I could really use a wish right now

Har duschat, smort in mig med min kokosdoftande body butter och sprayat balsamspray.
Naglarna är fixade också. Prima! :D Planerna för kvällen blir teven, obviosly. Är helt död, även fast det känns som om jag bara ligger och sover. Fick hem en film från Lovefilm, Alla älskar Alice heter den. Det enda jag minns av den är att Mikael Persbrandt är med och att den var bra, så siktar väl på att kolla den då. Over & out!

XOXO


Movietime

Eftersom jag har för mycket fritid så tänkte jag kolla på Ice age 3, sjukt länge sen man kollade på såna filmer! Älskar ekorren, påminner om Jonnah ibland. :D


It takes two


Min älskling ♡

The reason my heart is beating..


16:17

Är det bara jag som missat att det är juni snart, typ imorgon? :O
Det betyder att snart kommer alla, inte bara jag, ha sommarlov och då blir det att vara social kan jag lova er. Känns fett att man är "95:a" eftersom jag ska köra mitt första år i gymnasiet nu i höst som alla andra småttingar h3h3. Mitt förstahandsval är Stylist på Réalgymnasiet i Liljeholmen, får hoppas att man har tillräckligt med poäng bara. IV ett år till, no thank you... ;)


Min bara min!



Noll ork i kroppen

Är sjukt trött, kan bara inte slita mig från datan. :( Ser fram emot att lägga mig i min sköna säng. Well well, ska väl hoppa i min söta T- shirt och lägga mig nudå. Väckning 7:30, blä. Godnatt!


Länkbyte!

Den här trevliga pricken heter Tobbe! En glad och go kille med humor som alla trivs bra med. Så tjejer, tveka inte en sekund. Han är singel! ;)

Spana in hans blogg genom att klicka här!




Love dreams.


I vått och torrt, baby.


If you ever feel like you're nothing, you're fucking perfect to me!


En fråga, ett svar


Älskar låten! Vad heter den?

Svar: Frozen, och artisten är Madonna!


Alla snubbar vill ju vara katt

Sitter här, vrålhungrig och trött, och väntar på mat. Har tjackat cola och chips, så jag vet iallafall vad jag ska göra ikväll :$ Dagen har spenderats till större del i Liljeholmen. Mötte Jonnah, Julia och Josefine och vi gick runt i centrumet, satt ute i solen och snackade skit. :) Sen blev det varmt, så jag Julia och Jonnah åkte hem till Jonnah och fräschade till oss lite tills det var dags för dom att åka till sin skola och vara med på en modevisning. Nu ska jag tvätta händerna, sen hoppas jag på att det drar ihop sig till middag snart. Later!


Godnatt

Säger godnatt med en skön låt. :)




-

What are words if you really don't mean them?


...

In the limelight I play it offline.
But I can't handle it when I turn out my nightlight..



If walls could talk, they would say I love you more.

Jävligt mör dag. Måste tagga till lite nu, sommarlov och allt! Saknar Jonnah, har inte träffat henne på flera dagar eftersom jag varit sjuk. :( Har iaf tagit mig ut på en promenad med Rambo. Har inget vettigt att säga egentligen, har bara så mycket spring i benen. Not. Vill bara gå ut och ta en cigg, kanske ringer någon kalaspingla och snackar lite. We'll see about that! :D






All is full of love



Dagens njutning!


12:46

Har precis ätit och sitter nu och dricker cola. Ska leta upp ett skavsårsplåster till min stackars häl. Har väl varit hemma drygt en timme, sov hos Jocke inatt. Får pms på vädret, det spöregnar på morgonen och sen skiner solen någon timme senare. Helt omöjligt att klä sig för såna här dagar. :O Känner mig galet fräsch med gårdagens smink och allt, så funderar på att bara sitta och sminka och fixa mig hela dagen. Varför? För det är så kul. ;)


Lördag.

Godmorgon! Har precis pallrat mig ur sängen och väckt hunden, så nu blir det frukost. Är för omväxlings skull väldigt hungrig. Jag har inte sminkat mig på fyra dagar, så det måste jag göra idag shoooooo! :)

XOXO


Sammanfattning av kvällen;


You make it hard to smile because you make it hard to breathe


My pain, your thrill

Tjenare, vad händer och fötter? :D
Själv ska jag mysa ner mig med massa filtar framför teven i vanlig ordning, i väntan på mat. Hamburgare och pommes! Mamma sa nåt om att vi skulle på bio, får se hur det blir med det. Har hört att nya Pirates filmen var riktigt bra. :)



Har du inget vettigt att säga så säg inget alls.

Min lärare ringde för ett par timmar sen och bestämde tid för våran sista lektion, som äger rum den åttonde. När det är avklarat är jag helt finito med betyget och sommarlovet har börjat helt. Life's good! :D Nu skulle det smaka bra med chips. Det är fredag och jag har knappt ätit de senaste dagarna. Nu ska jag trimma brynen. Hörs!
 


-

Wondering why she stayed in such denial.


Överst på önskelistan


If I could melt your heart we'd never be apart.

Mår prima just nu, har nästan ingen feber längre och kan prata och svälja som vanligt igen. Sitter och kikar bak i arkiven på min favorit blogg. :) Sen har jag förövrigt flipp på min cam eftersom den inte funkar längre efter Jonnah missbrukat den. Aja den höll iaf 1,5 år! Alltid nånting. Planer för dagen;

 Städa rummet
 Duscha
 Läsa gymnasiepapper


Favorit


Worst night of my life.

Hahaha tror aldrig jag önskat så mycket att bli dödad som inatt. Det var nog det värsta jag varit med om i hela mitt liv, kan knappt andas utan att det värker ända ner från halsen upp till öronen. Låg fan och bölade för att jag hade så förbannat ont, men vad hjälper det? :( Idag blir det nya tag, vägrar sova en natt till på dethär sättet. Det enda jag ska göra idag är ligga blixtstill i soffan, äta glass, dricka vatten, tabletter osv osv.

Håller tummarna lite resultat..


Dag 17 - Mitt favorit minne


Don't it mean "I love you"?

Skapligt chill dag.
Känner att febern börjar försvinna, men är rädd att jag inte kan gå ut igen förns helgen. :( I vanliga fall om jag varit sjuk så springer jag ut såfort febern är borta och jag känner mig hyfsad, vilket leder till att jag inom kort blir ännu sjukare och sjuk mycket längre. Så därför tänker jag vara lite smartare denhär gången! ;) Nu sitter man här mätt och belåten efter en dejt med min pojkvän Donken. Äter nästan aldrig där längre, max en gång per månad eller nåt. Aja, Nu blir det 2 ½ men. Hörs!




Fortfarande sjuk

Dags att ta min äckliga medicin igen. Måste ta den tre gånger om dagen med tre timmars mellanrum. Har alltid haft problem med att svälja tabletter, men med tanke på att min hals är helt igensvullen så spyr jag nästan varje gång jag försöker svälja dom. :( Känner att jag klagat färdigt nu, så ska gå och ta giftet sen mysa ner mig i soffan med nudlar och kolla om det går något bögigt på teve. Later!


Yeeey, halsflus

Har varit hemma ett par timmar nu, väntar på brorsan som kommer hem vilken sekund som helst. Fick konstaterat att jag har halsflus, en ganska smärtsam sådan eftersom såfort doktorn kollade min hals så hörde man bara ett "Oj.." :O Well well, har tvingat i mig lite böckling iaf. Mums! Har legat framför teven och pratat i telefonen med min fru och kollat film.

Dagens droger:


Omg..

Godmorgon folket. Jag har varit vaken sen runt fyra tiden, har inte ätit på över ett dygn. Igår tillbringade jag tolv timmar i soffan, och det tänker jag fanimej inte göra idag också. Så nu ska jag och mamma gå ut till våran taxi och åka till vårdcentralen. :( Skriver när jag kommer hem, peace.


The crew

Jag och några av folket på Rix FM igår. Störtskön kväll! :)


Dag 16 - Person jag vill byta liv med för en dag

Megan Fox, helt klart!  Hur kan man inte vilja vara lika snygg som Megan Fox för en dag liksom? ;)

 


22:54

Inga särskillda planer för morgondagen, ska möta Jonnah i Liljeholmen 8:45 för ska vara med henne i hennes skola. Kommer bli najjs! Får se vad vi hittar på sen, kan bli vadsomhelst ska ni veta. I love you!


Dagens;

Dagens/gårdagens frukost/lunch och middag!
Mums.. ;)


Lykke Li - I follow rivers


Shame on me!

Sorry för usel uppdatering! :(
Har varit otroligt social de senaste dygnet, så har inte haft så mycket tid över för bloggen. Om man sammanfattar de ca tre senaste dagarna lite snabbt så låter det ungefär såhär:

Färgar håret i Sollentuna centrum, jagad inkl. uppburen av en fruktsäljare mitt på Hötorget, Rix FM med galet sköna människor och pastasallad. *Fniss* Kan säga att dagen var lyckad! Inatt sov jag hos Joakim, fick se Unborn första gången. Euw. :( Vi vaknade halv ett, sen åkte jag direkt och mötte Jonnah i Gullmarsplan. Därifrån åkte vi vidare till stan, blev kidnappade av en väktare och sen vidare till Rix FM med John, jbb, Calle, Rebecca, Sebbe, Emilia m.fl. Vid nio träffade vi Jonnahs pojkvän och åkte och åt middag på donken. Nu är jag hemma och ska sms:a lite med folk. Bilder från dagen kommer inom kort!

Dagens skönaste: Att Jocke döpt sin Wow- gubbe efter mig! :D


Vissa betyder mer än andra

Jag älskar dig.
Du är mitt allt...


Älskar!


Where nobody cries, there's only butterflies

Sitter här och dricker pepsi, sweetness. ;)
Har kommit hem från gymmet nu, det blev en 25 minutare som vanligt! :D För någon vecka sen när jag var som värst med att sola så började jag flagna på pannan, vilket resulterade i en ohyggligt smickrande, ojämn bränna i ansiktet. Man lär sig av sina misstag antar jag. Ska dega framför datan/teven hela kvällen. Snap, måste försöka färga håret tills imorgon också kom jag på. Lägg märke till mina nya fina naglar! :D

Puss & kram!


-

Everytime I get a grip
I seem to lose myself just a little more
Cause I am here and it eats me up
Well, I love the way it feels
I really shouldn't stay but I can't give up
The more it hurts, the more I need

It's like an addiction


I can't destroy what isn't there.

Eftersom denna kväll blev pannkaka ska jag nu bege mig till gymmet och sola. Ser fram emot morgondagen, ska vara med Jonnah hela dagen och kvällen. :) Lika förväntansfull även fast jag spenderat i stort sett varje dag denna vecka med människan hihi. Nu ska jag dra, puss.


I hate this part


Sötvarning!

Helt plötsligt blev jag bombad på Facebook av massa människor som skriver att jag är vacker, sminkar mig snyggt osv osv. Från ingenstans, flera stycken. En kille jag inte ens träffat skrev detta nyss: "Jag såg dig en dag i Älvsjö station, det kändes som hjärtat slog en volt. Alltså du var heeeelt underbar. Den perfekta tjejen." Gulligt, kan det inte smitta av sig lite på andra lite mer? :D  Sötvarning. Jonnahs pojkvän sover här så ser ut som att jag ska sova i hennes storasysters rum. Haha, hon var jätte söt. Hon låter mig sova bredvid henne i sängen och allt. ;) Nu ska jag vara social mot Jonnah och Vincent, natti natti!


Onsdag

Sitter just nu hos Jonnah. :)
Ska sova här inatt och imorgon kanske jag sover hos Jocke. Överlag har dagen varit bra, men sen blev man lite smått irriterad under kvällen. Well well, ska vara i Haninge 10:00 imorgon, så måste gå upp tidigt. Blä.. :( Efteråt ska jag åka hem till Jonnah igen och så ska vi färga håret. Blev klar med matten idag också, har bara någon sista småsak jag måste göra innan jag får mitt betyg. Gr8! :D Hörs imorgon.


Kärlek i mina ögon


Now I wanna leave but I'm lost



I'm ready to go, lead me into the light

Kom innanför dörren för drygt fem minuter sen. Sov hos Jonnah igår, var tvungen att åka från henne runt sex för att hinna lämna pappas SL kort innan han åker till jobbet. Nu sitter jag och myser i Jockes stora tröja och ska snart äta frukost. Min lärare kommer hit om ett par timmar, börjar 9:00 och slutar 11:00. Ska pysa iväg till något centrum med Jonnah lite senare, nån gång runt ett I guess. Btw, fick precis ett mail på fb från en tjej som tycker jag sminkar mig snyggt. Cutie pie! :D

New pic! :)


Dag 15 - Mina drömmar

Ärligt talat så har jag ingen speciell dröm. Min enda riktiga dröm är att få vara med den jag älskar och alltid ha mina vänner vid sin sida. Det är utan tvekan det allra viktigaste. :) Alla tjaffsar om skolan, att man måste lyckas och bla bla bla.. Men till vilken nytta? Visst, kan vara smidigt att ha ett jobb å andra sidan. Det finns inget som säger att om man går ut skolan med MVG i alla ämnen så är man lyckligast i hela världen. Man har lyckats i livet om man dör lycklig, så fuck allt detta jävla tjat om skola och jobb! I couldn't care less. ;)


00:38

Nu börjar huvudknoppen bli trött känner jag. Måste ta lite nya bilder också! Imorgon ska jag sova länge. Åtminstone tills jag vaknar av mig själv, och inte av den j*vla hemtelefonen. Godnatt allihopa! :)


Be a Festis!

Nya favoriten. :)


-

This is transcendental
On another level
Boy, you're my lucky star
I wanna walk on your wave length
And be there when you vibrate
For you I'll risk it all..


Subway

Idag var det äventyr i Liljeholmen och stan som stod på schemat.
Är så förbannat seg, minns knappt vad jag har gjort idag. Dagens lunch stavas Subway, yummy yummy! ;) Har inte mycket att säga, blir sne när folk inte fattar att man fullständigt skiter i dom när man varken svarar på deras tiotusen sms och samtal. Nu ska jag fortsätta dricka cola, hörs senare people! :D

 


Inkasserat


Söndag morgon

Igår sov Jonnah och Lucas hos mig. Vi käkade nudlar, Lucas blev attackerad av min hund, var ute i Älvsjö osv osv. Vi gick upp vid elva, åt frukost och så fixade jag och Jonnah oss i x antal timmar och dunka musik. Nirre! Sen drog Lucas så jag och Jonnah åkte in till stan en sväng och åt på Max. Sen tog jag 18:15 bussen till Jocke. Vi satt ute någon timme och tog en och annan cigg i solen. Loooooovely... :D Sen tvingade jag han att kolla på Black swan med mig. Han lyfte runt mig i köket och grejer, yes vi är normala om någon undrar! Fick låna en tjocktröja eftersom det regnar massa idag, och nu sitter jag hos Vincent med Jonnah. Vi ska börja rulla mot stan nu för jag vill äta mat hihi! Goooodie ;)


Love.



Party people

Igårkväll åkte jag till Joakim, sen kraschade jag där. :) Vi gick upp vid 7:00 för jag skulle vara i Zinkensam vid nio. Hade något slags informations möte, sen åkte jag hem, hämtade lite grejer och åkte till Söder och skrev nationella. Ska göra uppsats tills nästa fredag, för ska dit även då och göra klart resten av provet. Imorgon ska jag träffa Linn under förmiddagen, sen ska jag och Jocke kolla bio. Awesome helg helt enkelt. Godnatt! :D


Sugar, you make my soul complete.

Har precis gjort klart svenskan, efter 1,5 timme. Riktigt skönt kan jag säga er! :) Första gången på säkert ett år som jag pluggat, så det var lite segt. Nu ska jag kolla Da vinci koden och äta chips med pappa. Cya!




Plugg

Ska plugga nu, har fortfarande ont i hela kroppen efter allt solande. Måste ta det lite lugnt de närmaste dagarna. Well well, hatar att plugga. Later! :)



Älskar denna låt. :D


Birthday sex

Igår fyllde jag hela sjutton år! :D
Bara ett år kvar till det roliga då. ;) I söndas kväll/natt åkte jag till Joakim, vilket gjorde att han blev den första att gratta mig efter tolvslaget. Det firades med cigg och massa mys. :) Morgonen därpå åkte vi till Gullmarsplan tillsammans för han hade skola och jag skulle träffa Jonnah. Den pricken har jag varit med väldigt ofta på senaste tiden! Vi chillade runt i stan osv. På kvällen blev det födelsedagsmiddag med la familj och lite senare Pirates of the Caribbean. :) Idag tog jag sovmorgon, sen träffade jag Greger i stan och var där några timmar.Var och solade för en stund sen, har nio omgångar kvar. 25 minuter x nio. Inte illa, ska bli så skönt att få lite färg.

Ska äta nåt nu, hörs!


Can you be my doctor?

Hej på er!
Sitter och messar lite med hjärtat. Ska åka till gymmet och sola nu medan brorsan gymmar. Dags att börja bättra på brännan lite! ;) Sammanfattning av de senaste dagarna inkl. min födelsedag kommer när jag är hemma igen. Later!




Sajk

Vaknade för ett tag sen, har ätit frukost och kollat lite teve. Mår fortfarande dåligt men börjar bli frisk nu känner jag, så måste iaf stanna hemma under dagen så jag hinner bli bra helt. :) Känner mig så jäkla ofräsch när jag har feber, så funderar på att ta en dusch. Dagens plan typ! Sug mig. Ska ringa Jonnah nu tror jag. Ni får en bild på min gamla blogg! :D


Föralltid


You dream of someone and that someone ain't me...




Movietime!


Sjuk chey.

Ska åka med mamma och pappa till Ica nu, puss!


Handcuffs

Ett av mina nyaste navelsmycken! Fin? :)


Behind the tears of a clown

Har en värdelös helg framför mig, och även en värdelös födelsedag. Yeah!! Känns så mycket bättre att det är solsken ute nu, efter en vecka av regn. :D Har världens sötsug också, men vi köper tydligen inte godis längre... Jag älskar mitt liv... Gregers kompis kommer hit om en halvtimme eller nåt, så ska väl försöka fixa mig lite så jag åtminstone ser ut som en människa. Hahah känner att jag är jätte positiv idag, gör inte ni det också? Over and out. :)


X

Until the end of time...


Guess she gave you things I didn't do

Har varit i stan idag med massa gulligt folk. Var där några timmar, började känna mig sjukt seg efter ett tag. Hade mensvärk, ont i halsen, huvudet och nacken. Träffade Joakim vid Gullmarsplan runt fem och sen åkte vi hem till honom. Vi käkade middag, kollade teve och sen lite mer teve. Vi hade ett litet snack, som slutade med att jag började storgråta och att Jocke kramade om mig och sa "Jag älskar dig"... :( Åkte hem vid åtta, mådde sinnessjukt dåligt på hemvägen. Ville bara lägga mig ner på gatan och gråta. :( Kom hem och upptäckte att jag hade 39 graders feber, och dessutom fanns det chans att jag har influensan eller nåt. Mysigt. Nu sitter jag här med glass, hörs senare!


Jag och Jocke på Experience 2010!


Minnen som fan!


...



Oh yeah!

Nu kan ingen mobba mig längre för att jag är blek, fick nämligen ett kort från ägaren av mitt gym som låter mig sola hela tio gånger! Fattar ni hur brownie jag kommer bli? Är helt överlycklig. Det lönar sig visst att vara gullig och trevlig hihi. :D :$

Puss & kram! :)


In my shoes, just to see what it's like to be me

Tagit bort mina lösögonfransar, känns som jag lyckades rycka av minst hälften av mina egna fransar. :O Sitter och morrar, mensvärk och otur går fan inte ihop. Har tid på Bup imorgon, men ska inte dit. Känns fett ovärt att åka en timme när man inte har något man vill snacka om... Dessutom är jag jätte trött, vill bara få sova ut. Ska lägga mig snart faktiskt. Efter middagen åkte jag till Fruängen och träffade Jonnah. Vi handlade på ICA, sen satt vi inne på grillen, åt mat och snackade skit. :) Love u!  Efter ett par timmar åkte vi hem och kollade på Efterlyst. Nu har jag ätit mina Pringels och kollat Family guy.

Bjuder på en supercool bild på mig och Xavier! :D


Rör på fläsket!

Ska möta Lucas i Liljeholmen om prick en timme, så blir att sminka sig fort som fan eftersom jag försov mig idag. Vaknade av att min lärare ringde på dörren... Iaf, vi ska åka och träffa Felix i Täby idag. Han får även stå för dagens bild eftersom jag har FET bildbrist. :(


Godnatt.

Är fett låg. Ska sova nu, har skola imorgon 9:00.
Palla sova ensam, vill inte..


-


Black and Swedish

Tjena mors!
Sitter här med svart hårfärg i håret och pluggar svenska, ska väl hoppa in i duschen om fem minuter och skölja bort färgen. Åh, nu starta världens bästa låt... :D Bara så ni vet det alltså. Sho!


Up next;


Comeon

Gick upp cpe tidigt idag, 7:30 eller nåt. :)
Ringde Jonnah och träffade henne i Slussen vid tio, sen åkte vi vidare till Odenplan för vi skulle hälsa på i Sofies gymnasium. Jag lovar att det är FBI som gör den skolans mat, man måste typ visa leg och allt bara för att få äta där? Träffade Jocke, va med han en stund och sen gick jag, Sofie och Jonnah till Ica. Håller på och tjatar som en galning på Jonnah att hon ska låta mig ladda upp våra filmer, tro mig jag sitter och garvar högt för mig själv när jag kollar på dom... :D När Sofie slutat drog vi till Fridhemsplan och stan på en liten shoppingrunda som avslutades med Donken. Nu ska jag ta en cigg, tjolahopp! :)

XOXO


Mohombi ft. Nicole Scherzinger - Coconut tree



...

What hurts the most
is being so close
And having so much to say
And watching you walk away...


Dag 13 - Den här veckan

Denna vecka har varit fett B. Nej, bara skoja.. Eller? Inga kommentarer om veckan. Däremot har månaden inte börjat bra. Inte bra alls. :( Ärligt talat minns jag inte vad jag haft för mig denna vecka, har väl försökt va lite social som vanligt.


You'll never be mine


-

Trying to forget someone you love is like trying
to remember someone you never met...


Frulle.

Min frukost! Nu blir det stan. :)

XOXO


Dag 12 - Det här hade jag på mig idag

Verkligen inget märkvärdigt som täckte min kropp idag må jag säga. Tills jag kom hem så var det gårdagens valborg- outfit, men bytte till tjocktröja och svarta mjukisar när jag kom hem. Wrooooom, carebilen åkte just förbi.. ;)


Taggad för skola, jag?

Omg har gått och pratat en halvtimme i mobilen med frugan. Vi har värsta planerna för skolan, vi är fyra, fem tjejer som ska gå om/börja gymnasiet och vi alla ska försöka komma in på samma skola. :D Då kommer vi förhoppningsvis börja gå till skolan tusen timmar mer än vi gjort senaste tiden, och dessutom kommer vi säkert ha sjukt kul på köpet. ;)  Imorgon ska vi gå upp typ åtta, sen gå runt och söka jobb med CV och allt. Eventuellt ska vi hälsa på i Sofies skola också. Bästa ju! Ska kolla lite skolor om en stund på datan, haha shit orkar inte i år igen... :(



älskling <3


The day after tomorrow

Större delen av gårdagen sög, rent ut sagt. Först funderade jag på om jag ens pallade gå ut, men vafan det är bara valborg en gång om året. Så jag åkte till Tyresö där jag mötte Jonnah, Julia, Simon, Carlos, Max och några till. Vi badade jacuzzi och allt. Sen blev det knas, så jag, Jonnah och Julia försökte ta oss själva från huset till Krusboda torg. :O Brudsen skulle ta bussen så hjälpte dom dit, och sen knallade jag vidare hem till Joakim. Gick från Trollbäcken till Krusboda i klackar, fast längre ändå. Lagom mör! Vi kollade på Green street hooligans på datan, sen somnade vi runt tre. Har nu varit hemma någon timme, ska duscha ur all hårspray! Kyss.





RSS 2.0