Dessutom är den inspelad i Sverige hihih.

Någon som har sett den? Var den lika bra som svenska orginalet?


02:53

Ännu en fin julafton är förbi. Känns fortfarande helt ofattbart att det redan gått ett helt år sen förra julen. Ganska obvious, men det har aldrig kännts som att det gått så fort som nu...

Håller på och ska beställa en riktigt fräsch bloggdesign btw. Väntar bara få svar på ett mejl först... Anyway, blev ju som sagt bio på eftermiddagen. Helt okej film, har däremot mycket högre förväntningar om filmen vi ska se på bio imorgon om jag ska vara ärlig! Ska sova snart, börjar äntligen bli lite trött efter min Monster... Godnatt!


Några av årets julklappar!

(Har även fått en Fjällräven och en laptop!)


@ Heron city



Bio.

Ingen Kalle anka idag inte. Blir bio istället!


God jul allihopa!


Bättre bild på hårfärgen!



Dan före dopparedan

Har varit hos morfar och julfikat lite med mamma och syskonen. Mysigt! Har firat min första lov dag med en ny hårfärg. Bjuder på en liten sneakpeak på nya hårfärgen! Det blev svart den här gången. Eller "Blåsvart" som färgen egentligen heter. Älskar den, det är färgen jag trivs allra bäst i!


Sitter med hårfärg i skallen!


Förändring

Kan säga er att mina föräldrar kommer sälja mig när dom får veta vad jag tänkt göra med mitt hår... Hehe nejdå. Men dom kommer inte gilla det, det kan jag garantera! Längtar hihi. Hade aldrig trott att jag skulle våga, men jo. Jag hatar mitt hår, det är sjukt tråkigt. Så nu vill jag göra något roligt med det. Ny färg och ny... ah, frisyr. Färgar håret imorgon! Puss.


Mot bussen

Nu ska jag börja röra mig mot bussen. Ska till Universitetet och möta Helena, sen blir det V.I.P på Cosmonova! Nice.


Förstår inte hur jag lyckas...


Nom nom nom!


Hungrig

Är sjukt trött. Pappa kommer snart hem, sen ska vi köpa sushi. Fyfan vad gott! Älskar av hela mitt hjärta att vi har världens bästa sushi precis nere i centrum hihi. Har varit och jobbat lite åt mamma idag. Tog med mig hunden, så det blev genast lite mysigt. Imorgon ska jag träffa Helena. Nu blir det teve, cya!


Färga håret svart?

Värt och satsa på solarium och svart hår i vinter? SÅ JÄKLA SNYGGT!!


Try with me


02:00 - Godnatt!

Måste sova nu. Förstår inte hur jag kunde vara så dum att dricka cola precis innan jag skulle lägga mig... Skulle duschat också, satans helvete. ÅÅÅÅÅH. Kan gud bara ge mig lov snart?!?! Vill få sova ostört. Aja sängen nu, natti natti!


Yummie

Nu ska jag lägga mig och mysa framför teven! Trevlig kväll ungar.
P&K.


Norlie & KKV - När jag går ner


...

Har sovit massor och ätit. Det går inte att undvika att bli trött av det här mörkret... Hatar det. Man vill bara gömma sig under täcket för resten av livet. Aja upp med hakan, lov snart!!! Fan vad röj det ska bli. Ska ha riktigt kul det här lovet...


F**KING AMAZING


Oh, you really hurt me




Spicy just like hot sauce, careful you might burn it up

Tjena! Vill bara börja med att säga att jag aldrig varit såhär trött i hela mitt liv. Alltså jag kommer bokstavligen talat inte ur sängen, det går bara inte. Helt nerdrogad typ.

Hittills har denna dag inte bjudit på så mycket äventyr. Har varit och sökt jobb och nu inväntar jag pipandet från äggklockan. Håller på och lagar tortilini, världens godaste!


ATM;


You could mean everything to me...



Mellanmål

Sitter och mumsar på en kiwi framför Bridget Jones dagbok. Myspys såhär på en söndag! Usch, en hel vecka kvar... Håll ut. Snart är det lov!

Vill bara påpeka att trots att jag inte går i skolan så gör jag en hel del annat. Måste t.ex gå upp varje morgon vid 6:30, lämna hunden på dagis och sen åka hem igen och fortsätta med det jag måste göra. Aja, sitter och kämpar för att hitta lite skön musik att ladda ner. Men hittar fanimej inte ett piss... FML.



Jul stämning



You're the worst thing that ever happend to me...


Filmkväll i Nacka

Har varit med grapparna i Nacka hela kvällen. Blev att se världens dåligaste film, Drive. Men sen blev det bättre när vi startade In time. SJUKT bra film! Aja, kom hem för 20 min sen. Ska sova nu, hörs imorgon!


Utgång, hörs!


En vecka kvar tills julafton... Wiiiie.


Bara för jag har tråkigt!

• Jag får huvudvärk jätte lätt av att prata i telefon

• Jag skulle se helt annorlunda ut, om jag hade orken att engagera mig mer i det

• Jag är väldigt rädd för att såra mina vänner

• Jag har inga problem att tatuera mig och pierca mig- men sprutor klarar jag inte av alls

• Jag kan inte umgås med någon som gillar mig mer än vän, om jag inte känner samma sak

• Jag är rädd för hästar

• Jag kan bara vara mig själv med ett fåtal tjejer, men alltid med killar

• Jag är livrädd för att bli kär igen

• Jag äter typ aldrig snabbmat, kanske en gång i månaden som mest

• Jag tycker tjejer är fulla av skit, många av dom åtminstone

• Jag får väldigt ofta komplimanger för min hy

• Jag behöver mycket tid för mig själv

• Jag blir lätt förbannad när jag sminkar mig, fixar håret osv

• Jag älskar mitt rum, hehe

• Jag är sockerberoende, alltså på riktigt. Kan bli galen om jag behöver dricka cola t.ex.

• Jag kan få sjukt ont i huvudet av solsken, så måste stänga in mig i ett kolsvart rum för att det ska gå över

• Jag önskar att jag hade blå ögon, finaste som finns

• Jag går inte i skolan


Olsen twins

Första gången jag hittat bilder där jag nästan tycker att jag och min bror är rätt lika? Gör iof värsta minen, men ändå. Lite lika kanske? Hahaha åh, tänk om vi blivit tjejer båda två. Då hade det ju varit Olsen twins PÅ RIKTIGT! Hihih.


Nytt;


Jag överdriver inte..

.. när jag säger att det är svårt för mig att lämna sängen på morgonen! Naaaw.



Slipknot - Duality



Vad tycker ni om nya Facebook?


Victoria's secret


All I want for christmas is you!


ϟƘƦƖןןΣx, vad annars?

 


ATM;

Detta är resultatet av när man inte käkat sen 18:00 tiden igårkväll och nu. Lite cola har jag iallafall fått i mig. Mums... Känner starkt för att gå och köpa chips och dipp och allt man kan tänka sig. Vill ta hem alla tjejpolare och ha världens FETASTE tjejkväll. Vore inte helt fel eller hur?

Aja, inte mycket att säga. Kom hem till Birk vid åtta nån gång. Sen va vi hos han hela kvällen. Jättemysigt... Blev en sväng till stan idag, sen åkte jag till Bålsta och träffade Anton och köpte cigg. Nu ska jag äta. Btw, älskar att jag är osminkad just nu. Bara så ni vet. Haha, pöss.


Mot Uppsala

Åker till Uppsala ikväll, ska träffa denna snygging. Ska väl börja röra mig mot Centralen om 1,2 timmar. Måste ju köpa biljett, vilket jag aldrig gjort förut ehehe. Hörs imorgon!


Dagens facelook;




Jag är så glad för er skull! ♥


00:07

Imorgon händer det grejer serru! Ska åka och kolla jobb, sen åker jag till Kungsängen och gör min tatuering. Och efter det åker jag till Uppsala! Hihihih. Hörs imorgon, ska sova nu. G O D N A T T !


Favorit låten just nu;


Movietime!


Ska kolla film nu med mami, Brides maids. Verkar rätt rolig!


Jag är ett sådant charmtroll


Precis mätt ryggen...

Var tvungen att skicka motten mellan skulderbladen och nacken till svanken till **** för att han ska kunna göra klart skissen på min tatuering. Längtar förjävla mycket alltså...


Sliten chey.



13/12

Då var det Lucia igen då! Är det bara jag, eller känns det som om det här året gick jätte fort? Känns ju som om det var julafton för bara några månader sedan... Kanske börjar bli gammal? Hahaha! Ska iallafall få i mig lite frukost nu. Ska antagligen till Farsta C idag och söka jobb och även mäta min rygg för tatueringen. Pce.


It took so long just to feel alright



I'm sexy and I know it

Ska väl få mig lite skönhetssömn snart. Börjar bli sjukt trött, har fått gå upp tidigt varenda dag denna vecka. T.o.m på helgen... Menmen! För övrigt måste jag säga att jag ÄLSKAR denna vecka. Stört mycket kul som händer hihih. I'll let you know! Hörs imorgon folket.


I line them up and watch them fall

Blir lite advents mys framför teven nu med choklad. Årets julkort fixat, blev rätt nöjd! Sitter och diskuterar lite med Z om mina tatueringar. Åh, inte långt kvar nu... Shit vad snyggt det kommer bli!!

Imorgon kanske jag blir hemma, beror på. Var iallafall på mammis jobb idag och hjälpte henne med lite saker. Fick sushi till lunch, om nom nom. En riktigt bra dag innehåller sushi, så är det bara!



Dagens citat:

"Instead of being a dick, try to grow one!"


I have a bullet with your name on it.



All we see is strange clouds

Ska lägga mig alldeles strax. Har blivit sjukt less på att gå i terapi, behöver inte ens skiten längre. Så tänker sluta, men måste tydligen gå på något satans möte imorgon och "säga hejdå" typ. Blir så jävla pissed när folk tror dom vet hur jag mår och vad jag tänker och tycker osv osv... Bjuder på en bild på min baby. Natti.


Julpyssel

Har fått i uppdrag av mamma att skriva 55 julkort... Aja, såhär på kvällskvisten finns det inte så mycket annat vettigt at göra så varför inte. Kollade på I taket lyser stjärnorna förut, shit vad jag bölade haha...







Bruno Mars ♥

Du var mitt livs största misstag.


Utgång

Går ut och möter Vincent, Thom och Eddie nu. Puss!

Mina nyårslöften!

• Att börja träna regelbundet och äta rätt!

• Att skaffa jobb!

• Att vara jävligt kräsen när det kommer till killar och inte fastna för ännu en idiot!


Alla har väl fallit någon gång?


Gadd på G

Imorgon ska jag till Kungsängen och tattuera mig! Kommer säkert ta minst tre timmar, men det är det värt. Har laddat med godis och Red bull, så kommer nog klara smärtan. Men ska fixa klart mig nu!

Bjuder på en bild av bruden med snyggaste tattueringarna på denna jord!


Tack för hjälpen sötis! Du får en länkning som tack.


Fredagsmys i Tyresö

Skriver mer ikväll, designen ändrar sig lite titt som tätt eftersom Helena är en sån ängel och hjälper mig med den. Ska börja klä på mig. Börjar åka till Tyresö snart. Ska träffa Sebbe och Felicia!

P & K

So happy I could die



Vad kan detta vara?


Can't wait!!!!

Bloggen

Ska göra något åt denna satans blogg. Lovar...

Iallafall, åkte och lämnade hunde på dagis vid nio. Sen åkte jag till mammas jobb och hjälpte henne med lite saker. Blev en liten shoppingrunda på lunchen, fick en jätte mysig tröja från Lindex. Sen åkte jag och mötte världens goaste kille Patrik i Skogås. Vi gick hem till Oscar och chillade galet. Hade superkul, roliga killar dedär. Imorgon ska jag söka jobb och på kvällen förhoppningsvis träffa min fru. Hörs!

Kungsängen

Har varit med Clara och Anton idag. Åkte till Kungsängen med Clara, sen kom Anton efter några timmar. Vi låg i stort sett bara och sov till en film tillsammans med hennes sjukt söta chihuahua valp Bell.

I helgen har jag planer serru. Jävlar vad taggad jag är! Ni får veta sen. Har iallafall bestämt träff med Felicia och Sebbe denna vecka. Trevligt! Nu ska jag plocka undan lite i rummet.


Kolla, åh...


Håller på och gör ett julkort. Tycks?

Fick i uppdrag av mina föräldrar att snickra ihop ett litet julkort med våran älskade vovve Rambo. Ganska nöjd hittills!


That's just the way it is

Har varit och gymmat, tro det eller ej. Solade lite, sen sprang jag några mil på löpbandet också. Hel nice! Måste pallra mig dit oftare. Sen kan man äta med gott samvete hihih. Längtar till lovet... Måste upp och lämna hunden på dagis imorgon också. Kallt som satan innan solen gått upp...


Sola

Träffade Jonnah en stund idag innan mitt möte. Love that chick.
Nu ska jag ta mig en efterlängtad 25 minutare på solariet!


Rihannas nya, älskar't!


It's a new generation

Börjar bli dags att sova nu tror jag. Imorgon ska jag träffa min fru! Har inte träffat henne in forever. Längtaaaar! Kanske träffar lite folk också. Nu ska jag kika lite i min bok som jag fick igår i Belgien, visar bild sen. Hörs imorgon mina vänner. Natti natti.


! ♥


Gingers have no soul.


AWW YEAH!



Så förjävla skönt att vara hemma igen. Ni anar inte! Päronen och vovven mötte mig på flygplatsen. Blev en sväng förbi donken, sen raka spåret hem. Hittade även en sprillans ny laptop på mitt rum som dom varit iväg och köpt medan jag var borta. AZUUUM!

Ska fortsätta packa upp mitt 20 kilo tunga bagage nu. Pöss.

17:10 - Nu lyfter vi! Bye Beligen.



Eindhoven airport

Nu ar vi framme pa flygplatsen! Ca 2 timmar kvar tills mitt plan gar. Shit...

Hade lite problem igar med packningen eftersom alla vaskor inte far vaga mer an ett visst
antal kilon. Men det loste sig. Laddat med lite skon musik ocksa, nirre.

Tell the world I'm coming home

Ska sminka mig lite, sen aker vi mot flygplatsen. Ni far en skon lat!
XO XO

...


Just have a little patience. I'm still hurting from a love I lost. I'm feeling your frustration.
Any minute all the pain will stop....

Let's have a toast for the assholes

Min look for denna afton! Det kommer gaster vid sju, Marinas dottrar. Super gulliga! Hemresa imorgon.


Real eyes realize real lies.


Helt sjuk tjej!!!


Happyface

Tog en svang till cetrum och kopte lite nodvandig shit. Helt underbara priser har i Belgien! Blev lite fodelsedags firande och en powernap pa soffan. Det behovdes serru! Nu ska jag sova, stadaren kommer imorgon vid 8:00.. Maste aven borja packa. Godnatt!

Word


RSS 2.0