Onsdag

Laddar ner lite skon musik infor min tripp hem till svealand pa lordag. Kanns bra! Hade tydligen inte spenderat alla mina pengar an *overlycklig* sa det ska firas imorgon med lite nya leksaker. LOVE. Ska dock overvaga att skippa min alskade parfym, kopte liksom en precis.

Ny design

Leker lite med designen just nu.
Sa darfor kommer den se lite konstig ut tills jag kommer hem!

Ska jag?

Jag ALSKAR denna parfym, men jag vet inte om jag ska kopa den eller inte. Har kostar den 55 €, och det ar inget man kastar ivag bara sadar. Maste kolla mitt konto forst sa jag vet hur mycket pengar jag har kvar...


Vill ha sommar igen...


Vill hem.

Shit, har san grov hemlangtan! Jag trivs ju har och sa, men there's no place like home. Och jag har inte varit hemma, eller ens i Sverige pa snart tva veckor. Saklart det ar lite jobbigt ibland... Menmen, fyra natter kvar... Sen flyger vi! Ska sova snart. Kollar pa Alice in Wonderland ehehe.

Nytt;


Godnatt fuckers!


My ears just fell in love!


28/11

Vaknade vid tre av att pappi ringde mig. Har knappt sovit under denna vecka p.g.a min hosta, sa darfor sover jag valdigt lange nar jag val somnat. Menmen! Akte med Luc och handlade lite, fick med mig en harfarg. Rena rama Systembolaget i en vanlig mataffar? Typiskt Belgien.

Middag snart, nom nom!


02:41

 Ska sova nu. Drack varm mjolk med honung, sa nu lar jag sova som en sten. Dock finns det risk att jag inte sover alls med tanke pa att jag har varldens sockersug just nu, och darfor druckit cola... Aja, hors imorgon! (Gammal bild)


Svar pa kommentar

Berätta vad du gör i Belgien?
Svar: Distans. Fa komma bort ett par veckor, koppla av fran omvarlden, ladda batterierna lite...

If I could melt your heart we'd never be apart.


Munter.

Godnatt. Har fan inget mer att saga an det just nu.
God f*cking natt...


Dagens mini shopping;



Tell me when you hear my heart stop



...

Du log, du var lugn, du var glad, du var lättsam.
Jag var dum, du var smart, jag var fängslad.
Men min mun ville ha dina läppar.


ATM @ jacuzzin


Godmorgon!



...

Jag lät det gå, sväva på moln.
Tills du slet mig i stycken, spotta på mina sår.


00:38

Stadaren knackar pa klockan 8:00 imorgon, sa maste upp tidigt FML. Men ska ta en liten siesta i sangen nu med min cola och kolla pa Fight club! Varldens basta film, just sayin.

Statistiken pa lasare bara stiger och stiger, underbart. Godnatt barn!


En liten del av Belgien


Oups, I did it again

Vaknade for drygt en timme sen. Inte bra...


...


-

Du var finast.
Det vet du.

Time's running out

Hostar som en galning. Jag offrar mig och dricker varldens ackligaste medicin, men jag ar fortfarande sjuk?! Kanske vore en bra grej att stanna hemma imorgon och inte springa runt pa stan. Klokt beslut fer sure!

Somnade inte forns ca 6:00 inatt, sa ska se om jag far mer somn inatt. Somna till en bra film maybe?

I can't take one more sleepless night without you


Jag vill ha min bebis! ♥

 

New;


@ Schoten

Just nu befinner jag mig i Schoten i Belgien hos Marina och Luc. Dom behandlar mig som sin egen dotter, hihihih... Luc har installerat en Mac dator i mitt rum som jag far ha under hela min vistelse har. Helt sjukt! Anyway, igar var jag i Bryssel hela dagen. Har varldens hosta, sa vi akte och kopte host medicin. Spyr av lukten, men om det hjalper sa visst...  Akte till Antwerpen idag och kopte tva nya tungpiercingar for min ar trasig. Har atit pa resturang osv, jatte mysigt!



Sorry babes

Verkar inte som det ser ut just nu kunna uppdatera speciellt mycket. jag sitter just nu i belgien vid en mac data pa tyska, fattar inte ett skit. skriver sa fort jag far tillfalle. nu ska jag slagga, natti!

Bye Sverige!

Om drygt en timme så åker jag till flyplatsen. Klockan 14:00 går mitt flyg, och ett par timmar senare landar jag. Ska bo hos en familj där, så åker själv. Kommer förmodligen att kunna uppdatera precis som vanligt. Ni får veta ikväll vart jag är. Hemma igen i början av december!


Dagens alla kap;




Livet är en dans på rosor, om du vänjer dig vid taggarna.

Oh my God säger jag bara. Shit vilken film! Om ni inte sett den så pallarar ni er till en biograf NU, okej?! Satt som hypnotiserad och tårarna bara rann haha... Wow. The Twilight saga gör ingen besviken!

Blev en sväng till morfar och sen Farsta C med mamma tidigare idag. Fick med mig massa fint hem som jag ska visa snart. Ska hämta nåt att dricka.


Up next; Heron city

Nu blir det Breaking dawn! Woohoo!


Var avis på mig ikväll klockan 20:45!


Godmorgon!

Börjar morgonen med Skrillex. Kom nyss hem från frisören, har jämnat till topparna lite. Ikväll blir det bio med mammsen. Can't wait... Ni som känner mig kan räkna ut hur lätt som helst vilken film vi ska se.



20:03

Har firat pappsen lite, ätit en god middag osv. Har även pratat i hundra år med Felicia i telefonen. Ska försöka träffa henne imorgon! Hinner tyvärr inte träffa alla jag skulle velat innan jag lämnar Sverige. Har ett sånt jävla craving efter cider, så ska iväg och hämta lite hihih.


-


Till er som ville att jag skulle berätta om mitt kärleksliv...

Det finns egentligen inget att säga, samtidigt som det finns hur mycket somhelst. Ni vet den där känslan när man läser dom fina sms:en från honom på kvällarna? När man precis skiljts åt, och bara vill springa tillbaka och få en sista kram? När man ska ses och får fjärilar i magen och känner pulsen öka? När hjärtat hoppar över ett slag dom gångerna han blev arg på dig? När man ligger på hans mage och lyssnar på hans hjärtslag? När han tittar dig i ögonen och säger att han älskar dig mest i världen? När han lyfter upp dig i sin famn och kysser dig? När ni bråkat och han kallar dig hora och ber dig dra åt helvete? När du upptäcker på morgonen att han skickat ett långt sms där han beskriver hur perfekt och underbar du är? När du ligger på golvet och gråter så hjärtat nästan exploderar när han säger att han aldrig mer vill se dig? När du åker till hans hus mitt i natten för att du bara vill säga att du aldrig vill förlora honom? När det svider till i hjärtat dom gångerna du ser att han skriver gulliga saker till en annan tjej? När du vaknar på morgonen av att han håller om dig och pussar dig i nacken? När han tar din hand inför sina föräldrar? När du tittar på bilder på honom, och tänker hur fin och vacker han är? När du sitter på bussen påväg hem till honom? När han helt spontant skickar ett godnatt sms? När du inser att allt ni hade, alla stunder, inte betydde någonting för honom?

Den känslan, den kallas kärlek. Det finns fortfarande dagar, efter 2,5 års tid, som jag saknar honom. Eller snarare de stunder vi hade. Ni vet när man tänker tillbaka på dom där helt underbara stunderna? Minnen av scener som får en att bli tårögd. Då kan det kännas tomt där inne igen... Vi har ingen kontakt idag, vilket jag är glad över. Jag har kommit över honom. Men han kommer alltid ha en plats i mitt hjärta, så är det bara. Jag är bara så jävla trött. Trött på att ingenting är ömsesidigt. Vill inte vara den enda som ligger och saknar, och tänker på honom. När jag börjar gilla någon, då är det som att jag tappar bort mig i mig själv, och slutar försöka. Bara låter mig uppslukas av kicken att vara nära honom och känna hans blick på mig.

Så jag säger stopp. Tänker inte visa några jävla känslor överhuvudaget mer, för det är då du är som mest sårbar. Håller bara allt inom mig. Jag väntar här från och med nu...


Paper airplane

Måste lagra lite nytt till min iPod om jag ska klara av att flyga ensam i två timmar utan att tänka på att något hemskt kan hända u know. Är så förjävla flygrädd... Aja. Har blivit helt speedad av den där satans Red bull'en. Smart att dricka energidricka två timmar innan man ska lägga sig.


Nu kör vi!


I'm gonna fall asleep in N.Y.C

Har suttit bänkad framför Svenska pojkväns akademin. Brukar aldrig följa program på teve, men detta har jag följt sedan första avsnittet. Det ger mig lite hopp om att alla killar inte är svin ända ut i fingertopparna... Har även hälsat på mitt kära body butter, så ska krypa ner i sängen nu och somna till S.A.T.C.



Imorgon

Ska färga håret imorgon, funderar på att köra på en riktigt mörk färg. Typ mörk choklad, ni fattar?


Within my heart.



-

One night to you lasted six weeks for me. Just a bitter little pill now just to try to go to sleep. No more waking up to innocence. Say hello to hesitance to everyone I meet. Thanks to you years ago. I guess I'll never know what love means to me. But I'll keep on rolling down this road. But I've got a bad, bad feeling...

Go downtown.

Nu åker jag till stan. Ska möta brorsan och hämta pengar, sho!


Vad? Jag gillar Megan Fox.




15 november

Mötte Tony igår vid Zinkensdamm, väntade på att hans kurs var slut. Vi åkte till min gamla skola och mötte Jonnah, sen käkade vi Donken. Drog runt gallerian i hundra år, köpte godis, Tony tjaffsade med gamla kärringar. Haha! Åkte till Clara på kvällen och sov där. Gick upp 6:00 nån gång, sen mötte vi hennes pojkvän och några till @ tåget.

Har precis varit och lämnat hunden på dagis, så nu ska jag hitta något ätbart.


Svar på kommentarer

Kan du inte berätta lite privata saker? Som ditt kärleks liv?
Svar: Ja det kan jag göra. Fast tänker dock inte nämna några namn osv, har slutat "hänga ut" folk om man säger så.

Hej! Kan du inte lägga upp en video hur du fixar håret och sminkar dig? Kram.
Svar: Absolut! Kan säkert fixa det redan idag. Kramis!

Alltså herregud vad du är lik Bella Swan?! Alltså hon i Twilight! Haha. Kom och tänka på dig för att det är premiär snart.
Svar: Hahaha, jag har fått höra det ganska många gånger från folk. Liknar henne dock mer i verkligheten enligt mig!

Hur fixar du dina ögonbryn? Kan vi inte få se en bild när du inte har fixat dom? Alltså hur det ser ut naturligt.
Svar: Jag noppar ganska mycket eftersom jag vill ha höga ögonbryn. Sen fyller jag bara i med ögonbrynspenna, dock inte för hårt. Ja det kan jag visa!

Out of control

Bokade resan för ett par timmar sen, feels good... Ska väl slänga på någon bra rulle att somna till. Mötet imorgon flyttades till 12:00, så får pallra mig upp tidigt. Fucking sadface. Aja, godnatt puss hej.

I miss you...


Stort grattis på fars dag! ♥


Gissa vem som ska på premiären?


-

I can take the rain on the roof of this empty house. That don't bother me. I can take a few tears every now and then and just let them out. I'm not afraid to cry every once in a while. Even though going on with you gone still upsets me. There are days every now and again I pretend I'm okay. But that's not what gets me. What hurts the most was being so close and having so much to say. And watching you walk away. It's hard to deal with the pain of losing you everywhere I go. But I'm doing it. Getting up, getting dressed, living with this regret. But I know if I could do it over I would trade, give away all the words that I saved in my heart. That I left unspoken...


Awesomeness!


I got a crush on you



Filmmys



I'm on my way

Har varit hundvakt hela denna lördagkväll. Har varit uppjagad hela dagen, så fick ett litet anfall när det bara var skit på teve. Fjärkontrollen rakt genom rutan, pang... Skämt å sido. Har mejlat lite med Eric Amarillo på Facebook. Han är skön, älskar hans låtar!


Bra låt! (Spotify länk)


Eric Amarillo – Fy Fan (Radio Club Edit)


...


Jag vill att du ser mig.


There will be no next time

We fall back into the same patterns, same routine...

Everybody stop and stare

Har varit hantverkare här sedan nio, dom gick precis. Tog nyss en dusch! En efterlängtad dusch. Får se vad den här dagen har att bjuda på.


Älvsjö/Bålsta

Kom precis hem. Åkte till Bålsta vid åtta och träffade Clara, Anton och några fler. Det hände inte så mycket. Satt ute och frös häcken av oss, sen gick vi hem till Rickard och var där en stund tills jag skulle till bussen. Fick sällskap, lovely! Fick skjuts till stationen av en tvättäkta ängel. Borde nomineras till Svenska hjältar typ?

Aja, nu är jag hemma och ska sova. Pöss.


Svar på kommentarer

Vad heter affären du köpte ditt löshår på?
Svar: Killimanjaro, ligger på Drottninggatan.

Hur känner du och Patricia varandra?
Svar: Fattar inte varför alla frågar?.. Hon hjälpte mig lite med min bloggdesign osv. Sen började vi prata!

Får jag tipsa om parfymen från Lancóme, Trésór In Love istället! Jag har aldrig känt en porrigare eller mer sexig doft än den. Det känns lite konstigt att säga det men jag blev typ kåt av att bara känna lukten från den parfymen. En ung kvinna med den parfymen på sig skulle jag döda för!
Svar: Mitt ex gav mig den parfymen i julklapp och den har jag slängt, så den kommer jag då inte köpa...

Don't call my name

Felicia kom hit vid tolv. Sen fick vi ett ryck av något slag och fixade oss jätte länge. Vi drog till Bålsta och träffade Adam, men hann inte göra speciellt mycket eftersom vi skulle ta pendeln hem 1,5 timme senare. Jävla kallt det var... Höll nästan på att frysa ihjäl. Fredag imorgon. Deprimerande att inte ha några planer, men det är smällar man får ta som heltidsnykterist. Blir en del helger på egen hand.



Tack mamma!


I can't destroy what isn't there.



I can't look, I'm so blind

Åkte till min skola med pappa och lämnade lite sminkborstar hos rektorn. Alla mina lärare kom och kramade mig och sa hejdå när dom fick höra att jag var där. Kommer sakna dom! En liten fika på det här då. Nu ska jag ringa Clara, ciao!


10:40

Godmorgon. Ska ta mig till arbetsförmedlingen idag, och sen fixa lite annat praktiskt. Har bara varit hemma så har inte funnits överdrivet mycket att skriva om. Men ska hoppa in i duscen nu tror jag.


Kan du ta mig dit igen?



Aldrig mer skräckfilm på bio...

Kommer aldrig kunna sova mer. Förjävla läskig rulle rent ut sagt, satt och drog i Felicia och skrek samtidigt som jag virat in hela skallen i min halsduk så jag bara hade ett litet titthål- som jag ändå täckte över med min hand... Ja ni fattar.

Träffade Sandra tidigare idag i stan också, hon köpte lite hårprodukter och jag köpte mig en ny tungpiercing som jag ska kämpa med att få i nu. Wish me luck!




Ikväll dör jag...


Lady Gaga är sjukt snygg som man!


Bildbrist.

Har inte kunnat sova än så ska göra ett nytt försök nu. Ska dra hemifrån före 8:00 imorgon för måste lämna hunden på dagis, sen åka direkt hem igen och söka jobb. Bio imorgon med underbaraste! Godnatt.


-

I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded
that for me, it isn't over.

Nevermind. I'll find someone like you...


Cut my hair, yes/no?

Har största beslutsångesten någonsin. Vill klippa mitt löshår till en mer naturlig längd, gillar inte denna s.k Barbie- längd så länge det är löshår och inte riktigt hår. Är bara rädd att jag kanske råkar klippa fel så att det blir as fult.

Ska jag? JA/NEJ?


Världens godaste parfym!


Farsta centrum

Jag, Felicia, Pelle och Sebbe gick upp vid elva, åt frukost och tog en morgoncigg. Sen var vi tvugna att dra rätt snabbt för skulle till Farsta C med mammsen. Fick med mig lite fint hem, tackar och bockar! Skulle träffat Clara men hon skulle på middag. Får träffa henne i veckan.



Lördag

Godis och film mys med Felicia, Sebbe och Pelle. Vi har hyrt Beck och L.A Gigolo, nu kör vi!


Godnatt!

Dags att släcka darlings. Hann tyvärr bli lite irriterad nu men somnar väl förhoppningsvis ändå. Imorgon ska jag träffa Felicia kanske Patricia, vi får se hur det blir! Styr ihop något på kvällen iallafall. Godnatt bloggen.


Det finaste någon kan få.



02:08

Mötte Patricia och hennes kompis Anna i Älvsjö. Ytterst trevligt! Vi tog en cigg och jag funderade på om jag skulle åka någonstans, men så bestämde vi oss för att helt enkelt åka tillbaka till min hållplats och så väntade jag med dom tills deras buss kom eftersom dom skulle till Nacka. Goa tjejer. Hade kunnat vänta på bussen med dom i timmar. Har tvättat bort sminket nu, så ska väl hoppa i säng inom kort.


Good morning sunshine

Godmorgon! Vaknade halv två av att papppa kom hem från jobbet. Ätit lite non stop till frukost, verkligen inte bra. Kanske borde ta för vana att äta något mer frukost aktigt? Börjar min dag med att läsa lite. Skulle egentligen följt med till Gamla stan idag men jag hade verkligen inte orken att pallra mig upp vid 9:00.


02:11

Ska börja avrunda lite smått. Skrev ett inlägg på Facebook igår där jag bad alla skriva ett gulligt sms så jag skulle bli glad på morgonen när jag vaknade. Fick fina sms, en och annan kärleksförklaring dock... Otippat? Yes. Godnatt pussgurkor!


Myskväll

Blev en liten myskväll med godis och teve. Fick ett samtal från en inte så jätte nykter Vincent, så blev en del kackel där. Imorgon ska jag till stan med mamma och våra belgiska gäster som bott här sen i början av veckan. Blir väl att kolla lite i affärer, äta osv. Gillas!




Ser det ut som om jag sörjer dig?

Har legat i soffan ett par timmar och kollat film/teve. Vill ut och träffa folk men kan inte eftersom jag måste vara hundvakt.. Fast när jag tänker efter så vill jag nog inte det, alla super ikväll och alla andra kvällar under resten av lovet. Får se om jag orkar pallra mig ut på en cigg. Tvek på det. Puss!


Om du inte bryr dig ska jag fan göra detsamma.

I'm done with you.
So done...


All they see is someone that's not me

Har nog aldrig sovit så bra i hela mitt liv som inatt. Älskar vädret, en helt underbar höstdag! Nu börjar min tunga äntligen läka för dom gör inte ont längre. Kan t.o.m spotta, om det var något ni nu ville veta.


Gud, ge mig sommar.



Varför vill du riva ner mitt stängsel?



Careface

Ska ut och ta en cigg och en liten promenix med Thom, puss.


Snacka om att pensionärer blänger..


I'm back again!

Ber om ursäkt för mina hopp mellan olika bloggar, men hade inte riktigt lust att släppa taget om denna blogg än.


RSS 2.0