Mot Heron city

Ska åka och kolla på 18:35 föreställningen av The woman in black. Fattar inte hur jag kan våga se en rysare på bio igen.. :O Menmen, hörs när jag kommer hem puss! :)



Fyfan... :(


Halvbra bild på nya hårfärgen + outfit

Mycket mörkare och mycket snyggare i verkligheten! :D Sjukt nöjd. Det är mörkbrunt med röda skiftningar, kan visa bättre bild sen. Nu ska jag ut och sola lite ;) !



ATM:


HAHAHAHAHA!

Sååååå min humor! ;)


Valborg

Glad valborg eller vad man nu säger! :D
Ska ta ut hunden på en liten promenad nu tänkte jag. Ska vara hos frisören 13:00 så åker väl om någon timme. Men först ska jag sminka mig. Hörs senare! :) Bjuder på en bild från förra valborg!




.

I hate to turn up out of the blue uninvited.
But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I hoped you'd see my face and that you'd be reminded
that for me it isn't over...


Hello there


Dödligt seg. Så allt är som vanligt skulle jag tro ;) Tydligen är det nåt kalas i Uppsala imorgon som alla på hela facebook tjatar om. Denna hets över valborg, jag FATTAR inte... Folk beter sig för tusan som om det vore den viktigaste dagen i hela sitt liv -.- Själv ska jag gå på bio med mamma och sen ha en lugn hemmakväll är det tänkt. Like it :) Men mer om det imorgon! Måste pallra mig upp vid 8:00 imorgon för fönsterputsaren kommer hit. Sen det viktigaste av allt- Jag har tid hos frisören klockan ett! ;) Längtar. Btw, fet diss på att Tenny åkte ur bb.. :(

Hörs imorgon, puss på er! :)


Where have you been all my life

Jag och brorsan tjackade pizza till middag! :D
Vi var ute på promenad, sen bestömde vi oss lite spontant för att knalla till pizzerian. Väldigt mysigt! :)

 


16:15

Har varit helt mosig i hjärnan idag, inte gjort ett smack. Jag överdriver inte :O
Igår så åkte jag till Trollbäckens centrum och mötte Felicia och Nathalie. Vi fick skjuts av deras kompis till IP där det var en massa trevliga boys :) Sen tog vi bussen därifrån till Felicia och Nathalies lägenhet. Felicia gjorde mat och sen pratade jag lite med Niklas i telefonen. Vi la oss runt två och kollade på film, sen somnade vi. Kom hem rätt tidigt idag och duschade och tvätta håret. Nu har jag legat ute på balkongen med brorsan och solat :D Äntligen, har inte kunnat göra det förns nu.. Längtar tills imorgon, wiiie. Nu ska jag ut med hunden puss! :) 

  


Somehow you got me where it really hurts

Ska antagligen sova hos Felicia idag så får se vad vi hittar på ikväll :) Ska börja sminka mig lite, orkar dock inte med något superfix. Funderar starkt på att dra på mig mjukisarna :) Skriver senare!



Ett par bilder från igår.
Än en gång Grattis Helena på 18 årsdagen! ♥


I'm your biggest fan, I'll follow you until you love me.


Dagens shopping:



Truth is we mess up until we get it right

Mamma och jag åkte till TC runt lunch eftersom vädret var underbart :)
Synd att värmen inte höll i sig hela dagen bara :( Blev lite kallt framåt eftermiddagen och hunden blev as trött. Mamma köpte två skal till min mobil, skitfina! (Visar bild sen) sen gick vi till Kungsträdgården för att kolla på körsbärsträden och så fick jag sushi. Mmmm... :D Brorsan kom på lunchen och mötte oss i Kungsträdgården, sen skulle han tillbaka till jobbet. Nu har jag kollat film och sms:ar lite med folk om ikväll. TTYL! ;)


Summer is in the air

Solen skiner och termometern visar över 15 + i skuggan! :D Looovely!  Har lyxat till det lite med jordgubbar till frukost. Ska gå och sminka mig nu. Mamma och jag ska åka in till stan idag med vovven som sällskap. Kommer antagligen köra på keps idag eftersom jag verkligen måste tvätta håret :(

 


Hemma nu

Blev chillkrök hos Helena i Hornstull. Precis när jag kommit utanför dörren och ska gå till bussen i världens klackar så börjar det såklart regna utav bara helvete :O Sååå inte okej.. Men annars en bra kväll!

Mer bilder kommer inom kort! :)


Utgång

Helena fyller 18 idag och det ska firas stort! :D
Så håller på och gör klart det sista med sminket och ska bara byta om. Sen springer jag till bussen och möter Robyn :) Ni får lite bilder från tidigare idag sålänge, pusspuss nu måste jag skynda!! 


Godmorgon allihopa!



If you walk away, every day it will rain

Finns inte så mycket mer att göra än att krypa ner i soffan och kolla igenom Twilight filmerna och mumsa på en massa gott :) Helt ok! Mamma kom precis hem. Så man får lite sällskap iallafall.



What to do...

Har varit så himla nära flera gånger på att färga håret ljusare, men har fegat ur i sista sekund.. :( Är ju så van vid mitt kolsvarta hår att det känns HELT uteslutet att se sig själv i någon annan hårfärg. Men vafan, jag tror jag skulle stormtrivas i någon nyans av ljusbrun eller typ honungsfärgat hår. Tycker det skulle vara så sjukt fint såhär till sommaren också, brunbränd med en snygg hårfärg ;) Själv tycker jag det är ganska opersonligt att läsa bloggar utan mycket egobilder. Och min lider brist på sånt just nu pga min groteska utväxt.. Men när jag fått håret fixat, då jäklar! ;)

Får se vad frisören säger, om mitt hår är för mörkt för att färga ljusare får det bli nåt mörkt bara! :D


Dagens shopping:



Every day you cross my mind

Städerskan kom hit vid 8:00 så det var bara att pallra sig upp. :(
Pappa och jag åkte iväg och handlade lite och sen när vi kom hem så upptäckte jag att städerskan hade "tvättat" min målning som jag gjorde för ett par dagar sen. Marilyn Monroe bilden ni vet? :O Det var typ värsta stora fläcken på den på halsen, blev skitlack... Får se om jag kan fixa det på nåt sätt. Mötte Greger i Gullmars vid halv ett, sen åkte vi till Farsta och käkade på bk och fixade lite saker. Sen hämtade pappa oss och åkte och hämtade vovven. Hörs senare! :)







Never said I was pretty! ;)



Bror ♥


Pitbull - Back in time (Featured in "Men in black III")



Jag är en loser baby, jag har inget körkort

På med ballerina skorna som jag fått av mamma! :)


Min baby

Nu kom brorsan hem :) Han ska hjälpa mig lägga in en massa najs appar på min nya älskling!!
Pöss.


...

I try to put it in the past.
Hold on to myself and don't look back.



VILKEN HÅRFÄRG?!

Ska till frisören och färga håret om ca en vecka, och jag har SÅ svårt att bestämma mig för vilken färg jag vill ha :( Är väldigt sugen på en ljusare nyans av brun men svårt att hitta rätt färg på internet. Så nu får ni faktiskt säga vad ni tycker sådeså!!!!!!!!

1. Svart (dock inte kolsvart!)


2. Mörkbrunt med röda skiftningar


3. Chokladbrunt


4. Ljusbrunt


Svar på kommentarer


Vart ligger den där buffén? :)
Svar: Zinkensdamm, typ 30 m från tunnelbanan :)

Svär du är min förebild! ;$ för de första är du en as stark tjej som har gått igenom skit som jag har hört och vi har vart kär i samma monster. det är äckligt. men endå har börjat läsa din blogg lite och tycker att du är en grym brud. + du är as fin bruden.
Svar: Tack så mycket, jättesnällt sagt! :)


Äntligen ny mobil!

Sååååååå nice, är så sjukt glad! :D


YEEEY

ÅKER OCH HÄMTAR ETT PAKET PÅ POSTEN NU!! :D


24/4

Kom hem för en stund sen. :)
Var och käkade lunch med pappa i stan och efteråt var vi på ett litet möte och pratade om min framtid i stort sett. Ska börja gå på en grej i veckorna där man träffar folk mellan 16-25 som söker jobb. Kommer förhoppningsvis börja på någon bra praktik som, om jag har tur, leder till en anställning. Blir ju 18 snart så det öppnar många dörrar ;)


Awww yeah!


00:36

Har verkligen inte haft nånting att skriva om idag. Verkligen ingenting. Mitt liv är ointressant, vad gör man liksom ;) Imorgon ska iallafall jag och pappa på ett litet möte i stan vid två. Men först ska vi äta sushi/thai buffé! :D Happyface. Imorgon lär bli en bra dag. Bjuder på en bild av nattens sällskap! :)


Hade tråkigt, så målade lite!


Looks just like it

Igår åkte jag och träffade Thom i Telefonplan efter middagen.
Köpte cigg, gjorde honom sällskap när han åt osv :) Sen åkte jag hem, bytte om och fick skjuts av mami till Älvsjö station. Träffade Felicia och Adam där och sen gick vi och mötte Maja och Lovisa. Skapligt chill kväll iallafall :) Och precis när jag och Felicia lagt oss och somnat så ringer Jocke och väcker mig :( FML. Vi gjorde lunch med brorsan idag, sen släppte mamma av henne i Fruängen och så åkte vi till Farsta och shoppade lite. Ska fixa lite saker, sen ska jag och Rasmus antagligen ta en promenad ikväll


Gotye Feat. Kimbra - Somebody that I used to know



Let's fly

Ska träffa bästaste Felicia ikväll :) Får se vart kvällen tar oss! Och jag hoppas fan att det sköna vädret håller i sig. Har bildbrist, så ni får en gammal bild på snyggingen. Tycker den är fiiiiin


Födelsedags outfit? Hmmm..


Morning

Godmorgon! :)
Mamma kom precis hem så ska väl spendera förmiddagen med att pyssla med lite hushålls sysslor. Puss!


Lördag

Har insett en sak som jag borde insett för flera år sen- lämna allting inom kärlekslivet utanför bloggen. Sååå därför har jag inte skrivit något om det de senaste veckorna. :) Just sayin. Vet att folk har bett mig skriva mer om sånt, men nej. Så öppen pallar jag inte vara längre ;) Hursomhelst. Med tanke på vädret så har jag inte en tanke på att gå ut. Eller jo, tänkte åka och ta en cigg med Hannes för nån timme sedan men bussen går inte igen förns typ 03 nånting och så länge pallar jag fan inte sitta uppe för en cigg.. Kommer inte blogga mer ikväll så vi hörs imorgon :) Hare gött! 




Skam...

URSÄKTA MIG men jag måste fan avreagera mig lite hära.....

Senaste dagarna har jag blivit så jäkla sne när jag kollat på Big brother. Seriöst, jävla Marcelo- vadfan är det för fel på honom? Killar som han borde få stryk allvarligt talat... :O Häromdagen skröt han om att han hade sagt till sitt ex "Jag har dig tills jag hittar något bättre". Då hade hon börjat gråta och vad gör idioten? Han åker hem till sig och struntar i henne :O Han har typ exakt samma stil mot Annica. Fast inte riktigt lika grov, men ändå. Hon gråter p.g.a hans sviniga uppförande och han skiterit -.- Och det värsta av allt är att killar sitter och hyllar fanskapet på Facebook?!?!? Marcelo representerar exakt den typen av killar som jag hatar mer än nåt annat. Asshole...



Standard




18:12

Freeeeedag! :D Så skönt.
Även fast jag inte gör så mycket på dagarna så är det alltid något lite speciellt med fredagar. Allting känns typ lite lättare på nåt sätt... Bortsett från att det är världens pissväder ännu. Regnet bara öser ner timme efter timme :( Menmen, föräldrarna står i köket och gör världens godaste middag. Sen väntar en massa gott och en hel del bra filmer ;) Inte helt fel. Väntar även på att Niklas ska sms:a när han slutat jobba, kanske träffar han en stund. :) Later!




.

Everybody wants happines
Nobody wants pain
But you can't have a rainbow
 without a little rain...


With you right here I'm a rocketeer

Har suttit och lekt med lite bilder på datan nån timme. :) Känner inte att den här dagen/natten har så mycket mer att erbjuda så funderar på att gå och lägga mig i sängen och somna till SATC som vanligt.

Ni får en skön låt så hörs vi imorgon! :) Natti natti! 


 


-

Sudda bort dom, nertryckare finns alldeles för gott om. Sudda bort dom som hugger dig i ryggen när du vänder dig om. Vi ser dom redan från start, ögonen säger en helt annan sak. Och det visar sig snart att det rötnaste hjärta har helt annat skal. Vi suddar bort alla tungvrickare, dom blir mätta på att andra blir hungrigare. Dom vill se oss som en byggsten i deras del av system så vi rör oss flummigare. Men gropen som dom gräver kommer dom själva falla i. Dom slåss för att skydda sin hierarki. För vad tror dom växer upp när så mycket hat gror? Ställ in ditt sikte på nåt positivt, för något ryggbitande har vi ingen tid. Jo, jag ser dom men jag bara väljer att se förbi, kan inte låta dom stjäla min energi. Nej, om nån vill hålla ner dig och se dig vissna så använd deras hat som en gnista. För vi växer upp med ljuset, kommer ifrån de dunkla. Det är klart dom vill se vår skuta sjunka. Jag ser dom inte på min radar, så det spelar ingen roll hur många troll som hatar. Jag bara ser aldrig tillbaka, nej nån guldgrävarvän kommer jag aldrig sakna. Nej en god vän går först. Dom finns vid din sida när sommar blir höst. Skin över dom, låt dom växa. Har inget hat i mitt bröst.

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar. Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma. Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar. Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma!

 


Big brother + Chokladmuffins

Mamma var snäll och köpte chokladmuffins till mig från donken efter jobbet. Så nu blir det mys framför teven ikväll! :D Nu är det inte mer än tre veckor kvar tills jag fyller 18, så ska bjuda på ett litet videoinlägg på den stora dagen tänkte jag lite sådär på skoj :) LOVE  


Neon Hitch - Fuck U Betta



Lekte lite på brorsans mobil..




MÅSTE färga håret snart, det är ju förfan grått...
 


......

Okeeeeej, jag har ångest... Känns så tråkigt att ha exakt samma hårfärg år ut och år in. Men jag tycker svart hår är SÅ snyggt! Speciellt när man är sådär riktigt brun och fin. ;) Jag tror faktiskt att jag kommer köra på svart igen, sola järnet i sommar och skaffa ljusblå linser. Är blek som ett satans spöke, så I'm dying to get tanned :( :( :(

 

 


I'm all in with no regrets

Godmorgon! :D
Det första jag tänkte på när jag vaknade var **** och min mobil... som fortfarande INTE KOMMIT!!!!! Jag vet att den inte väntas komma förns om typ ett par dagar men ändå. Blir seriöst lack. :( Sen vill jag även att min data ska komma hem igen från lagningen. Har inte sett den på säker några månader eftersom den gick sönder förut. Så har suttit vid pappas eller brorsans data all this time. Nu ska jag äta, sen gå ut med hunden! :) 

 


.


Har ett ord att säga:

AWESOME!!!! :D
Visste inte att spöken kunde ge rysningar. ;)



Hmm..

Megan Fox- Världens snyggaste kvinna enligt mig! ;) Men hade aldrig känt igen henne från hennes gamla bilder sen början av 2000. Hon ser ju HELT annorlunnda ut. Då var hon mer naturlig, vilket hon verkligen inte är nu. Men jag tycker ändå att hon ser sjukt bra ut idag. Även fast jag kanske tycker hon borde tagit det lite lugnare med läpparna, men det är ju bara min åsikt. :) Vad tycker ni?


 


I'd rather be alone than unhappy.


18/4

Blev att kämpa sig upp tidigt och göra sig iordning.
Eftersom jag inte hade någon aning om var polishuset i Odenplan ligger så fick jag lite bråttom att lämna hunden osv. Men det gick bra, det låg typ en minut från tunnelbanan. ;) Fick träffa en som jobbade där, typ en polis, och kolla på en övervakningsfilm från tunnelbanan och peka ut en kille. Finns chans att det blir rättegång.. Vet inte hur mycket man får berätta om detta, så slutar där. :O Efteråt träffade jag pappa vid 11:00 i Östermalmstorg och så gick vi och mumsade i oss lite god kinamat. :D Lovely! Ska få skjuts till hunddagiset om typ 45 min och hämta Rambo. puss!


Mot bussen

Ska börja åka hemifrån om ett tag, först lämna hunden på dagis, sen åker jag kanske till pappas jobb en stund. :) Efter det ska jag åka till Odenplan för att bli förhörd av polisen. Håller tummarna för att mitt minne är friskt! :O


Att mat kan göra min dag...








Fräknar, aw ♥

När solen börjar komma fram mer och mer så gör även fräknarna det. :D :$


People always say my music's loud. Sorry for party rocking.

Har varit ute och promenerat lite med hunden. Fick en liten kärlekshälsning på telefonen också, trevligt. :) Det finns inte ett SHIT på teve och jag är frustrerad. Längtar tills 22:00. Då börjar Big brother, det jag lever för. ;)

 


Nicki Minaj Feat. Beenie man - Gun shot



I see the pain hidden in your pride

Fick nyss ett samtal från polisen. Ska på förhör imorgon kl 10:00 i Odenplan (av alla ställen :O) så kommer bli intressant att se om jag hittar. ;) Berättar mer imorgon! Anyway, har inget speciellt för mig. Så kan passa på att klaga lite grann! Min mobil har inte kommit än, och eftersom min gamla lur börjar spåra ur fullständigt så hoppar jag nästan av längtan att få min nya älskling. Men inom 1,5 vecka borde den vara här!! :D  Pappa beställde en vit. Sen ska jag tjacka något tjusig skal till den också. Sweet! Hej.


Jävla skön låt!


En fråga, ett svar


Vad står det på din tatuering? :)
Svar: "Even angels have their wicked schemes" står det. Texten är tagen från en Rihanna låt. :) Alla tror att "schemes" betyder scheman av nån anledning. :O Men det översätts som system.. Så om man ska översätta texten snyggt så kan man säga att de betyder "Du ska inte tror det bästa om dom bästa". Ville bara framföra det! ;)


Stick så det dammar

Hade ett möte på arbetsförmedlingen 10:15. Dööör... Så trött. :( Påvägen hem mötte jag pappa i centrum och åkte hem och fick mat. Ska iväg igen om ca 40 min på ytterligare ett litet ärende. Ska till Skärholmen C och träffa någon som samarbetar med arbetsförmedlingen. Har faktiskt inte så stor koll.. Tur att pappa följer med. ;) Ska smörja in min tatuering lite nu och sen sminka mig. Skriver senare! :D


Grattis på 2 årsdagen lillskiten! ♥







Min fina älskling!


I could really use a wish right now

Tjena tjena! :) Vårvädret is here to stay hoppas jag..
Annars vet jag fan inte vad jag tar mig till. Mamma och pappa kom precis hem. Vi har en middagsgäst idag i form av en finsk proffessor. Är sjukt hungrig så hoppas vi ska äta snart. :) Det blir lasange, yummie! :D


-

Ibland när du ler så betyder det inte alltid att du är glad,
utan att du är stark nog att le när det är som svårast...


Räknar dagarna tills 14 november...


Even though you're gone life goes on.

Var så trött imorse att jag inte ens orkade gå upp när alarmet ringde för att jag skulle åka och lämna hunden på dagis. Så han fick göra mig sällskap idag. ;) Fick knappt någr tips alls om sidor man kan redigera bilder på. Kommer antagligen inte palla uppdatera särskillt bra förns jag hittat någon, just sayin.. :o


12:19

Jag måste seriöst ta lite nya bilder snart... :O Men min sida som jag alltid redigerar bilder i http://www.picnik.com/ kommer läggas ner om bara ett par dagar. Eller närmare bestämt den 19:e april. Så till frågan, NÅGON SOM VET EN ANNAN SIDA FÖRUTOM PHOTOSHOP? Kommentera. :) Tycker det är så tråkigt att lägga upp livlösa bilder utan färg eller bra skärpa. Så snälla, tipsa om någon bra (och gärna inte alltför svår) sida! :D

Nu ska jag äta frukost, bye!


Goodnight

Ska sova nu. :) Hörs imorgon!


Avril Lavigne - Hot


If you can't handle my worst, you ain't getting my best

Det första jag såg när jag tittar ut genom fönstret imorse vad snökaos med stort S.
Självklart. Skulle tagit 13:10 bussen till Älvsjö station men pappa var snäll och skjutsade mig p.g.a vädret. Tog pendeln till Sollentuna och gjorde min tatuering. :D Jag älskar den, är så jäkla nöjd! Vi blev klara efter nån timme. Sen åkte jag hem, åt middag och gick på promenad med hunden och brorsan. Hemmakväll = standard. ;) FML. Ska äta glass nu, puss & kram!


Bättre bild kommer sen!


100 år sedan Titanic sjönk!



R.I.P :(


If only I knew what I know today


 Börjar bli dags att runda av nu känner jag.

Mamma och syrran åker till Göteborg imorgon, så det är bara jag, pappa och brorsan hemma i helgen. :) Har väl inte så mycket mer att säga förutom det I guess. 

 
 


Friday the 13th

Denna dag stavas: Banken, möte, regn, samtal med polisen, regn, middag, regn, regn och snö. Ytterst trevligt. :) Imorgon ska jag åka hemirfån runt halv två för ska vara i Sollentuna halv tre. Kommer bli så jävla nice, har velat ha denna tatuering hur längesomhelst! ;) OMG BIG BROTHER BÖRJAR OM 5, MÅSTE GÅ OCH POPPA POPCORN!! :O 

Me right now:



K Ä R L E K ♥


We found love in a hopeless place

Dethär vädret kan ta sig nånstans, srsly. Har inte sett solen sen typ förra veckan? :O Hoppas det klarnar upp mer till imorgon. Orkar inte vara på dåligt humör när jag ska tatuera mig.. Men ska äta nu, vi hörs lite senare. :)


...

I cared.
I cared a lot.
And I still fucking care.



Min humor är sämst

HAHAHAHAHAHAHA JAG DÖR! :D


Godmorgon!

Vaknade precis. Ska äta lite, sen duscha. Måste till banken innan mitt möte och fixa nytt leg. Börjar bli lite dags nu eftersom mitt gamla legfoto togs när jag gick i åttan och hade gult hår. ;) Hörs om ett tag! :) 


Linkin park - Breaking the habit


Nu jävlar...


...


15:59

Har absolut ingenting att skriva just nu... är helt tom. Vill att det ska bli lördag så jag får göra min tatuering. (Btw hatar att alla säger/skriver "tattoo" istället för "tatuering.. :O) Aja, ska göra klart en grej på datan till min och twiiiniies födelsedag som är om mindre än en månad. Gaaaah... :D





Yummie..


Tatuering på lördag, check!!

Ny tatuering inbokad på lördag. Denhär veckan kanske inte var helt jävla världssämst trots allt... Well, well. Ska väl lägga mig i sängen nu och kolla SATC. :) Puss!



I know that my eyes have seen too much

Nu är jag hemma. Filmen var riktigt rolig faktiskt! :D
Precis som väntat. Såg på reklamen att The dictator kommer ut den 16:e maj. Gissa om jag ska kolla eller?! ;) Men först blev det en god thaibuffé! Mums. För övrigt funderar jag å att gå och ta en cigg, samla tankarna lite och sen umgås lite med bror min. Imorgon har jag samtal 9:30 som avrundas elva nån gång. Får hoppas på att dehär pissvädret klarnar upp snart... Man blir fan deprimerad. :O Hörs!


Mot Heron

Nu blir det middag och bio med pappa.
Vi ska kolla på American pie! :D



Call it a curse, or just call me blessed.


Nya tavlan

Här kommer en bild på nya tavlan! :) Jättefin tycker jag.



I'll never be perfect, believe me


.

It's like all the good things, They fall apart like Marilyn Monroe.


@ Vincent

Sitter hemma hos Vincent med dessa sköningar. :) Ska gå och ta en cigg nu. Jävligt nödvändig uppdatering, JAG VET! Hej.


Just nu:

Håller på och lagar tortillini och ska sminka mig lite. :)
Ska träffa boysen om ett tag! Hörs senare!


Nicki Minaj - Marilyn Monroe



Hissar & dissar



V.S har kommit till Sverige- Nu finns alltså Victoria's secret produkter tillgängliga i SVERIGE! :D Kan inte annat än hissa hissa hissa!





• Nya Illegal length mascaran- Den är sjukt bra och jag rekommenderar den verkligen! :D En av mina favoriter. På andra plats kommer Telescopic (LOREAL)



• Rihannas nya film-
Allt Rihanna gör blir bra. ALLT! Måste därför självklart hissa hennes filmdebut i Battleship som kommer snart. :)





• Nya lagen mot studentflak-
Skitlöjligt enligt mig. Dehär har ju pågått i alla år? Varför ska man nu ta bort det helt plötsligt?..



• Nit- dojjorna-
Måste sätta mig emot hela denhär spik sko- trenden. Alltså brudar... är ni seriösa? :O Sjukt fult.

 

Ingen vår(?)- Well... det spöregar och snöar omvartannat. Lite svårt att tänka sig att jag för exakt ett år sen kunde ligga ute och sola i bikini? Vill ha tillbaka värmen och solen...


Hellre bli sårad av sanningen än glad av en lögn


Cuttin' of the phone, leave me the f*** alone

Hello! :) Det blev en liten tur till Farsta centrum på förmiddagen med morfar. Blev ett litet välbehövt stopp på bk också. ;) Är man tjock så är man! Fick med mig en massa looooovely stuff hem, vilket ni antagligen redan fattat vid det här laget. Fick en skitsnygg tavla till mitt rum också. Visar imorgon om jag får en bra bild! :D Ska väl hoppa i säng nu. Möte på arbetsförmedlingen imorgon 10:15 *snark* :( Menmen. Man kan inte alltid ha roligt här i livet. Aymen..

HÖRS IMORGON GOTTFOLK!



En fråga, ett svar




Vart köpte du det där? :O
Svar: Farsta centrum, på Parelle.


Word.


Dagens shopping!




HAPPYFACE ♥


Godmorgon

Har just ätit och rastat hunden, så nu ska jag till Farsta med mamma och brorsan. :) Btw idag är det en månad kvar tills jag fyller 18!  Hörs senare! :D

Ni får en awesome låt; SOOOORRY FOR PARTY ROCKING!


Dinner time

Grannarna kommer hit vilken minut somhelst så tänkte bara slänga in ett kort inlägg. :) Felicia darling kommer hit om nån timme. Skapligt chill! :D Får se vart kvällen tar oss. Pusselipuss!


 


Ke$ha - Cannibal



I got my angel now

Har varit ovanligt tröttt senaste dagarna.
Fattar inte, sover ju bara typ. :O Anyway, har varit ute med Rambo. Sjukt skönt med solen trots att det blir svinkallt när det blåser. Ska väl börja fixa mig lite eftersom vi får gäster ikväll på middag. Upptäckte för en stund sen att jag fick med mig Maxims mjukisar. Har likadana så vet inte riktigt hur jag tänkte där. ;) Hörs!


This is how we do it!



Påskafton

Skulle egentligen på bio med mamma och syrran men orkade inte det så vi åkte till Farsta centrum istället. Fick med mig en massa fint hem. :) Eftersom det är påskafton idag så blir det middag med familjen, sen kanske man hittar på något efteråt. Vi får se! ;) Puss sålänge!


Dagens shopping


Don't hold your breath

You can't touch me now, there's no feeling left
If you think I'm coming back, don't hold your breath
What you did to me, boy, I can't forget
If you think I'm coming back, don't hold your breath

I was under your spell for such a long time
Couldn't break the chains
You played with my heart, tore me apart with all your lies and games
It took all the strength I had
But I crawled up on my feet again
I loved you so much that I thought someday that you could change
But all you brought me was a heart full of pain
I was worried about you but you never cared about me none
I gave you everything but nothing was ever enough

Move on, don't look back
I jumped off a train, running off the tracks
You're days are gone, face the facts
A bad movie ends and the screen fades to black


OMG!!!!!!!!

GISSA VAD PAPPA BESTÄLLDE HEM TILL MIG I VECKAN :D ? HAAAAAPPPPYYYYY !   


Ingenting står över mig

Kom precis hem. :)
Gårdagen spenderades hos Maxim. Hans mamma kom och hämtade mig med bil i Häggvik på eftermiddagen. Blev lite filmmys, middag, tända ljus osv. Jättemysigt. :D Imorse fick vi frukost, sen erbjöd sig hans mamma att färga mina ögonbryn + fransar. Sjukt nice! Efteråt skjutsade hans styvpappa mig till station. Sen hoppade jag på pendeln och rullade hem. Åkte direkt hemifrån oss till några goda vänner som familjen skulle äta middag hos. Nu har jag tagit en välbehövd dusch och ska bege mig upp till teven och kolla Big brother. ;)




Så gryyyymt utråkad

 


Natti


Hade väl hoppats på en roligare kväll. Menmen, sånt e livet! :) I guess..

Har inga somhelst planer inför lovet. Förutom en påskmiddag med familjen på fredag! Har mensvärk, så jag HATAR den här dagen. Ingenting blev lyckat överhuvudtaget typ. :( Tur dock att jag har mina tabletter som tar bort blödningen, alltid nåt. Later.


Bb

Kollar på Big brother med päronen. Älska deras fotbollsmatch i sumodräkter! :D  Tog en liten promenad för en halvtimme sen. Gick ut och rensa tankarna lite och så. Sånt kan man ju behöva ibland. :) Nu är reklamen slut så måste tillbaka till teven PRONTO. Hej!


-

It's hard to repair and fix the past
When the mirrors are broken you cannot puzzle the glass
Now in my mind I think I didn't do enough
Cause that's always what you told me and I guess that I am pitiful


Jennifer Lopez Feat. Lil' Wayne - I'm into you



16:09

Pappa kom precis hem. Ska åka med honom och handla en sväng. :)
Hörs senare!

 


Jag kan aldrig vara den du vill att jag ska vara.


Busskort

Pimpade busskortet lite! ;)



ATM: Ute i solen med hunden & bror!


Kan inte sluta kolla på människan!

 


Teve nu

Ska gå och kolla på Big brother med mamma nu! Hahaha vi båda följer programmet dagligen. ;)
Hörs imorgon!

R


Sommargodingar från Gina tricot!

 
  
 


Celine Dion - Right in front of you



Vårblommor


Dags att bege sig ut

Ska ta bussen som går 14:52 och hämta hunden på dagis. Btw, när jag bodde i Belgien så pratade vi en del om hunddagis och dom hade inte en susning om vad det var! Eller snarare, dom hade aldrig hört talas om hunddagis?! :O Lite onödig fakta, menmen. ;) Precis käkat, så nu blir det en liten cigg på dehär! :)  


Alltså sluta...

JAG DÖR, VILL OCKSÅ SKAFFA EXTENSIONS! :(
Hahaha, känner mig så JÄVLA FUL för kan inte göra nånting med mitt hår överhuvudtaget förutom att typ sätta upp det i en knut med en äcklig utväxt på köpet. Vill bara sola, bli brun, bleka tänderna, färga håret och skaffa hårförlängning...



Vill kunna fixa mig såhär igen! :


Du är fin du! ♥

 

 


Första latten

Åkte och mötte Sandra i telefonplan vid två efter att hon varit och gjort en fransförlängning.
Vi åkte in till stan och tog en liten fika. Mysigt! :) Köpte min första latte nånsin höhöh. Eller ah, min första kaffe överhuvudtaget. Hatar skiten, smakar fan inte gott nånstans. :( Men det är ändå lite mysigt att dricka. Hörs!


Förvänta dig det värsta och hoppas på det bästa..


Whip it, whip it

Försöker övertala mig själv att käka något vettigt till lunch idag. Går väl sådär... Börjar iallafall bli lite hungrig. Har lite av en bloggtorka just nu så kommer nog inte uppdatera så extremt mycket idag.

Ni får en låt som fastnat på min hjärna! :) 


...♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 


Make this dream the best I've ever known



18:28

Är helt sjukt sliten känner jag just nu.. :(
Till råga på allt så fuckar facebook ur totalt -.- Kvällen började bra med middag på Kungsholmstorg (eller vad det nu heter :O). Jag och Maxim hade lite beslutsångest med vårat val av film, så vi sparar det till senare. American pie har ju premiär snart! ;) Så vi mötte Ludde, Joel, Dosi, Filip, John och ytterligare typ 10 fler kompisar som vi samåkte med till Tumba. Spårad hemmafest i en alltför liten villa, men det var delvis rätt skoj. :) Sen åkte jag, Ludde och Maxim till Sollentuna och mötte Haik och så hoppade vi in i en taxi och crashade hos Ludde. Mysigt mysigt.. :) Nu ska jag äta middag och ni får en gammal bild, tjaråååååå :*


RSS 2.0