Anledningen till varför jag HATAR att åka tunnelbana..

Hunden ligger och sover i mitt knä/på min arm så har lite svårt att skriva just nu. ;) Men ska göra mitt bästa. Påvägen till mitt möte så satte sig en kille bredvid mig på tuben i Fruängen, trots att det var helt tomt i vagnen? Han hade liksom kunnat sätta sig varsomhelst. :O Ser att han kollar lite ibland, sen märker jag att han kollar på mig i spegelbilden i glaset som sitter bakom några säten där vid dörrarna typ. Alltså verkligen stirrar! "Skitirriterande" var väl det enda jag tänkte då. Sen när jag skulle gå av vid Zinkensdamm så väntade jag ett tag tills dörrarna öppnats. (Han sitter kvar.) Så jag reser mig snabbt och går ut jättefort till rulltrapporna. Sen när jag står i rulltrappan så känner jag att någon står bakom mig, alltså precis intill mig. Så jag tar ett steg uppåt för jag tänkte att det kanske var någon som råkade stå lite för nära bara. Men så känner jag hur någon nuddar/tar på MIN RUMPA :O Så jag vänder mig om och där står den där jävla killen från tunnelbanan?!? Hör mig själv säga: VADFAN HÅLLER DU PÅ MED?!?!? Och han blir typ rädd och smiter förbi mig uppför sista biten av rulltrappan och sen åker han direkt ner igen för den andra rulltrappan ner till tågen där vi kom från... Han gick alltså bara av för att han tänkte följa efter mig? Fatta hur sjukt obehaglig känsla de är.. Tänk om jag inte ens upptäckte att han följde efter mig redan där i rulltrappan.

Nu ska jag ju inte sitta och klaga för egentligen så hände ju inget. Jag var skakad först men mår bra nu och han drog såfort jag konfronterade honom. Men vill bara framföra det faktum att det är så sinnessjukt att en tjej inte ens kan åka tunnelbana mitt på ljusa dagen utan att vara rädd för att något ska hända... :( Nu är jag bara väldigt tacksam att det här skedde på dagtid med mycket folk i rörelse istället för klockan tre på natten när det är helt tomt. Man ska fan inte behöva röra sig i sina hemtrakter och behöva kolla sig över axeln hela tiden...





(Bilderna är tagna från Google!)


Kommentarer
Postat av: rebecka

exakt samma sak hände mig, när jag skulle åka från liljeholmen till tc... de va nästan tomt och han satte sig på sätet bredvid och jag ser att han tittar på mig, så jag går av i hornstull och byter perrong och han följer efter. när norsborg tuben kmr så skyndar jag mig till vagnen längst fram (stod i mitten typ) och sätter mig bredvid några så de blir fullt. ser då att han står och stirrar på mig i samma vagn som mig längst bak när han var i mitten förut. går av i lilje igen och ser han göra det också men jag skyndar upp och börjar gå mot min skola, då såg jag att han var borta.. undrar om de va samma person :o, var han kort och typ spanjor eller ngt? iaf inte svensk?

2012-04-12 @ 15:49:31
URL: http://innarebecka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0