Vill ha!

Jag fullkomligt hatar mitt hår just nu. Kan inte göra någonting överhuvudtaget med det längre, eftersom jag numera har mörkbrunt hår med en f*cked up utväxt och mitt löshår är kolsvart. Alla behöver få känna sig lite fina ibland, och det kan jag bara inte göra med samma bulle på huvet dag ut och dag in. Jag har inte haft pengar sent typ jul, måste fixa på nåt sätt. Om jag får jobbet så lär ju pengarna rulla in tids nog.


Prove me wrong

Vaknade vid fem efter två timmar på soffan, som väckt från de döda. Vi åt en god middag här hemma, sen blev det promenad med hunden. Självklart satt jag bänkad med glass framför Top model Sverige. Ivana är min favorit, så himla snygg! Dock var bilden lite fail kanske..




Top model Sverige

Top model Sverige om en timme på 3:an! SOM JAG HAR VÄNTAT.


Jason Derulo - Fight for you



Papper, papper, papper...


No stress

Gick hemifrån 7:00 imorse, skulle ta bussen som gick 7:07 eftersom jag hade tid på ungdomsmottagningen i Tyresö centrum 8:30. Var hemma igen prick tre timmar senare, käkade och kollade lite 2 1/2 men. Sitter nu och skickar iväg lite ansökningar.


Nevermind I'll find someone like you


Coconut

Har typ ingen känsel kvar i mina lår, dom är helt stelfrusna. Ska iallafall bädda ner mig nu med någon gammal film. Det lutar mot Den oändliga historien. Kommer ni ihåg den? Men får se, den är ju trots allt lite småläskig hihih. Men först- smörja in mig med mitt underbara body butter!

Ska upp tidigt imorgon till UM i Tyresö av alla jävla ställen. Menmen, hörs imorgon. Godnatt!


Du är en förjävla fin vän du ♥


I can't seem to forget you, even though we're through



En savior i nöden!


100 days.


Färga svart eller mörkbrunt?


Fotade min älskling lite idag!






(100 % oredigerade!)

Stan nu.

Börjar röra mig mot stan alldeles strax, ska möta Felicia.
Pöss!


Kvinnan i mitt liv.

Jag älskar dig hjärtat!


Vill tillbaka till solen och värmen...


Goodmorning

Godmorgon, eller vad man nu ska säga. Klockan är visserligen kvart över tolv... Hursomhelst, kanske träffar lite folk idag. Jag och Felicia pratade förut om att dra in till stan med lite folk och fika.

Är sjukt uttråkad just nu, döda mig någon. Dessutom är det så mycket sol att jag blir helt sönderstressad...


Börjar dagen med ett glas cola!


Up next; Sängen

Här har ni en otroligt seg tjej ska ni veta. Tänkte ta och mysa ner mig i sängen nu och kolla på film och gotta mig i min ensamhet. Älskaj att va sock! ♥ Uppdaterar imorgon, måste även ta och studera lite. Tro det eller ej. Natti!


-

Det kanske är meningen att man faller isär för att kunna bli hel igen?


Ska vi göra nåt äckligt baby?


Sjukt fin sminkning, eller hur?


@ Jonnahs cribb

Ligger i Jonnahs säng. Vi har kollat på Scooby doo, ätit chips och druckit cola. Helt underbart! Olivia drog precis, hon skulle hem och fixa något innan vi möter upp henne och tjejerna senare ikväll. Vi tänkte ta oss en powernap nu så att vi orkar med kvällens festligheter.

Skriver senare, pöss!



Utgång

Åker och möter Jonnah och Olivia i Mälarhöjden.
Hörs när jag kommer hem!



TAGGA TILL BABY!!!!


In your arms I see the sunshine





Dagens planer:

 Arbetsförmedlingen 13:30!

 Lämna in min klocka!

 Gå till banken och fixa nytt leg!

 Städa hela huset!


Every road comes back to you


I cared a lot. And I still fucking care.


26 januari

Åkte till Tyresö centrum och mötte Felicia på förmiddagen och uträttade lite ärenden. Påväg hem får jag ett sms från Tony, han frågade om jag ville komma till stan. Så hoppade på pendeln och mötte Josephine och Tony i TC. Vi var hungriga, så Tony den gullungen bjöd på Donken. Vi mötte en kompis till Jossan, sen åkte vi till Gärdet. Dom skulle på kryssning. Mitt i alltihopa så står Gurkan bredvid mig, blev lite paff. Självklart snodde jag en kram!

Var snäll och lämnade över Tonys vovve till hans flickvän i TC. Var sjukt rädd, han hade lätt kunnat dra iväg med mig släpandes i andra änden av kopplet. Men allt gick bra! Nu är jag hemma. Ska ut på promenad med mammsen och Rambo snart.


.


Godissugen.

Kan inte sova... Är sjukt sötsugen som den tjockis I was born to be. Men ska nog ändå utmana John Blund och försöka få mig lite skönhetssömn nu.

XOXO


What happens in Vegas

Har zappat mig igenom hela min kväll i soffan i jakt på någon bra underhållning. Glodde på Tunnelbanan som hade premiär idag. Riktigt intressant faktiskt! Man tänker inte alltid på hur mycket skit som händer där under jorden… Imorgon ska jag åka till UM med Felicia. Sen ska jag även till dendär satans banken och fixa nytt leg.

Bäddar antagligen ner mig i sängen strax, så langar en liten update imorgon när jag vaknar. Godnatt!


För långa ögonfransar?..

Har alltid haft hyfsat långa ögonfransar. Men underfransarna, eller vad man kallar dom, känns nästan för långa. Det är som att dom inte passar ihop med den övre fransraden.Ibland känns det som att underfransarna är längre än överfransarna haha, fattar ni? Är det någon mer som har samma "problem"?

(Har lösfransar på bilden, men man kan se lite av mina naturliga längst ut i hörnen!)


Ni missar väl inte?

Ikväll 20:00 på kanal 5, Tunnelbanan.
Missa inte!



Hallefuckinglujah!

Nu blir det suuuuushi....


I väntan på mat.

Kom precis hem. Har varit och hämtat hunden på dagis, fick rycka ut och göra det åt brorsan eftersom han skulle plugga hos en polare idag. Snel jag är! Nu väntar jag ivrigt på att min mor kommer hem med sushi... Min älskade sushi.


Stupid hoe.


Vi två i ett nötskal...


Skrillex gör det igen!


Babylove

Intervjun igår gick jättebra. Vi pratade i ca 40 min, och jag ska få testa att jobba där den 5:e februari. Jätteroligt! Snackar lite med Jonnah i Facebook chatten. Vi har inte setts på evigheter så vi tänkte att vi ska styra något i helgen! Woohoo. Har varit och lämnat hunden på dagis. Ska nu bege mig mot teven och kolla på Vakna med The voice som varje morgon. Har blivit lite av en rutin för mig hihih.

P&K!


Vågar jag?..

Skulle så hemskt gärna vilja göra något med håret mitt. Har gått och funderat fram och tillbaka i flera månader på om man skulle klippa av skiten och göra någon cool, kort frisyr. Något Rihanna/September liknande. Jag vill, men är rädd att jag kommer ångra mig sen...

Vill ha något i denna stil. Visst är denna frisyr lite ball ändå?


Anställningsintervju idag!

Är lite spänd idag eftersom jag ska på ANSTÄLLNINGSINTERVJU kl 19:00.
Kom precis ur duschen, ska äta lite sen åka till stan vid tre och möta Tony. Hörs senare!



Blir så ledsen när jag ser detta haha...





Godnatt tötisar

Börjar bli dags att lägga sig nu tror jag. Måste upp som vanligt och lämna hunden på dagis, sen hem och ringa lite samtal. Är riktigt nyfiken på vad jag kommer få veta... Wiiie. Aja, godnatt!


Bio!

Nu åker jag till Heron city med familjen och kollar på Hamilton!
Måste ju se min man.


Såfort jag får pengar...


13:37

Ska gå till Herrängensgård med familjen och ta en liten söndags fika. Ikväll blir det även bio! Trevligt. Har varit ute på långpromenad med Rambo. Så kul att se när han flyger runt bland snöhögarna...




Survive.

Somewhere in between all the mind games, lies and seduction I fell for you.
Somewhere in between all the broken promises, manipulation and heartaches I got over you.
But, I guess I fibbed a few times too.
Remember all those times I swore I needed you?
Well consider them lies because baby, here I am without you, and I survived...


Tatuering.

Omg, är fett taggad! Kanske tatuerar mig redan nu i dagarna. Min kompis ska bara få sin lön först. Har visserligen sagt att det ska bli av nu tusen gånger redan. Men det har alltid skitit sig i sista sekunden. Folk ska få tag på grejer först osv. Men det har aldrig varit en såhär nära kontakt tidigare. Då var det alltid typ en bekants kompis brorsa eller nåt i den stilen. Ni fattar? Så det kommer bli en helt annan sak nu.

Längtar så himla mycket! Tycker det är sjukt spännande med tatueringar. Älskar Angelina Jolies tatueringar. Skulle kunna kopiera dom rakt av utan att tveka! Megan Fox har också döläckra gaddar.


Hemma igen

Hoppade på pendeln till Skogås och blev överraskad av Patrik vid spärrarna. Inte träffat människan sen december! Vi gick till centrum för Patrik skulle avbryta något avtal på gymmet, sen mötte vi några. Sen knallade vi hem till Patrik. Oscar satt och pluggade/installerade ett spel på datan samtidigt som jag och Patrik låg och typ sov. Galet trötta var vi! Sen var vi där ett par timmar tills Oscar gick hem ock käkade. Tog 18:50 pendeln hem.

Kanske åker dit senare ikväll, får se. Åkte med familjen och åt thai mat såfort jag kom hem. Otroligt gott! Nu ska jag spela Dead island med brorsan.


Mot Skogås

Ska åka till Skogås nu och möta Patrik. Hörs!


Music ♥


Vakna med The voice

Är helt förstörd. Börjar må illa igen, är likblek, osminkad och allmänt övertrött... Ja, jag känner mig absolut som en 10 poängare! Känn ironin. Har kollat på Vakna med The voice på 5:an. Kan inte sluta garva åt Jakob Öqvist imorse: "Han är inte efterbliven. Men han är retard!" Här kommer ett klipp från gårdagens program.


Jessie J - Domino



Bye

Nu ska jag, bror, syster och far bege oss mot centrum och möta mammsen. Sen blir det grekiskt! Jävlar vad gott.
Hörs senare!


Klockren hahaha!


Dancing in the moonlight

Har bytt om och fixat mig lite dagen till ära. Ska på resturang och käka grekiskt med familjen ikväll för att fira storasyster som fyller 20 barre. Myspys! Pappa kommer hem alldeles strax, så då ska vi åka och hämta vovven på dagis.

P&K!



We made it all this way.



19/1/2012


Du är min om jag så ska dö!


ÄLSKAR!


Internetfri vecka.

Sorry gullisar, men kommer inte kunna uppdatera bloggen mycket de närmaste sju dagarna.

Är allmänt seg eftersom jag är sjuk och behövt spy 9 ggr igår, så skulle ändå inte orka blogga ATM. Vi ska nämligen ha internetfri vecka här hemma fick jag precis veta. Well well, inte världens undergång men lite tråkigt att inte kunna kolla in Facebook nån gång då och då maybe... Hörs om en vecka!


Akon Feat. Flo Rida - Who dat girl



Fan då...

Har mått illa flera timmar, alltså SJUKT illa. Sen åkte jag på min DBT och jag var jätteorolig eftersom jag blev mer och mer illamående. Mötte pappa på hemvägen, gick in i en mataffär osv. Ville bara komma hem. När vi äntligen kommer innanför ytterdörren så hinner jag sitta still i 1 minut, sen kom det... Fyfan säger jag bara. Hoppas det försvinner innan jag ska sova bara. Har ätit lite, men mår fortfarande illa. Får se om jag får behålla maten ett tag!


-

On the first page of our story, the future seemed so bright.
Then this thing turned out so evil.
I don't know why I'm still surprised.
Even angels have their wicked schemes and you take that to new extremes.
But you'll always be my hero.
Even though you've lost your mind.


Snabbt inlägg

Felicia åkte härifrån vid två. Sen hände inte mycket, var sjukt uttråkad. Åkte till stan och träffade Jonnah för hon skulle kolla träningskläder på Gina tricot. Men inte tänkte vi på att det var söndag och allt stänger typ klockan 17:00, så vi åkte till Liljeholmen en snabbis och kollade där eftersom Gina var öppet.

Inte mycket mer att säga, ska sova snart!

XOXO


Bjuder på denna!

Började skratta jättemycket åt Niklas...


...

They say I look fine. But if walls could talk they'd tell you about how much I break apart...


Lördag

Förlåt för dålig uppdatering! Men har inte haft tid att sitta vid datan en sekund känns det som. Vi mötte Felicias pojkvän i Tyresö lite snabbt innan vi tog bussen hem till mig. Vi fixade oss, åt middag och sen drog vi helt spontant till Bålsta och träffade Niklas. Vi satt hos han och snackade lite, sen åkte vi till TC. Vi hamnade på donken, käkade lite och planerade lite för en eventuell Avicii konsert hihih.

Sen tog vi 01:07 bussen hem till mig och mötte Adam. Han var hos mig typ en halvtimme, sen åkte han hem. Nu ligger Felicia i min säng och sover(?) så ska joina henne. Puss på er!







13:36

Har börjat vakna till liv nu efter några timmars slö tittande på Döda poeters sällskap i sängen. Vi ska väl börja fixa oss lite, käka lunch och sen åker vi hem till mig. Förhoppningsvis ska vi på fest ikväll, men det är 50/50 just nu. Ha en skön dag! Ni får en söt bild på min nyblivna brunett.


Svar på kommentar

Åhnej! Hur korta har du nurå?
Svar: Jadu... Det känns som dom är hälften så långa som dom var förut haha. That sucks...


@ Felicias cribb

Är i Trollbäcken hos Felicia. Vi styrde filmkväll, så gick till Ica och köpte godis, dipp och japan mix. Har kollat film, går nån skräckis på teve som vi inte vågar kolla på hähä... Ska väl ladda ner någonting annat att kolla på nu. Sover här inatt, sen åker vi hem till mig imorgon. Hörs!



Flo Rida Feat. Sia - Wild ones



Våran sista dans

Har dammsugit hela över och undervåningen. Nu känner man sig lite duktig. Belönar mig själv med gårdagens avslagna cola! Kom precis in från en 20 minuters promenad med Rambo. Det är såååå fint ute med all pudersnö! Är inte hundra på dagens planer. Antingen fest med Felicia i Bromma eller möta Tony i stan. Vi får se!


Alla älskar snö...





Goodnight

Har försökt blivit trött nu ett par timmar. Har kommit fram till att jag lyckats! Så ska ta och hoppa i säng, måste upp tidigt imorgon. Eftersom jag är hemmafru så måste jag städa hela huset... Vuxenpoäng till mig.

Säger godnatt med en underbar låt av en underbar artist!


I'm dancing with tears in my eyes.


Så sjukt fin!

Ni vet Ullis i I taket lyser stjärnorna? Är det bara jag som tycker hon är så galet fin?! Har typ blivit kär i människans utseende, helt sjukt. Så jäkla vacker! (Känns som jag aldrig lägger upp bilder på snygga killar, bara på tjejer?..)


Hemma nu

Träffade min gamle vän Tony i Gullmars kvart över fyra. Vi åkte till TC och satt där och filosoferade en stund. Alltid trevligt att snacka lite skit hihi. Var grovt hungrig så köpte en cola, jättesmart. Därför ser jag otroligt mycket fram emot när mamma ropar att middagen är serverad. Såhär såg lilla jag ut 2day:



Utgång på ingång

Ska kissa hunde lite, sen ska jag hoppa på bussen till Gullmars och möta Tony!
Hörs när jag kommer hem, puss.


R.I.P mina ögonfransar...

I september fick jag ett fransförlängande serum som jag användt varje natt tills för några veckor sen. Jag hade ganska långa då, men tänkte att man alltid kunde få längre? Jävla dumt gjort. Man ska ju inte sova med mascara, för då kan ögonfransarna brytas av. Det var så det blev med detta serum, det var ju som mascara kan man säga. Har aldrig haft så korta ögonfransar som nu, HATAR DET...

Såhär långa hade jag i september, innan jag började med serumet. </3


Lät du henne komma närmre? Var hon vackrare än mig?


Oh, so lonely.

Måste gå upp 7:00 imorgon eftersom jag ska lämna lillskiten på dagis. Suger att vara mamma ibland! Skoooooooja. Menmen, får se det från den ljusa sidan. Kommer inte ligga och sova halva dagen utan få lite rutin för omväxlings skull.

Godnatt!


...


Ett tomt kapitel i en saga som inte slutade bra.

Har inte tänkt på dig såhär mycket på väldigt länge. Kanske för att allt börjar komma tillbaka till mig nu, såhär ett år senare. Jag trivs med läget som det är nu, jag klarar av det. Men det gjorde jag inte förut. Ändå vågar jag nästan, bara nästan, chansa och tänka på hur det skulle varit nu. Det här är trots allt min gyllene chans att komma någonstans längre än bara till din dörr. Det är bra som det är nu. Skulle aldrig kunna gå tillbaka till det vi hade...

Jag har börjat inse nu att du alltid kommer ha en plats i mitt hjärta, oavsett allt du gjort. ♥


Efterlyst

Efterlyst 20:00 på 3:an, får inte missa!
Nu ska vi lösa brott mina vänner.


I'll take you to the candy shop.

Pappa var snäll och köpte lite godis till mig. Kan vara riktigt mysigt en dag som denna. Bästa kuren mot mensvärk är tveklöst godis! Det tar inte bort smärtan men man tänker inte på den lika mycket med något sött i munnen hehe...

XOXO

 


Britney Spears - Criminal



FML

Har en sinnessjuk mensvärk ska jag säga er. Till och från så gör det så ont att jag typ måste lägga mig ner med en kudde mot magen... FML. Iallafall, pappa kommer hem om en timme och då ska vi åka och handla lite, sen hämta mamma.

Bild från oktober!


Vilken blogg?

Anledningen till att jag för ett par månader sedan gjorde en ny blogg är för att jag ville kunna blogga på ett annat sett. Med andra typsnitt, andra förväntningar på inläggen osv osv. Då startade jag http://shitja.blogg.se/. Kan fortfarande känna ett litet sug att börja blogga där igen. Men jag vill absolut inte sluta blogga här! Kanske ska blogga varannan vecka på den gamla, och varannan här? Hehe ne skoja. Eller?..


Svar på kommentar

Fan vad snygg du är! Kan du inte lägga upp en bild på vilken ögonbrynspenna du använder och vilken färg det är. Kram!
Svar: Tack så mycket! Blir så glad över att folk väljer att skriva sånt gulligt iställlet för att försöka trycka ner någon. Jag använder en ögonbrynspenna från Max Factor, färgen heter "Ebony". Ganska mörk! Kram.


Sista inlägget för kvällen

Har snackat lite i telefon med Noa, bestämt lite för helgen och så. Ska ta sömntablett nu, så lär väl behöva kvarta om ett par timmar. Vi hörs imorgon kids!


Victoria's secret

Kärlek i mina ögon!


Ett smile, några ord och jag dog för dig.


Swedish house mafia Feat. Knife part - Antidote



Tisdag

Har varit ensam hemma med hunden i stort sett hela dagen. Blev en bacon lunch med Greger, sen pyste ha iväg till stan. Har klickat runt på olika hemsidor och kollat jobb precis som igår. Känner mig väldigt ensam nuförtiden. Träffar inte polarna varje dag som förut eftersom jag inte går i skolan, jag träffar heller inte folk under helgerna för det mesta. Typ 95 % av alla jag känner festar varje helg och jag har inget intresse av att vara med på fester när alla blir apfulla och vinglar iväg... Inte kul.

Ska fortsätta med mitt jobbsökande nu, dutti chey. Cya!


...

Jag bryr mig så mycket om andras känslor att andra ibland glömmer bort mina.


Uppoffringar man får göra som hundägare!


ElinOlsn @ Twitter

Har äntligen lyckats komma in på min Twitter.
Följ mig
här!


9/1

Med tanke på mitt senaste inlägg så blir ni antagligen inte förvånade över att jag köpte hem lite gott till kvällen. Har precis badat hunden, så ska väl krypa ner i sängen och kolla på någon skön serie. Pallar inte med folk just nu... Bortsett från ett fåtal personer! Inga planer för kvällen, hoppas på att få sova bra för en gångs skull. Hörs!


Mitt humör idag:


I want to kill everybody in the world

Tja, ska börja fixa mig lite smått. Ska åka till min DBT om typ en och en halv timme. Håller på och mejlar olika företag och sånt om arbete. Börjar bli dags att tjäna stålar tycker jag! Ni får lite gamla bilder, TTYL.


I've grown too strong to ever fall back

Har precis pratat klart efter 29 min i telefon med Noa. Ska hoppa in i duschen snart, finns inte direkt nåt vettigare att göra just nu. Får inte vara på internet efter 23, för har tagit sömntabletter och sånt så jag inte sabbar min sömn totalt inför veckan.

Hörs imorgon people! Godnatt.


Cheryl Cole - Fight for this love



Don't make me bring you back to the stars

Noa kom hit vid halv fyra. Vi tog en cigg, sen satte vi på How I met your mother boxen tills vi blev hungriga efter några timmar och åkte till centrum. Sushi for president! Blev bjuden och allt. Jättegott. Sen hoppade han på tuben och pappa hämtade mig med bilen. Nu ska jag ladda ner lite Beyoncé låtar, hejdå.



Lita aldrig på någon.



Hit the road

Det blev lite sent igår som väntat! Blev att sitta ute på balkongen och diskutera över några cigg, knalla ner till Dancho och köpa godis, Fanta och Pepsi, sen kom Linnea och så började dom sända massa skräckisar på teven. The shining och Dark water var lite av det vi såg. Jag var först i säng, och det var alltså runt 5:30 då. Alarmet skrek vid tolv idag, så det var bara att masa sig upp och sminka sig lite. Sen kom pappa efter nån halvtimme och hämtade mig.

Noa kommer hit vid halv fyra. Blir väl att chilla och äta sushi som dom sushi- älskare vi är. Sweet!


Lite random kommentarer...


2011.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Ne, det gör jag aldrig...
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej.
5. Vilka länder besökte du? Belgien.
6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Att ha pojkvän.
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? Nyårsafton 2010/2011.
8. Vad var din största framgång 2011? Blev av med både en och två idioter.
9. Största misstaget? Inget jag tänker nämna här.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja och ja.
11. Bästa köpet? Vene, alla mysiga tröjor hihih.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Cigg, godis, kläder och annan onödig shit.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Medina - Addiction, Christina Aguilera Feat. T.I - Castle walls, Rihanna - Man down.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 2011 var mitt livs sämsta år.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Saker som jag tycker om.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Dumheter.
18. Hur tillbringar du julen? Hemma med familjen.
19. Blev du kär i år? Ja.
20. Favoritprogram på TV? Scrubs.
21. Bästa boken du läste i år? Aileen Wournos - Monster
22. Största musikaliska upptäckten? Skrillex.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Minns inte, pengar typ.
25. Något du önskade dig men inte fick? Minns inte.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Träffade lite folk i stan, sen blev det att fira hemma.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, I guess so...
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Har ingen speciell stil.
29. Vad fick dig att må bra? Mina vänner och min familj.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Eric Saade.


31. Vem saknade du?
Som mest, J och R.
32. De bästa nya människorna du träffade? Felicia och Clara bl.a.


SAMMANFATTNING AV ÅRET
Hur har året 2011 varit för dig? SÄMST.
Bättre än förra året? Nej.
Har du träffat några nya vänner? Ja.
Någonting du aldrig kommer glömma från 2011? Min vistelse på Sachska kliniken.
Har du flyttat under år 2011? Nej.
Har du hittat en ny låt som du älskar? Ja, många.
Isåfall vilken? Mååååååånga...

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 2011? Inge vidare. Men har funnits bra stunder också, såklart.
Har du varit kär? Ja...
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja.
Har du haft ett hemligt förhållande? Han försökte hålla det hemligt, så han kunde hålla på med andra tjejer under vårat förhållande.

SORG&HÄMD
Har någon i din närhet tagit självmord? Nej.
Har någon i din släkt avlidit? Nej.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Nej.
Har du varit i slagsmål? Slagsmål och slagsmål...

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? För mycket.
Isåfall vad? När jag och [...] blev tagna av polisen.
Har du skämt ut dig? Ja.
Har du ljugit för en vän? Ja det har jag väl.
Har du varit ute en hel natt? Nej.
Har du blivit tagen av polisen? Ja.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Ja.
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? Ja.

SKOLAN&FRITIDEN.
Har någon varit elak mot dig i skolan? Ja, skitungar finns det överallt.
Hatar du någon i din skola? Går inte i skolan.
Har du gjort något framsteg? Tror jag just svarade på den frågan på förra!
Har du haft alla rätt på ett prov? Nej.

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? Aa.
Har du förlorat en vän? Inte mycket till vän men ja.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Ja.
Har du gått bakom ryggen på en vän? Gör jag aldrig!
Har du ljugit för en bästavän? En vit lögn då och då maybe? Behöver inte ljuga för mina vänner.
Har du många killkompisar? Ja.

Ska träffa min girl

Har tagit en powernap i soffan ett par timmar, ätit lite glass och jordnötter. Mums. Har precis kommitt ur duschen, ska klä på mig bara och sen hoppa på bussen till Robyn. Sover där inatt!


Skrillex - Kill everybody



Godmorgon

Godmorgon! Sitter atm hos Calle med Jonnah, hon sminkar sig och jag äter banan. Höhö. Det blev lite sent igår minst sagt. Jag åkte hem till Zackiss med Noa, sen var vi där hela kvällen och kollade film osv, åt pizza. Jag och Noa somnade inte förns typ 7:00. Kom precis hit iaf, ska vara hemma halv fem.

Hörs ikväll!


Rebecca and Fiona - Bullets



Vill ha sommar...


Hihih

Alltid kul att göra någon glad!


Up next;

Nu ska jag sminka mig lite. Hörs senare!


Helt sjukt hur snygg man kan vara!


Fyfan vad det skulle sitta fint med donken nu...


Snö.

Har världshistoriens sämsta aptit. Gick upp vid halv tolv, men har bara ätit en kiwi sen dess. Jag vill ha mat! Åh, sadface. Just nu sitter jag bara och är allmänt glad för mina föräldrar sa att vi ska åka och kolla på ny iPod till mig imorgon, eftersom min gamla krascha och den jag har nu har en FET spricka i skärmen. Wiiiiiiie!

Såhär i väntan att Jonnah ska sms:a så ska jag väl börja fixa mig lite. Vi får gäster ikväll, och sen efter middagen ska jag åka och träffa en kompis som jag inte sett på ca två år(!) Trevligt!



Godnatt sötisar!

Ska gå och tvätta bort sminket nu. Sen bäddar jag ner mig i sängen med vovven och sover sött!
Hörs imorgon!


...

Jag vill inte förlåta. Jag vill inte känna. Jag vill inte älska. Jag vill inte glömma...



Torsdag

Har varit ovanligt social idag ska jag säga er. Skulle ha träffat Jonnah tidigare idag, men det blev strömavbrott så inga tunnelbanor gick. Åkte hem till Rasmus nån gång på eftermiddagen, satt i hans kök och drack te och pratade massa. Sen blev det en promenix till Dancho för lite cigg. Sen drog vi till mitt crib och åt middag. Sen mötte jag Tony, Simon och Josefine vid min buss. Vi bestämde oss för att åka till sandsborg, för dom skulle köpa dricka.

Nu är jag hemma, ska hoppa i säng alldeles strax! Har haft underbart kul idag. Älskar att träffa folk som får mig att må bra! Ni får lite bilder, pusshej!




-

Du hade din chans.
Bara så du vet.



Ke$ha - Crazy beautiful life



Min vän är knasig.


Åkersberga

Mötte Felicia i Gullmars runt 14:00. Vi åkte till Åkersberga och hem till Sebbe. Vi lagade världens godaste nudlar och kollade på Beck med hans lillebror. Mysigt! Sen vid sex skulle jag hem så vi åkte till centrum, jag, Sebbe och Felicia, och väntade på roslagsbanan. Fick vänta en kvart och fy tusan vad kallt! Usch. Sen hämtade pappi mig i Tekniska med bilen. Nu har jag ätit mackor och pratat lite i tele med min älskade vän Jonnah.

Bjuder på en fin nyårsbild på gullungarna. Nu blir det teve, pusshej!


01:59 - Goodnight!


This is your night, everything is right.

Hej tötisar! Har legat i soffan och kollat på Scrubs. Älskar den serien av hela mitt hjärta, man blir så glad av att kolla på den! Älskar verkligen alla karaktärerna!

Imorgon ska jag uträtta lite ärenden på förmiddagen, sen ska jag möta Felicia, min gullunge, som jag inte träffat på flera veckor. Galet att vi inte träffats på så länge. Får hålla tummarna på att det inte snöar, vill kunna inviga mina julklappar så att säga. Hörs senare!


Svar på kommentar

Varför har du inte gått ut för?  Sedan undrar jag, om du vill svara på det, varför du gick på kbt? Och vad gjorde de? Hjälpte deras samtal?  Jag är själv tvungen att börja gå på kbt så det är därför jag undrar.
Tacksam för svar!

Svar: Vet inte, har bara inte haft orken att gå ut i kylan och springa till bussen! DBT menar du? Det började med att jag haft problem i tre år, och hela den här tiden har jag gått på BUP. Sen blev det bara värre efter jag försökte ta livet av mig i mars förra året, hamnade på sjukhus och därefter Sachska kliniken. Så eftersom mina "problem" levde upp till deras kriterier så kom DBT in i bilden och jag fick göra en slags plan tillsammans med dom för vad jag vill åstadkomma, och även skriva på ett kontrakt. Jag har skrivit på för ett halvår, så jag är klar om ca 3 månader. Jag är nöjd med deras insatser, dom är jätteduktiga. Vad man får göra där är ju så olika från person till person, för dom anpassar ju somsagt samtalen efter dig och dina önskemål. Och ja, det hjälper! Lycka till! Kram.


iPod knas

Jag föredrar dom här lite större modellerna, mycket mer att hålla i så att säga. Sen är dom SÅ mycket sötare! Äkta Barbie style. En gång i tiden ägde jag en tjockis (i silver dock) och jag älskar verkligen den! Tyvärr så gick den sönder tids nog... Om någon har en sådan i rosa och vill sälja den, kontakta mig gärna på [email protected].

Någon som vet hur man kan få tag på iPoden till vänster?


Rihanna - We found love



Get rich, get famous.

Skulle egentligen ha åkt till Kungens kurva och sökt jobb idag, men så blev det inte. Har ingen energi för nånting längre. Har inte gått ut en enda gång sen lovet började tror jag. Fett illa... Aja. Inte mycket att säga.

Ska ta ut hunden på promenad om en liten stund.

XOXO


Hihih.


Du förlorade min tillit när du släppte min hand.



@ solariet




Nu;



Have a nice day.

Har varit ute på promenad med brorsan och hunden i regnet. Jättemysigt! Har tråkigt och min arm gör helt sinnes ont, så ska slänga på en film och lägga mig i soffan med lite glass. Puss!


Gull.


I don't know what's right and what's real anymore.


Lower than a basement

God kväll! Har ätit mitt nattliga mål nudlar och annat gott framför teven. Har kollat på Legally blonde. Söt film, har glömt hur bra den är!

Ska ladda ner lite skön musik nu. Sitter och planerar lite för min tatuering med N. Ska väl försöka sova snart. Måste bara läsa lite bloggar as usual. Pöss!


Victoria's secret

Nu blir det Victoria's secret fashion show på teven!


Yummie.



Godmorgon.

Vaknade för typ en timme sen. Helt DÖD. Skulle vilja dra och göra något men eftersom mitt busskort gått ut så har jag bara en remsa att leva på tills jag får lön och kan tjacka ett nytt kort. Vill göra min tatuering... Hörs senare!


The more it hurts the more I need.


GOTT NYTT ÅR ÄLSKLINGAR!!!



RSS 2.0