Goodnight



Har börjat känna av sömntabletterna nu, så dags att sova. Kanske pillar lite med designen igen imorgon. Ska försöka gå upp före 12:00 för en gångs skull. Annars kan det bli framåt två, halv tre någon gång. Godnatt! :)


Min drog!






My lullaby.

Ska sova nu, vagga mig själv till sömns med världens finaste låt..


02:32

Känns som att jag bombat med gamla bilder på senaste tiden? Ska sluta med det.
Måste fixa nya känner jag. Känner också att jag måste lägga mig pronto etersom mina sömntabletter kanske kommer sluta verka, och det kan bli lite jobbigt. :( Nuförtiden tar jag sammanlagt tre st/kväll, men alla är inte samma sort. Så det är inte som att jag knarkar skiten.. Har bara olika perioder när jag absolut inte kan sova bra. Sure, kanske somnar rätt fort och så. Men bara för att man sovit hela natten betyder det inte att man sovit bra liksom. Förväntar mig inte att någon fattar, okey?..


Oh babe, then it fell apart


En låt man blir glad av!


I'm coming home

Kom precis hem, är galet seg efter två timmars bilresa x 2 :( Blir antagligen att kolla teve, inte en chans att jag drar ut nu även fast så många tjatat hela dagen om att jag ska det. Fast imorgon blir det andra bullar, måste ut och träffa lite folk känner jag. Shit, rena rama drömmen om man hade körkort.. Hörs! :)


Världens absolut bästa album!

http://open.spotify.com/album/5uvXx5ZQswNRFCdHR521YZ


DBT.

Hade möte på DBT 13:00 i 1,5 timme.
Sen åkte jag och päronen hemåt och handlade sushi på vägen, yummie! :D Senaste timmen/timmarna har jag suttit och svarat på ett frågeformulär på datan från DBT med ca 200- 300 frågor. Så har haft lite att göra hähä. Jag kommer förmodligen stanna hemma ikväll. Har varken orken eller möjligheten att gå ut. Imorgon åker jag till Gävle över dagen och kommer hem senare på kvällen, ska åka med päronen och hälsa på trevligt folk. Nu ska jag fortsätta gosa med min cola, ciao! ;)


Orden är som magi...

Oh, his eyes, his eyes make the stars look like they're not shining. His hair, his hair falls perfectly without him trying.
He's so beautiful and I tell him everyday. I know, I know, when I compliment him he won't believe me. And it's so, it's so sad to think that he don't see what I see. But everytime he ask me 'Do I look okay?' I say...
When I see your face there's not a thing that I would change. Cause you're amazing just the way you are. And when you smile the whole world stops and stares for a while. Cause boy, you're amazing just the way you are. His lips, his lips I could kiss them all day if he let me. His laugh, his laugh he hates but I think it's so sexy. He's so beautiful and I tell him everyday.
You know I'd never ask you to change
If perfect's what you're searching for then just stay the same.
So don't even bother asking if you look okay, you know I'll say...
When I see your face there's not a thing that I would change. Cause you're amazing just the way you are. And when you smile the whole world stops and stares for a while.

Cause boy, you're amazing just the way you are...


I'm gonna drink my tears tonight

Ska gå och slumra lite framför teven nu. Har precis slängt i mig dubbel dos sömnpiller, så ska nog slockna smidigt och fint om ett par timmar. Kom på att Total blackout går nu, måste langa rush! :)


Fin grej.


.

MINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: Svart
färg 2: Rosa
färg 3: Turkos

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: Ja.
Fått ditt hjärta krossat: Yes.
Träffat någon som förändrat ditt liv: Nja.
Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja.
Kysst en kompis: Japp!

BLANDAT:

Vill du ändra ditt namn: Det vill väl alla? Btw, hade jag inte blivit döpt till Elin så hade det blivit Emelie.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Det minns jag faktiskt inte.
Vilken tid vaknade du idag: Två nån gång.
Vad gjorde du igår runt midnatt: Rålis med folk.
Någonting som du längtar till: 1:a juli, då jag får veta vilken skola jag ska börja i till hösten.
Senaste gången du träffade din pappa: Ett par minuter sedan.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Listan kan göras lång...
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Aa.
Vad gör dig irriterad just nu: Att mitt hår växer långsamt.
Långt eller kort: Öhm långt?
Vad gillar du gällande dig själv: Att jag ger alla en chans I guess.

DIN FÖRSTA:

Operation: Aldrig.
Piercing: Navelpiercing, 14 barre.
Tatuering: Ett par månader sedan!
Bästa vän: Ärligt talat så minns jag inte.
Sport: Dans.
Husdjur: Pamster.
Vaccination du minns: Dunno!
Förälskelse: ...
Alkohol du drack: Aldrig druckit.

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

Läppar eller ögon: Ögon.
Kramar eller pussar: Den var svår... Men måste erkänna att jag älskar kramar.
Kortare eller längre: Längre.
Romantisk eller spontan: 50/50
Tatueringar eller piercingar: Tungpiercing (är nog den enda piercingen som är riktigt snygg på killar.)


Pro.

Någon mer som läser Twilight på engelska? ;)


Gårdagen.

Äter frukost 9:00 på färjan, åker och träffar folk så fort jag kommit hem och glömmer totalt bort att äta under hela dagen. Åkte hem till Joakim, sen mötte jag Julia. Det slutar med att jag på natten börjar spy och ramlar ihop i Rålis så att dom jag var med fick lyfta mig dit vi skulle.. :O Fick dock som tur var skjuts hem av Julias mamma ända från stan fem på morgonen. Gårdagen var kaos helt enkelt! Pappa kom och väckte mig vid två idag, sen var det raka vägen upp till soffan :) och så somnade jag bums igen. Vaknade för drygt en timme sen, känns som om någon snurrar mitt huvud tiotusen varv i sekunden så fort jag ställer mig upp. Har fortfarande inte ätit någontnig, men pappa kommer som tur är hem med mat från Donken närsomhelst!




Tack pappi!


-

I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like.


Mot Estland!

Nu bär det av mot Estlands huvudstad. Kommer inte ha någon lur med mig, så ingen idé att försöka kontakta mig. Lämnar Sverige 17:45 och kommer hem igen på söndag! :)


05:06

Tror ni jag gick och la mig? Nej klart som fan att jag inte gjorde.. -.- Men på riktigt, nu är jag trött som ett mähä. Godnatt!(På riktigt denhär gången.)


Dag 22 - En bild på det jag köpte senast

En bodylotion från Kicks, som även är min favoritparfym! :D






Våran lilla älskling

Idag är det exakt ett år sen som vi hämtade lilla Rambo i Västerås. Kan lugnt säga att jag aldrig tidigare varit med om att ett år gått så fort. Jag kan också lugnt säga att jag inte begriper hur vi klarat oss så länge utan dig, ditt lilla skrälle. Älskar dig min ögonsten! :)


25/6 - 2010 ♡





Riks knas..

Laddade ner nya internet tidigare idag, så hade lite problem med blogg.se i början. ;)
Så därför har det inte blivit någon saftig uppdatering idag! Menmen, åkte iaf med familjen någon timme med bil till landet för att lämna Rambo hos mammas kompis. Sen blev det lite mums på hemvägen också, det gillas! Har fördrivit tiden lite med att kolla massa filmer. :) Och jag vill att min fru ska komma hem från Orbaden NU NU NU..



Sorry, fet bildbrist!


Underbar.

Jag skulle vilja säga att jag inte bryr mig ett piss
En ensam fågel som bär på tok för stor kvist


Den positiva lilla tjejen är försvunnen
Blicken tom, kapitel 17 är ba' mörker
Varför spelar spegeln ett spel mot mig?
Varför gråter livet, när döden alltid ler mot mig?
Hur ska jag bete mig i sociala sammanhang
när kroppen har panik och hjärnan vill spela på samma band?
Jag hatar att jag hatar mig, är trött på att vara trött
Ensamheten förför mig varje dag jag kliver upp


X

Some things will never be the same...


I'm about to lose my mind, you've been gone for so long


Myspys!



22/6



Dags att sussa, är helt död. Blir att vara hundvakt imorgon eftersom Rambo är krasslig, kanske kör en omgång i solariet på morgonen samtidigt som brorsan gymmar, om jag har orken till det. Vilket jag antagligen inte har. ;) Natti.


Dag 21 - Det roligaste som hänt den här veckan

Oj.. Den var svår. Skulle nog säga igår när jag tog fram ett mjukis/prdydnads troll som står bredvid barskåpet och visade den för Rambo. Han ryckte till, krökte rygg och for som en kanonkula över det hala golvet, sänkte ner överkroppen på golvet samtidigt som han tog stöd med bakbenen stående, skällde jätte ljust och hade öronen bakåt- samtidigt som han viftade på svansen för fullt! Ja, ni skulle varit där helt enkelt. :D


00:59

Har knappt orkat blogga idag folket. Har varit djupt deprimerad eftersom jag inte kommer få träffa Jonnah på två veckor. Vad ska jag ta mig till?! "Forever alone" tänker väl alla, men nej. Så få vänner har jag inte, dock har jag inte många vänner som är lika galna som Jonnah. :D Hon är en såndär prick som man inte kan annat än att vara glad i närheten av. Shit vad social jag måste vara om jag ska överleva dessa veckor..




Du är...


Rambo är med i tidningen!




...

Everything was so worthless, I didn't deserve this.
But to me you were perfect...




Mysigt

Då har man kommit hem från solariet, blev en 25 minutare som vanligt. Resultat har det då blivit, iaf enligt min FETA rand och Danny. :D Nu ska jag kolla på Burlesque och göra iordning en omgång popcorn. I vanliga fall hatar jag popcorn, kan bara äta dom om dom varit inne i micron så länge att det börjar ryka h3h3. Mors!


Något inte många sett mig i..

Jeans! Haha.. ;)





If life brings you lemon, ask for tequila and salt!

Ska dra med brorsan till gymmet nu och ta ett träningspass i solariet, puss!


17:55

Uttråkad chey.. ;)



All the lies have cut so deep

Väcktes runt tio av telefonen, det var mamma som ringde och sa att jag skulle vara på DBP 13:00 idag. Men har varken pengar eller busskort så var tvungen att knalla hela vägen till centrum, nyvaken och fin. "Yes..." Men det gick bra, kom hem runt tre nån gång och hämtade jycken på dagis. :) Sen slog sig brorsan ner framför teven med mig och Rambo och kollade 8 mile. Älskar den filmen av hela mitt hjärta! :D

Nu har pappa kommit hem med jordgubbar, så snart ska vi äta middag och fira silverbröllop.



Just nu;


02:33

Börjar känna av min totala sömnbrist nu ska ni veta. Börjar bli dags att runda av, nu ska jag hoppa ner i sängen och fortsätta läsa min bok. Bjuder på en mysig bild från förra veckan! :)




.

Never create yourself an

everything. Cause once it's gone

you've got nothing left.

Playing the villian

Har inga pengar, inget busskort och ingen sommar. Jävla pissdag rent ut sagt! Ska tydligen vara dåligt väder tills på onsdag, då kommer solen och tittar fram igen. Orkar ingenting just nu, vill bara lägga mig i soffan med en skål nudlar och kolla Twilight. Låter väl inte helt fel, eller? :) Blir förmodligen att vara hemma imorgon också eftersom päronen firar 25 år som man och hustru, vilket kommer firas med att åka till Estland under midsommar. Längtar! :D




Somliga ljus brinner aldrig ut

En tredjedel av den jag var går hem.
För en är krossad, en är din.


Regn, regn och regn.

Jag, Julia och Jonnah taggade till Rålis igårkväll för att ha lite tjejmys. :)
Det slutade med att vi satt med fem, sex sociala boys som kom fram och hälsade efter två min. Sen träffade vi Filip och joinade han och hans kompisar, drog till Gamla stan och sen vidre till Gullmarsplan där vi tog ersättningsbussen Högdalen, sen taxi till Fagersjö eller nåt där det var fest som vi jagat hela kvällen. Känns underbart att umgås med äldre killar (och tjejer med för den delen), dels för alla tror man är minst lika gammal som dom och dels för att de flesta är mognare än killar i våran ålder. ;) Såna som fattar att man bara vill umgås och inget annat.. Vi åkte hem tidigt på morgonen till Danderyd eftersom vi skulle sova hos Julia. Fet promenad till hennes hus från tuben, snacka om att man var mör när man skulle sova.. :O



En extremt nykter Jonnah..


...

DET HÄR SOMMARLOVET KOMMER BLI

SÅ JÄVLA SÄMST!!!!

Danderyd.

Sitter hemma hos Julia med Jonnah, vi vaknade precis sa tankte langa en liten update. Dock ar Julias tangentbort pa hennes Mac ackligt och har inga svenska bokstaver.. Sa ni for noja er med detta! Vi ska iaf ga upp och ata frukost, sen drar vi till nagot centrum. Stay tuned! :D


When I see your face there's not a thing that I would change.

Ska åka och möta Jonnah och Julia om en stund, möjligen fekke på gång. Ska köra på backslick och hög hästsvans ikväll tänkte jag, mooooors! ;)


Liten trip till Vaxholm

Impulsiva som jag och Jonnah är så bestämde vi oss för att åka till Vaxholm.
Påväg dit mötte vi Xavier i Mälarhöjden, sen åkte vi till stan där vi träffade Amar, Meyer och några som dom var med. :) Sen knallade vi mot tuben och tog bussen från Tekniska till Vaxholm där vi blev uppplockade med båt av Måns och Ville. Mysig kväll, vi sippade sockerdricka och kollade på 13 och Little Fockers. Sen somnade vi bom! Vi åkte tillbaka med båten igen på morgonen, snacka om bumpy ride. :O Vi studsade så mycket att jag fick ett sår på foten trots att jag inte kom åt något annat än plasten på båten. Sen åkte jag och Jonnah och mötte Julia i Danderyd och vidare därifrån till Liljeholmen. Ska snart äta middag, p&k!





Bra skit!


Utgång.

Nu åker jag till min kvinna, äventyr på G. Hörs! :)




To give me all your love was all I ever asked



Tell me when you hear my silence

Har tröttnat något så otroligt på att sminka mig, kommer sluta sminka mig till vardags (förutom ögonbrynspenna och foundation) Har inget emot att gå ut utan smink, känns fräschare. Jag ska iaf köra på det! Anyway, har precis ätit och ska nu bege mig ut på balkongen och ta en cigg och lyssna på regnet! :)


...

But I feel every time you're around somehow
you make me wanna leave everything we got
I don't know what it is or what it is you do
But the thing is like this, I can't stand you

I see you smiling
But you ain't smiling at me, you smile at them
You look at me without a sign
I hear you talking
My words go through you, I am talkning to a wall
I watch you sleeping
You dream of someone and that someone ain't me
I know you hate me
You're always acting cold and show no signs of love

But I feel every time you're around somehow
you make me hold on to what it is we got
I don't know what it is or what it is you do
But the thing is like this, I can't leave you


-

The life is fading from me
while you watch my heart bleed...


-

Jag saknar den där känslan, den som verkligen fick vingarna att bära. Ligger vaken på nätterna och försöker minnas alla löften, som glömdes bort och bröts om vartannat. Alla gånger man tvingats välja mellan rätt och fel. Var tog alla dom vackra orden och beröringen vägen? Jag åker rutschkana nedför livets spiraltrappa och hoppas att jag inte faller alltför hårt. Jag ramlar ihop, jag reser mig upp. Med skrapsår på benen och skavsår i hjärtat så känner jag gråten i halsen, inget är som det en gång var. Tio varv runt jorden och tillbaka.. Ovillkorlig saknad, tomma nätter och en hand som i mörkret försöker möta din. Jag har ingen chans mot ödet, det var du och jag mot världen. Du var min värld, och jag klev åt sidan. Känner mig liten, det känns tomt på insidan ända sedan det blivit tyst som graven. Jag krossade spegeln, nu kan jag inte längre gömma mig bland spillrorna. Att jag inte kunnat ta vara på sekunder mer än jag alltid gjort, om det ens är en möjlighet. Men det är det inte. Jag önskar, men jag faller tillbaka. Inte ens stjärnorna och planeterna kan mäta sig med den tomhet jag känner inombords. Jag knatar på i livet, osäker på vägen. Ingenting kommer bli bra igen, allt har gått i miljontals bitar. Jag besitter en livslång kärlek, en som jag önskar av hela mitt hjärta att den aldrig skulle hittat hem. Vill inte känna mig halv längre. Det är svårt att lyda, desto svårare att lyda hjärtat. Det är svårt att älska, desto svårare att inte..


Patricia Appelgren

Måste bara länka underbart vackra Patricias blogg! Följer den dagligen, går inte annat än att förälska sig i människans personlighet, fotografier och texter.

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg! :)


18:07

Nu börjar jag och familjen röra oss mot kvällens event. Är hemma igen om två, tre timmar! Btw, lägg märke till att jag tagit ur min läppiercing. :D


Vill ha, måste ha!


"Vad finns i Elins godispåse?"


Save the world tonight

Har fått i mig lite nudlar och yoggi eller vad det nu heter. Har lagt på med Jonnah också efter drygt 1, 5 timme. Måste börja fixa mig inför studentskivan som är om några timmar, kan inte påstå att jag är supertaggad precis. Studentskiva vilket innebär fest, vilket innebär fixa till sig, vilket innebär humörsvängningar, vilket innebär dålig kväll.. :( Ska försöka smita ut och träffa Jonnah ikväll också. Måste dock sova hemma inatt, fett illa. Blev å andra sidan glad igen, kom på att jag fick ett ciggpaket gratis igår av hemlig beundrare h3h3. Happyface! Smell ya later! :D


...

Du har ingen tanke på att se mig idag, men helt ärligt jag ser dig varje dag.


Ny header

Godmorgon! :)
Sitter här i bh och mjukisar med en handduk virad runt huvudet. Vaknade med åtta missade samtal (hehe) för hade sagt till Stavve att ringa mig 11:00 men råkade försova mig till tolv. Nu väntar jag på Jonnah som är påväg hit, så måste börja langa rush och äta och fixa mig. Måste kolla på Salad fingers igen, såg den för första gången igår och de flesta såg den 03, 04. Sjukaste jag någonsin sett. Ciao! ;)


Random.

1. Vilken svordom använder du mest? Fan, jävlar, helvete, h*ora typ.
2. Äger du en iPod? Självklart.
3. Vilken är din största rädsla? Om vi snackar substantiv så slår jag nog till på spindlar och räkor. Hatar deras morrhår eller vafan det e...
4. Har du husdjur? En hund!
5. Använder du flip-flopps? Nej.
6. Vem är din bästa vän? Min närmsta vän är Jonnah.
7. Vilka skor använder du? Svarta ballerina för det mesta.
8. Vilken var den senaste filmen du såg? Ca 20 sek av The ring om det räknas.
9. Vilken skola går du i? Sommarlov bby.
10. Hur är du som person? Kameleont...
11. Vad dricker du helst när det kommer till alkohol? Äppeldryck med ciderkaraktär(?)
12. Vilket land som du besökt är det bästa? Cypern helt klart.
13. Vad får du mest komplimanger för? Rumpa, ögon, min röst.
14. Vad gör du just nu? Snackar med Jonnah och vi funderar på att sova men det går inte så bra.
15. Kan du stå på händerna? Nja.
18 Använder du huvtröjor? Ja, nästan hela tiden.
19. Kan du vissla? Ibland haha.
20. Tror du folk snackar skit om dig bakom din rygg? Tveklöst...
21. När var du riktigt full senast? Aldrig varit.
22. Vad vill du bli när du blir stor? Rik och ogift.

Sum 11.

Om allt går som det ska så kommer jag, Jonnah, Julia och kanske Charlotta tillbringa en hel vecka på Jonnahs landställe. Dom åker dit på midsommar, men är utomlands tills söndagen så kommer åka upp dit själv. Kommer bli så jäkla kul, bara träffa massa underbart folk utanför Stockholm under en hel vecka. Sommaren 2011 ska bli den bästa! :D


We were always just that close


You suck

Har ont i magen. Sen får jag damp för min cam leker bäst och ska va trasig... Vill ta massa kort! Är dock så jävla trött på smink, hår och utseende. Det är inte roligt att sminka sig längre. Tycker inte om att vara med polare när jag sminkar mig eller fixar håret för har såna jävla humörsvängningar då eftersom jag oftast inte blir det minsta nöjd. :( En gyllene regel; när Elin sminkar sig, back off! Nu ska jag plocka disk..


Himlen är Camel light blå.

Jonnah och jag åkte till Fruängen och mötte Stavve, Thom och Vincent, sen bestämde vi oss för att sitta vid Långbro park. :) Så där blev vi sittandes några timmar i solen och snacka om allt mellan himmel och jord medan vi drack cola, åt thai mix och en och annan cigg. Sommar på riktigt! :D Thom och Stavve satt i typ en kvart och debatterade om religioner och sen körde Thom sina världsberömda imitationer! Skrattar lika mycket varje gång. :)

Runt halv sex började jag och Stavve röra oss mot bussen, men det var 30 min kvar tills den kom så vi började knalla. Har kommit hem nu, ätit middag och nu ska jag ut med vovven!


I could watch you forever.

Sitter med Jonnah i mitt rum bland chipspåsar och godisskålar, allt är fullt dessutom haha. :D Vi funderar på att börja runda av eftersom klockan är närmare halv fyra. Mötte henne i Mälarhöjden på dagen, sen satt vi nere vid sjön flera timmar och hade det mysiiiigt. :) Sen åkte vi hem till mig, fixade oss lite och så kom Stavve, Vincent och Thom till mitt place. Sen orkade vi inte styra upp nånting, så vi vandrade runt lite i Älvsjö och satt nere vid badet där vi träffade lite annat folk!

Nu ska vi sova, kjaaam.


Låten! ♥

Tro det eller ej, men ska faktiskt gå ut. :) Bussen går typ hel, så ska gå om tre minuter ungefär. Ska åka till Mälarhöjden och möta Jonnah, sen blir det väl att snacka skit, presssa i solen och dricka cola. Inte helt fel! Chillnation. Cya. :D



04:01

Såhär ljust är det när jag kollar ut genom fönstret.
Dags att sova kanske? ;)


Dag 20 - Den här månaden

(Skippar Dag 19 - Favoritplagg i min garderob. Lagom ointressant..)


Det finns mycket man skulle kunna säga om denhär månaden, dock inget nytt. Skulle jag kunnat backa tillbaka tiden så skulle jag göra det direkt, rätta till varje snedsteg jag tog en gång. Backa långt, långt, långt bakåt i tiden. Lär dig livets gåta; Älska, glömma, förlåta. Jävla bullshit alltihop. Lever du efter dom tre orden kan du hamna vartfansomhelst... Well, man lär sig tydligen av sina misstag. :( Men en sak är säker, skulle aldrig önska någon dom erfarenheterna. Inte ens någon jag tycker riktigt illa om. Det har förstört för mycket, har tappat kontakten med alla mina vänner och min självkänsla. Det är mitt eget fel, ingen tvingade mig till någonting av det jag valde att göra. Jag valde själv, och det har jag bittert fått ångra på senare tider. Samma tanke varje vaket ögonblick, tårar som kommer tillbaka varje morgon och varje natt. Minnen som går på repeat innanför ögonlocken. Önskar jag kunde radera varenda liten fucking jävla känsla i min kropp och hjärta, men det kan jag inte...


-

Veckor, månader, år. Det gör detsamma.
Inget är som det en gång var, jag vet...



Look of tonight;


(Skitkass bildkvalité, men hade bråttom!)


Färga håret, yes/no?

Har fundert hur länge somhelst, men fan vad snyggt egentligen att färga håret rött?! Inte ginger- orange. Skulle vilja ha en lite mer fejk röd färg, så jäkla fräscht. Men vill inte göra det förns jag har råd att köpa hårförlängning och sy in den. :) Är jätte trött på mitt svarta, vill ha förändring nu nu nu! :(



Lite åt dethär hållet..


Seems like more than distance between us.

Lyssnar på California king bed om och om igen. Underbart! :D
Ska ta och duscha såfort badrummet blir ledigt, sen blir det min dagliga dos brun utan sol. Om ett par timmar ska jag hämta Rambo på dagis, sen runt fem ska jag lämna av honom hos Emma som ska passa honom några timmar medan jag och familjen är på studentmottagning i Tyresö. :)


-

So tell me when you hear my heart stop. You're the only one who knows.


Äkta kärlek.


Kvällens stora njutning;




I got nothing left, just an empty heart


Dag 18 - Några saker om mig

• Det händer att folk på stan kommer fram och frågar om jag använder färglinser.

• Jag är lika lång som Megan Fox (163 cm)

• Har fobi för att lukta svett, så har alltid minst tre parfymer i väskan.

• Jag är antagligen den mest osociala människa på jorden..

• Jag älskar att röka men har fortfarande aldrig druckit.

• Min hund Rambo är min ögonsten!

• Krabba och sushi, det bästa jag vet...

• Jag har en tretton minuter yngre tvillingbror.

• Jag älskar Céline Dion!


Tankarna svek

Fråga mig inte vad jag gör inomhus framför datan när det är minst 30 grader ute, vet nämligen inte det själv. Orkar inte svara på sms eller samtal, tror t.o.m att mobilen är avstängd. Ytterst ovanligt. Måste lova mig själv att nästa vecka måste jag börja träffa folk igen och gå ut. Well well, snart droppar resten av familjen in, sen ska jag åka med pappa och syster till Kungens kurva och handla lite. :)

P&K!


Dag 17 - Mitt favorit minne

Det finns många, men låten sammanfattar de flesta..


Gissa resan?

Gissa vilket land familjen och jag åker till på midsommar? :D

 


11:45

Mamma ringde och väckte mig för nån timme sen, kunde inte somna om så lika bra att gå upp. Börjar kurra i magen, fick FETASTE sötsuget precis. Omg.. :( Har lovat att höra av mig till Jonnah idag, men tvivlar på att jag kommer ha lust att följa med ut. Ja, jag är världens tråkigaste människa men jag har perioder i livet när jag inte orkar träffa folk under en hel vecka, ibland flera. Ska hämta något att äta nu. :)


Jag är din.


22:53

Nya rör i solariet = fet bränna. Tummen upp! :D
Har tagit det lugnt, ätit glass och kollat på Grown ups med lillebrur, mor och far. Jag älskar den filmen, exakt min humor. Kan sitta och asgarva åt saker som verkligen ingen annan tycker är kul? Brukar få höra att jag är random, kan inte annat än hålla med om det. Tog ut hunden en stund nyss, stannade bara ute en stund och andades in kvällsluften och lät tankarna vandra. Älskar att kolla på filmer eller läsa, då kommer man på andra tankar och glömmer bort allt för ett litet tag. Samma sak när det kommer till att sova, nästan det enda jag gör på dagarna är att sova eftersom jag är ensam hemma. Kanske äter nånting, sen somnar jag om igen. Äter sömntabletter och insomningstabletter för att enklare komma till ro på kvällarna. Önskar man kunde ändra på vissa saker bara genom att knäppa med fingrarna.. :( </3

 


Improvement, oh yeah!


-

Jag lät det gå, sväva på moln.
Tills du slet mig i stycken, spotta på mina sår.



I doubt you've ever put your heart in anything.

Har precis vaknat. Gick upp halv åtta för min lärare skulle komma hit och avsluta kursen, sen stannade hon någon timme och efteråt slocknade jag i soffan som vanligt. Jag tycker synd om alla er som ska till Grönan idag, det spöregnar. Slynigt.. Nu ska jag försöka äta något. :)


FML

Har haft mitt livs traumatiska dag; Sitter framsätet medan pappa kör. Jag känner att någonting rör sig jätte fort över mitt hår, och jag borstar till håret med handen. Då ramlar en FET SPINDEL JÄVEL ner i mitt knä och springer runt så jag skriker "H*ra!!!" och kastar mig till baksätet rakt på alla matkassar. :O Jävla pissdag..


Tisdag

Har tagit en tur med solen ett litet tag. Duschade och la mig i solstolen med mitt älskade body butter med mig. :D Ska gå upp till pappa och fixa lite snabbmakaroner eller nånting liknanade, håller på att dö av hunger. Men lyckligtvis ska jag få sushi till middag, så vill gärna vara lite hungrig då. :D Är jag nere behöver jag bara höra ordet sushi så blir jag glad! No kidding att de flesta av mina vänner förknippar sushi med mig; "Säger någon sushi så tänker jag direkt på dig, Elin." ;)




Vakna med The voice.

Gick precis upp. Det första som händer är att väckarklockan åker in i väggen eftersom jag är en sån morgonperson. Aja, dags att kolla på Vakna med The Voice och försöka äta lite. Drar hemifrån om drygt två timmar! :)


After all we've been through, love is still around.


Det handlar inte om att ge och ta, det handlar om att ge och få


Lite allt möjligt.

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[X] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun
[X] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[X] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[X] Jag har en tatuering.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[X] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[X] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[/] Jag har fräknar

EGENSKAPER
[X] Jag är omtänksam.
[X] Jag har lätt för att bli svartsjuk.
[ ] Jag är snål.
[X] Jag är fåfäng.
[X] Jag är utåtriktad.

FAMILJ
[X] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[X] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Jag har minst ett halvsyskon.
[X] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[ ] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[X] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[X] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[X] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[X] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[ ] Jag kan fortfarande börja gråta av Disneyfilmer.
[X] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[X] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[/] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ]Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonsiller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

EFARENHETER
[X] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ ] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[X] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[X] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har skidat.
[X] Jag har medverkat i ett skådespel.
[X] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[X] Jag har suttit på ett tak på natten.
[X] Jag har aprillat någon.
[X] Jag har åkt taxi.
[X] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[X] Jag saknar någon just nu.
[X] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har skiljt mig.
[X] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[/] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.

ÄRLIGHET
[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[X] Jag har smugit ut utan lov.
[X] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[X] Jag har fuskat i ett spel.
[X] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[ ] Jag har festat mitt i veckan.
[/] Jag kan inte svälja piller.
[/] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har haft anorexi och/eller bulimi.
[X] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[X] Jag har vaknat gråtande.
[X] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[X] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[X] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Replay.

RANDOM
[X] Jag kan sjunga så bra att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[X] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[X] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[X] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[/] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[X] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[X] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[X] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[X] Jag tror på spöken.
[X] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[/] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[X] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv

11:17

Har legat och vridit mig i flera timmar nu, så jag bestämde mig för att gå upp.
Första dagen på typ en vecka som jag vaknar innan ett? :O Har just ringt Jonnah, kanske drar ut senare men har ingenting att åka på så venne hur jag ska göra. Ska gå upp och försöka tvinga i mig lite frukost eller nånting, cya. ;)


Godnatt



För alla gånger som du sa


I'll never be good enough


Yea

Snackade nyss lite med Joakim i tele, ska åka till några bekanta och käka om en stund så ska passa på och hämta lite saker hos Jocke och lämna tillbaka hans tröja. Nu ska jag bara fixa det sista av sminket, sen börjar det bli dags att åka! :)


Den känslan.



Vällingby

Nu hoppar jag in i bilen med pappa och syrran till Vällingby.
Later! :)


-

I can't steal you
like you stole me



Dags att släcka

Sitta vid datorn är rena rama jävla sömnpillret, kan knappt hålla ögonen öppna. Det första jag ska göra imorgon är att duscha. När det är såhär varmt känns det som om det var flera dagar sen man duschade även fast det var igår. Imorgon ska jag sova LÄNGE. :D Sen ska jag hjälpa Greger att ta nya bilder till hans Facebook, och han mig.

Godnatt! :)


Lady Gaga - Heavy metal lover


Impuls resa.

Kom hem för bara ett par minuter sen, orkade inte bara sitta inne hela kvällen. Så blev att jag tog 22:11 bussen till Gullmarsplan, tog en cigg och åkte hem direkt samma väg. I know, fett värt. ;) Men har adhd och behövde tänka, hade min iPod som sällskap. Blev lite trött på köpet också, underbart.


Somliga reagerar på värmen!



Faceplant.. :D


17:20

Har väl varit hemma i drygt två timmar nu. Värmen dödar, det är sommar så det skriker om det! :D Åkte till Jocke runt sex igår, handlade cigg, blev jagad runt i hela huset och kollade massa filmer. Mysigt, mysigt. ;) Tredje dagen i rad som man vaknar halv ett konstigt nog. Det var soligt ute så vi satt ute i solen nån timme, sen åkte jag hemåt. Nu har jag sprayat ner hela mig med parfym och gått ut med min stackars hund som nästan avlider av värmen. Päronen är iväg och handlar, får hoppas dom tar med sig naturgodis hem så jag blir glad. :D



Lady Gaga - Judas



Some crazy shit




Träffa älsklingen

Sorry bloggen, nu måste jag langa rush till bussen för ska åka till Joakim.
Update imorgon när jag kommer hem. :)

 


Nöter sönder!


@ Jonnahs data

Hej alla, sitter hemma hos min fru och äter Pringles och pratar om livet.  Vi har gått en sväng till mataffären i pyjamas/ onepiece och handlat. Båda helt knallrosa, gissa om man stack ut lite. ;) Vi är störda och vi står för det. Bilder kommer senare idag, stay tuned. Trevlig långhelg! :D Nu ska vi äta äta äta.




-

Sånt är livet.
Så mycket falskhet bor det här.
Den man förlorar vinner en annan.
Så håll i vännen som du har kär..



Break the chain

Sitter och diskuterar flygande hamstrar med Jonnah på Facebook. Ja vad kan man säga, det är natt. ;) Är varm och jätte trött. Jag tror jag ska lägga mig och läsa min bok. Älskar att läsa innan man ska sova, världens bästa sömnmedel. Imorgon är det tänkt att jag ska träffa Jonnah och Julia, måste bara vänta tills bruri kommer hem så inte hunden är ensam hemma. Ska börja fixa mig för natten nu och sörja min cam. Natti natti!


RSS 2.0