Dagens shopping:



Pitbull ft. Chris Brown - International love


Summer lovin'

Gick upp halv tio och smorde in min tatuering och drack lite mjölk. Sen fastade jag ända till Västertorp där jag mötte Jonnah eftersom vi skulle käka thaibuffé! Höll på att avlida på bussen, det var så sinnessjukt varmt ute idag. :O Lovely säger jag bara! Helt underbar känsla när det börjar bli vår.. Sommaren 2012 ska bli en sommar att minnas, den bästa av dom alla! :D



När vi käkat så gick vi och köpte glass, satte oss ute i solen och smaskade. Vi bestämde oss för att åka till Rusta för jag ville köpa hårfärg. Först köpte jag en ljusbrun eftersom jag tänkt satsa på ny färg, men såfort jag kom hem så ångrade jag mig. Åkte och lämnade tillbaka den några timmar senare och köpte mig en svart hårfärg istället hahaha. :(





Pöss!


Bilder på min nya tatuering!





03:04

Hello! :)
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag lägger mig. Man kan väl lugnt säga att det är mensvärken som håller mig uppe. Och jag som trodde jag haft tillräckligt ont idag, men ne-ej! :( Jag skulle minnsan ha lite mer ont idag.. Får väl belöna mig själv med något gott imorgon. Lutar åt det smaskiga som jag fick till middag igår; sushi!

 


Shit vad ont det gjorde, men det var det fan värt!


Vad ska lilla jag göra idag 19:00?..



David Guetta ft. Chris Brown & Lil' Wayne - I can only imagine



Mina nya älsklingar!

Den rosa är to die for, SÅ GOD!




Sportlov, woohoo!

Fredag: Annah den sötisen sov hos mig hela helgen. :D  Vi tagga fest i typ Nacka, jag, Maria, Annah, Jonnah och Olivia, sen på natten åkte jag, Annah och Maria till Slussen och åt Donken. Vi hann inte äta för tuben gick, så Maria gick hem till sin pojkvän och Annah och jag hoppade på tuben mot mig. Vi kom hem 3:00 och somnade bums.

Lördag: När vi vaknade knallade vi till Konsum och mötte Lucas. Sen åkte jag in till stan och fikade med Emina och Annah åkte till Ropsten. Vid fem åkte jag hem och fixade mig, sen åt jag middag och mötte Annah. Vi tog en buss från Slussen till Björknäs och höll oss där resten av kvällen. :) Liten fekke med fem, sex pers men lyckat blev det iallafall! Bortsett från att en viss person var lite småläskig framåt slutet där.. :O Men vi fick iallafall skjuts av Daniel till TC vid 23:30. Än en gång köpte vi mat på Donken som vi åt på tuben påväg hem till mig! Mums.. ;)


Stressad

Hinner inte uppdatera speciellt mycket nu. Annah sov här inatt, ska åka och möta Lucas snart i stan och sen ska jag och Annah på fest i Nacka har jag för mig. Skriver kanske ikväll! :D


My baby.






Min älskade bebis! Du är så söt :D


I can't breathe, my love

Ska lägga mig framför teven snart tror jag. Måste ladda upp lite inför morgondagen, ska städa hela huset. Sen måla lite tror jag. Imorgonkväll ska jag chilla lite med mina kvinnor hade jag tänkt! ;)

P&K!


2010.

Minns när jag hade min fjortispiercing, hahaha fyfan.. :(


Mirror on the wall, here we are again.

Tjosan! Har ätit världens jäkla smällmiddag. Känns som jag kommer spricka närsomhelst. ;) Anyway, har varit ute och kissat hunden lite och ska kolla på film med mamma om ett tag. Bara drygt en vecka kvar tills vi flyger till *******! Hatar, hatar, HATAR att flyga men ibland måste man ju. :( Puss & kram!



Skrillex ft. Wolfgang gartner - Devil's den


This summer

Denna sommar ska jag ta så galet mycket bilder! Varje dag ska jag ta minst 10 sköna bilder. Tänk att ha dokumenterat hela sin sommar?! Det är något jag verkligen ska sikta på i år. Kommer vara sjukt kul sen i vinter att titta igenom alla bilder och återuppleva hela sitt sommarlov igen! :D  Min kamera:


En fråga, ett svar



Vart kan man köpa/beställa en sån "mysdress" på bilden, hittar den inte ;/ btw, du är sjukt fin!
Svar: Jag vågar nästan svära att dom inte finns att köpa i butik i Sverige. Mitt tips är att googla för fulla muggar! Fråga runt på Facebook. Dom finns ju att köpa, så någon måste ju veta vart. Åh, tack ska du ha! :D Puss.


Men visst är dom förjäääääävla läckra ändå?!


Dåligt med bloggande på senaste tiden, that's why..

Min blogg är sämst, jag vet!
Men det är jobbigt att försöka uppdatera bra med bilder osv när man inte har tillgång till sin egna data. Senaste veckan har jag och brorsan krigat om hans dator, inte riktigt kanske, men kan inte blogga precis närsomhelst iochmed det. Har lite mer fokus på min andra blogg, vet dock inte om jag vill dela med mig av den. Ha inga förväntningar nu, det är ingen blogg där jag sitter och snackar skit om folk jag stör mig på osv. Det är lite mer personligt än så..

Ha tålamod, våren är snart här och då kommer jag bli på bättre humör. Ska även lämna in min dator på lagning eftersom jag tappade hårsprayen på den, PANG. Typiskt mig..


Lite av det jag önskar mig i 18 års present!




.

Jag är ledsen hela tiden, men jag vet inte varför..


Åh, vad jag längtar...


Veronica Maggio - Mitt hjärta blöder



Semlor for everybody!

Idag är dagen som alla smäller i sig semlor! Vet inte vad dagen heter om jag ska vara ärlig.. :O Hehehe. Själv gillar jag inte mandelmassan, men vem tackar nej till att få tjocka sig lite?! Ska åka och möta mamma i centrum om några timmar. Ska hjälpa henne handla lite grann. :)

 


Tillsammans kan dom aldrig bli en.

Godmorgon! :) Vaknade för en stund sen. Ska ta ut hunden på promenad, sen äta lite. Lär antagligen inte hända nånting idag heller, är jävligt sockersugen och håller på att dö förövrigt. :(






Hemma igen!

Kom hem för en stund sen.
Åkte och mötte Jonnah i Mälarhöjden för skulle ringa ett jobbigt samtal, så behövde lite stöd av min girl... Det behövdes verkligen! Återvände hem rätt hastigt eftersom bussarna/tågen inte går särskillt ofta denhär tiden på dygnet. Samtal imorgon. :) Cya! :*


Last Friday night













Lady Gaga - Heavy metal lover



19/2

Åkte med Felicia till Gullmars vid halv elva, sen tog jag bussen hem. Sminkade mig lite och bytte om, sen sprang jag iväg till jobbet. Började 12 och slutade 15:30 eftersom det blev rätt lugnt framåt slutet. Fick med mig lite bullar hem också, yummie!! :D Längtar så jäääääääkla myckt till sommaren. Har aldrig längtat såhär mycket i hela mitt liv tror jag.. :(

Nu blir det Kick ass och lite b&j med brorsan. Mysigt!
Hörs senare!


@ Felicia

Vaknade för typ 20 minuter sen. Jag åkte till Felicia efter middagen igår, sen sov jag där. Alltid roligt att träffas. :D Vi myste framför teven och åt godis och kollade på Melodifestivalen! Hon passade sin lillasyster, så när hennes föräldrar kom hem gick vi och la oss och slökollade lite på någon James Bond film. :) Börjar jobba 12:00 så vi ska äta lite, sen tar vi 10:31 bussen härifrån till Gullmarsplan. (Felicia ska till sin kille)

Hörs när jag kommer hem!
P&K



Vackris!

Perfektion!





Killing me softly

Ska ta bussen till centrum om ett tag. Brorsan slutar kvart över två, så ska möta honom, sen även springa in hos frisören en snabbis! :) Usch, orkar inte hoppa ur myskläderna. Har inte orkat det på typ flera veckor känns det som haha! Orkar aldrig fixa mig förutom om det är fest eller nåt. På tal om det så ska jag träffa Jonnah imorgon! :D

Puss.


Min morgon i bilder




Bildbrist

Fick precis ett samtal från min chef, ska jobba i helgen. :)
Har egentligen inget mer än det att skriva, har förövrigt blivit jättetaggad på att ändra hårfärgen. (Se förra inlägget) Jag tror att det skulle bli SKITSNYGGT! :D Ljusbrunt med blonda slingor. Har tänkt mig antingen en ljus, torr färg, eller något som lutar lite mot honungsfärgat. Vi får se! ;)

P&K!


Sommaren 2012

Förra sommaren var katastrof. Var blek som ett spöke, sprang bara runt inne i affärer och badade inte en enda gång under hela året. Den här sommaren ska jag bara göra saker som är kul och som man mår bra av. :D Denna sommar ska bli en sommar jag kommer längta tillbaka till resten av mitt liv! Jag ska:




Sola varje dag - Om det är soligt ute, då är det bara att pallra sig ut och lägga sig i solstolen ett par timmar med ett gäng tidningar, musik och något fräscht att dricka. Ska bli en riktig brownie i år! ;)



Äta massor av frukt - Mumsa på massor av goda frukter varje dag. Mina favoriter är nog honungsmelon och sen självklart jordgubbar med glass i all ära. :D



Vara på stranden
- Fy skäms på mig som inte badade en enda gång förra sommaren! :O Vad kan vara härligare än att ta med sig ett gäng kompisar och köra en heldag på stranden? :) Och på kvällen så grillar man marshmallows och myser hela natten..



Leva livet som 18 åring - Eftersom jag fyller 18 i maj så kommer det firas stort. Har fortfarande aldrig druckit, men det måste man ju faktiskt testa då, eller hur? Ingen äcklig sprit, bara såna där söta fruktdrinkar! Har alltid velat prova, ser ju sååååå gott ut. :D Yummie! Ska även bli skönt att kunna köpa sina egna cigg..



Åka till landet - Ett måste för mig i sommar! Åka upp till någon polares landställe och bara mysa och ha the time of my life helt enkelt. Sola på bryggan, bada, lära sig fiska kanske? Hihih. :$



Bleka tänderna - Brunbränd och kritvita tänder.. Behöver jag ens säga något mer? ;)



Solblekt hår - Perfekta hårfärgen till sommaren! :) Om jag börjar med att göra blonda slingor nån gång i månaden tills det blir sommar och sen färgar ljusbrunt, då kommer jag inte förstöra håret. Har varit så sjukt sugen på denna hårfärg hur länge somhelst. Känner att det är dags för lite förändring efter två år som svarthårig!


DÖR AV GARV!

HAHAHAHAHAHAHAHAHA! :D


You know that it hurts

Har lånat brorsans dator idag. Tror han slutar nu, så snart får man sällskap igen. :) En liten fågel viskade i mitt öra att vi skulle äta thailändskt idag. :D På tal om att äta så fasar för det stundande tandläkarbesöket. Får inte äta sött längre eftersom jag utvecklat något slags sockerberoende, så jäkla jobbigt. Blir helt abstinent (stavning?) ibland.

Bild från i lördags innan jag drog ut och träffade Tony, Simon och Tobbe! :)


I'll never let another teardrop fall.

I deserve better after all..


Shoppade lite med Jonnah i söndags:


Alla hjärtans dag

Har inte och kommer inte kunna uppdatera på ett tag eftersom jag tagit sönder min data. Jätteduktigt, jag vet! Blir thai/sushi ikväll och sen förhoppningsvis kommer vi köpa min älskade film... Hoppas! :D

För övrigt, GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!


Snart finns den i butikerna

Den 14:e mars kommer Breaking dawn ut! Som jag har längtat... Minns när jag såg den på bio i november, helt sjukt hur bra den var. :D Nöter sönder dom gamla filmerna typ varje dag, så ska bli sjukt nice när den nya kommer ut! Love it.


Lil Wayne Feat. Eminem - Drop the world



Godmorgon!

Började dagen med pannkakor framför Family guy och en dusch! Nu har jag fixat mig lite, sitter och sms:ar lite med Niklas och funderar på vad jag ska hitta på idag. :)

Hörs senare! Puss & kram.


Pannkaksmiddag

Mammas och pappas kompis är här på pannkaksmiddag. Blivit lite av en tradition hos oss faktiskt! Förövrigt har jag mensvärk, jättemysigt yes yes. :( Lär stanna hemma idag, orkar inte gå ut i den här förbannade kylan. Men imorgon blir det antagligen andra bullar, måste träffa min fru lite.


Min lookalike?

Har fått höra nu i tre år att jag är sjukt lik Kristen Stewart (eller ah, Bella i Twilight) Senast förra helgen kom en kille jag aldrig träffat på en buss som jag, Jonnah och Olivia var på. Och det första han sa till mig var "Shit vad du är lik Bella i Twilight! :o" Kan inte förstå att folk fortfarande tycker det. Jag har ju förändrats så sjukt mycket på tre år... Minns när jag och mamma såg senaste Twilight filmen på bio så satt hon och kollade på mig en stund, och så sa hon under filmen att jag var jättelik henne i profil. :)

Men det är inte ofta någon tycker jag är lik henne av mina bilder att döma. Jag håller med, för jag är inte ett dugg lik på bild. Mitt mer "naturliga" utseende är nog det som får folk att reagera som mest!

Har ni någon "kopia"? Och isåfall vem? :)


Mina leksaker:



Oh la la

Måste införskaffa mig en mjukisdress nån gång. Har ALDRIG haft en, och jag skulle inte banga på denna goding från Juicy! :D


Bored

Har inte ägnat mig åt den här bloggen alls idag känns det som. Har bara haft huvudvärk, sovit och sovit. Väntar på att klockan ska bli åtta. :D Då börjar Tunnelbanan som jag så troget följt dessa tre veckor. Kanske är kul att vara väktare? Få klubba ner fyllon och skitungar hela dagarna haha! Skämt å sido. ;)


VILL HA





Skrillex



The Hills

Behöver något att göra på kvällarna. Köpa en box och ligga och mysa flera kvällar i rad till några avsnitt av ett sjukt soft program? The Hills vore något. Eller Scrubs kanske? :D


My number 1.


Sista inlägget för kvällen

Vissa kvällar har jag ingen tillgång till internet eftersom päronen vill att man ska lägga sig i tid osv osv. Så får önska er godnatt, så hörs vi imorgon! :D


Dev - Killer



Mätt och belåten

Körde på en fuldag idag- ofixad, mössa, inget löshår osv.
Rätt skönt faktiskt! Åkte på mitt lilla möte, sen mötte jag pappa i Zinensdamm vid fem för vi skulle äta Kinamat. Tyvärr så har dom bara buffé under lunchtid, så det blev ett gäng vegetariska vårullar. Yummie! :)



Hatar snö, men fan så vackert det är!




Rapunzel of Sweden

Lockigt löshår... OMG!!! :O   


Mina stora idoler + smakprov:

 
Hollywood undead - Hear me now                           Linkin park - Numb


-

You got me begging. Baby, please don't go. If I wake up tomorrow, will you still be here? I don't know.
If you feel the way I do, if you leave I'm gonna find you...




Vi är sjuka i huvudet.
Och jag älskar't!




Hos Eddie.

Tänkte jag slänga in ett inlägg. Åkte till Jonnah på förmiddagen, vi tog en sväng till Västertorp och köpte massa gott. :) Sen knallade vi hem till henne igen och satte på en skräckfilm, The craziest har jag för mig att den hette. Hade sjukt kul, skrattade så jag fick ont i magen. :D Vid åtta, nio åkte jag hemåt och mötte grabbarna. Så jag, Vincent, Eddie, Thom och Isac gick hem till Eddie och kollade på Never back down. Ääääääälskar den filmen!

Vincent drog precis, så jag och Thom ska tima 23:08 bussen. Vi lär väl börja röra oss om ett par minuter! :)


Mot jobbet!

Dags för att bege mig. Min första arbetsdag, eller d.v.s provanställning. :D Lite nervöst, men det ska säkert gå bra. Lite orolig dock över hur jag ska lyckas öppna champangeflaskor.. Börjar 19:00 och slutar 2:00, puss! :)

Såhär ser jag ut nu:



Never planned that one day I'd be losing you


Grattis på födelsedagen! ♥

HIPP HIPP HURRAAAAAA!!
Grattulerar på 18 årsdagen Thom! :D


0:22

Precis sagt hejdå till mitt lilla nattsällskap i form av min gamle vän Vincent. Han tittade förbi för nån timme sen, blev massa snack, röka och data. :) Finns inte mycket annat att göra såhär på kvällskvisten... Här näst: Somna till en skön film! Bye. :D


My hair's back!


Okej, nu ska jag inte sitta här och påstå att jag har världens finaste hår osv för sådant får man ju absolut inte göra tydligen ;) Självförtroende verkar klassas som något negativt nuförtiden.. Men måste verkligen hylla mitt hår. Är så glad att jag börjat få tillbaka en hyffsad längd. I slutet av mars 2011 kunde jag liksom inte ens sätta upp håret i en toffs?! Plus att det världens bästaste kvalité nu :D känns sådär otroligt tjockt och fluffigt att dra fingrarna igenom det. Stort tack hårfen eller vemfan det nu är som trollat med mitt hår! Ett år, sen är det riktigt långt igen. Plattar trots allt inte mer.

Funderar på att sy in lockiga extensions hos min tjejkompis. Gjorde det förra hösten, hon är jätteduktig! Ja, jag vet att det sliter med extensions, men lite måste man faktiskt få unna sig ibland. Notera att jag inte plattat mitt hår på bilden, det är alltså mycket längre :D


Kvällens mums


3 år och 3 hårfärger senare...


Dead and gone


G'day

La mig strax före 20:00 igår och vaknade 15 timmar senare.
Har nog inte lagt mit så tidigt på flera år :O Det behövdes verkligen! Sen har jag bara legat i soffan och kollat South park, Scrubs, The Hills m.m. Vankas hemmakväll, ingen fiesta för mig ikväll inte! :)


Kom till Elin...

ROOOOOOOOSA!


Movietime

Nu blir det filmmys med vovven och gosedjuren. Pöss!


I know this moment will be over.


Bättre bilder på nya hårfärgen!

Har precis ätit middag :) Är dock fortfarande så in i helvete sööötsugen... ÅH JAG AVLIDER!! :( Allvarligt talat. Jävla tur att man inte är lika beroende av cigg, då hade det varit ute med mig för länge sen kan jag lova.

Här får ni ett par bilder på nya hårfärgen, kommer bli mörkbrunt efter ett par tvättar! :



Färga håret

Har sjukt tråkigt så bestämde mig för att färga håret.
Ska bara leta fram några "skräp plagg" i garderoben så att man inte smutsar ner något man gillar. Lätt hänt vet ni! :D


Nystädat

Städerskan har varit här sen 8:00. Funderar på att ta en powernap, behöver verkligen ta igen lite sömn. Måste ju vara någurlunda vaken på lördag eftersom jag kommer jobba kväll/natt :) Just nu skulle massa chips och choklad sitta perfekt, är sjukt sötsugen.. Måste färga min satans utväxt snart också :O Såhär ser mitt rum ut nu, nystädat och fräscht:



Bildbrist

Om två minuter har jag inget internet mer för kvällen. Imorgon kommer städerskan, så blir att gå upp tidigt. Pallante... Menmen! Ska slänga på en film nu. Ni får en oldie, P&K!


-

I wanna be normal, I wanna feel safe.
Waking up screaming, it's always the same.



Man vill ha det man inte kan få.


Åker och möter Jonnah och Olivia! XOXO



Onsdag

Godmorgon! Har precis kommit in efter en långpromenad med hunden. Ska nu återgå till mitt mejlande, sen ska jag träffa Jonnah. Hörs senare!


.

Now I wanna leave but I'm lost.
Although I've made up my mind, my heart is refusing me...




RSS 2.0