Say hello to hesitance



Vaknade med rakblad i halsen, som väntat. Blev bara att gå på mötet med en kall dricka, sen direkt åka hem igen. Påvägen hem tänkte jag köpa sushi men då var det 45 minuter kvar tills öppning. Jahapp, så då fick man gå till bussen istället. Har legat och slö kollat MTV, sovit och ätit en halv Billy's. Lite pumpafrön också, för att få finare hy. Pappa och jag köper sushi till middag istället, hallefuckinglujah!

22:41

Blev förjävla hungrig, så ska slänga i mig lite nudlar. Var är "gilla" knappen när man behöver den? Lär inte bli så mycket mer update denna afton kära bloggläsare. Ska bara äta, kolla lite teve, lägga mig tidigt och somna till en bra film. Varit helt sinnes trött senaste tiden, lägger mig före elva ibland.
Natti natti!


-

The best way not to get your heart

broken is pretending you don't have one...

Without you I am crying. Without you I am dying.


A work of art






.. när jag väl känner för det!


A.W

Du är helt klart en av dom människor som fått mig att skratta mest genom åren.
Är sjukt glad att vi börjat snacka igen, saknat dig som FAN din galning! ♥


Paralyze


Memories, they fall apart whenever you're inside my heart. Take my tears. They say a lot since you're the one who put them there.
When I needed you the most you were nowhere to be found. But I still hang on, just hoping for my love to come around.
Every time you messed with my head, all the things you did and you said. See my scars spell out your name. You're paralyzing me...

Forever and ever.

Vet inte vad problemet är, ligger och snoozar i tusen år innan jag orkar gå upp. Kanske ett tecken på att det börjar bli höst? Fick sällskap av Vincent till skolan, sen mötte jag Jonnah. Älskar att vi har praktiskt arbete hela onsdag, torsdag, fredag. Imorgon ska vi jobba med naglar har jag för mig. Azuuum! Sjukt sköna brudar i klassen också. Klassens enda kille är en trevlig prick han också! Började spöregna när jag väntade på bussen, myspys. Tur att man knappt använder jeans, finns inget äckligare än blöta jeans mot huden. Får fet ångest, har skitfina nya jeans som jag vill använda. Men jag hatar egentligen jeans. Jaja.. Ska ficka lite nu med mammsen!



...



Hey hoe let's go

Har märkt att man inte alltid ser alla nya kommentarer? Kan upptäcka jätte gamla helt plötsligt, för att dom inte kommit upp som en ny händelse. Wierd. Hursomhelst, var seg som ett helvete imorse. Inställda bussar och hela baletten. Mötte min fru i Liljeholmen, sen gick vi till skolan och hade engelska diagnos. Vi blev introducerade för en viss lärare också, no comments. Efter skolan gick jag med Jonnah till Konsum och köpte godis, sen tog jag tuben hem. Fick gå från Fruängen p.g.a bussarna, moget. Nu är man lagom mör. Ska kolla massa teve och längta efter tills jag får mitt studiebidrag!




21:56

Har varit på långpromenad med brorsan. Gick över en timme! Duktig chey. Nu ska jag bege mig mot soffan och poppa popcorn och kolla på reprisen av Svenska Hollywoodfruar. Skola imorgon, med riktiga schemat och allt. Buhu, är redan cepe trött på skolan. Men måste ge den här skolan en chans, kan inte sänka den det första jag gör. Godnatt!

That's why I love you


Such a masterpiece.


Är lite av en amatör, men lyckades ändå åstadkomma en helt okej header åt fina Angelica; http://angelicajjunegard.blogg.se/

28 augusti

Gårdagen var spårad! Mötte Stavve och Thom, sen tog vi pendeln till Solna och därifrån tog vi en buss till Adam. Det vart lyckat, alla var helt störda. Runt två började folk bli rätt packade så ringde Jimmie och bad honom hämta mig. Vi åkte hem till honom med Philip, sen sov jag där. Somnade väl runt sex, sju. Skola imorgon? Illa... Fick iaf skjuts hem av pappa! Mamma är på sjukhuset för tillfället, får se när hon kommer hem. Blir väl förhoppningsvis snart. Nu ska jag hämta min cola och kolla på när Greger spelar Hunted. Cya!


En gammal på mig och Jimmie.


Fekke

Grannarna är här på middag. Ska precis springa upp och äta, sen ska jag direkt röra mig och möta Stavve och Thom, sen ska vi vidare till Solna. Det vankas fekke man! H3h3, ha det bra så länge.


MÅSTE SE!


-

I'll do whatever it takes, when I'm with you I get shakes. My body aches when I ain't with you. I wasn't looking when I stumbled onto you, it must have been fate. So after two years and six months, it's no longer me that you want. But I love you so much it hurts, never mistreated you once. I poured my heart out to you, swear to God. Somehow I'm trying to stop you from leaving. Tears stream down both of my cheeks. I must let go.

And I would've done anything for you, to show you how much I adored you.
But it's over now, it's too late to save us. Just promise me you'll think of me when you look up at the stars...


Myspys på hög nivå!



9:20

Det blev visst ingen skola för mig idag. Gick upp, duschade, sminkade mig, åt frukost, mådde lite illa, kollade teve, klädde på mig, åkte till Fruängen, mådde as illa, spydde och åkte hem igen. Japp, kul dag. Blir fett pissed när jag sminkat mig massa helt i onödan... Tycker egentligen inte om smink och sånt speciellt mycket, det är mer som att man gör det bara för att. Skulle gärna gå utan, men naaah. Vill inte skrämma barnen u know.

In this tug of war you always win. Even when I'm right.

Ska sova nu. Har ätit pasta, var vrålhungrig så nu ska det nog gå för sig att somna. Duscha får jag göra imorgon. Glömde självklart att göra det. Ska sms:a lite med Adam, sen sova..


I don't wanna feel the pain, what good would it do me now?



Tack babe! ♥


Äntligen har det här med headern löst sig, tackar sötnosen med en fet länk; http://postgubbe.blogg.se/

I want you so bad, it's my only wish

Åkte spårvagn med klassen till Waldemars udde. Alla gick och köpte mat, sen när vi kommit fram bestämde vi oss för att äta direkt. Så jag, Sofie och Jonnah drog till några klippor nere vid vattnet. När vi tog fram maten så kom det bara fler och fler fåglar, typ ankor och sånt. Sen när jag vänder huvudet till höger ser jag en FET svan stå och glo rakt in i mina ögon, en meter ifrån mig. Den började väsa och morra som fan, så började skrika och sprang därifrån med resten av tjejerna efter mig. Gissa om resten av klassen glodde... Vi fick iaf åka hem efter tio minuter, fett ovärt. Vi drog till stan, sen följde Jonnah mig till Zinkensdam och väntade med mig på donken tills jag skulle gå till mitt möte. Nu ska jag ut och kissa hunden. Later!


En fråga, ett svar

Om 09:28 : Vad är det för möte då?

Svar: Dialektisk beteendeterapi, förkortas DBT.

09:28

Vaknade för ungefär en halvtimme sen, låg kvar i sängen säkert 20 minuter. Nu är jag uppe, sitter och äter och ska vara ute ur huset om mindre än en kvart. Har inte ens sminkat mig, duktigt. Håret står åt alla håll och jag har glömt att fixa matsäck eftersom vi ska med skolan och kolla på en uställning av Lars Wallin. Ledsen att bloggen varit fett off senaste tiden. Men det beror på att även jag har varit det. Möte idag klockan 15:00 också. Hörs!


Jag kommer alltid älska dig. Men fuck det här...



Patience

Mitt internet slampar sig, så det tar år för en hemsida att ladda. Ni får ha lite överseende med designen, håller på och ändrar lite obviosly. Headern är inte riktigt rätt än, men det fixar jag så fort jag kan! Ska kolla teve nu tills internet har lugnat ner sig lite.

...


On the first page of our story, the future seemed so bright.
Then this thing turned out so evil. I don't know why I'm still surprised.
Even angels have their wicked schemes.
And you take that to new extremes.
But you'll always be my hero.
Even though you've lost your mind.

Ett leende betyder inte alltid att du är glad, utan att du är stark nog att le även när det gör ont.

Det var friluftsdag med skolan 9:00- 12:00, segt som fan. Jonnah och jag gick till Burger king, sen åkte vi hem till mig och kollade film, åt nudlar och snacka skit. Sen fick vi ett ryck och sminkade oss jätte mycket och åkte till TC för vi skulle möta Josefine. Men hon kom inte, så vi bestämde oss för att dra oss hemåt. Vi fick fet ångest båda två, ingen av oss ville vara ensam. ATM håller pappa på och mekkar i mitt rum, sätter upp hyllor osv. Ska ändra lite, kommer bli skit fint! Can't wait.


So true.

Of course I'm in love with you darling.

Hit men inte längre...


Första dagen avklarad

Första dagen avklarad, underbart! Vi får matkort i min skola, så jag kan få mat på fyra olika ställen, Ica, Subway, Thai och Smoothie bar. Tänk er, Subway till lunch? Inte heeelt fel. Mötte Jonnah och Julia vid tuben, sen gick vi tillsammans till skolan. Vi var där någon timme, sen drog jag hem till Joakim och var med honom tills typ tre. Sen åkte jag till Zinkensdam och hade möte på DBT. Mötte mamma i Fruängen, sen åkte vi hem och åt middag. Nu ska vi till IKEA en sväng, ciao!


Vissa känslor går inte att beskriva


23:07

Bara jag som har problemet att jag blir fruktansvärt hungrig när jag ska lägga mig? Tänk, det är ju ändå typ sex timmar sen man åt om man lägger sig tolv eller nåt.. Hursomhelst, ska duscha så man är söt inför första skoldagen. Ska bli roligt att börja igen, har hälsat på Jonnah där tidigare och den verkar kanon. Puss!


Några av de saker Margitta såg:



- Bilden när jag sitter i mormors knä som Margitta berättade om.. Här är jag åtta år.



- Margitta sa att hon såg ett tarotkort när hon såg mig, ett hjärta med tre svärd i sig. Kortet står för hjärtesorg.



- Hon sa att jag börjat fundera mycket på min hälsa, och även att andra runt omkring mig gör det. Att jag äter dåligt och röker, men börjar tänka tanken att ändra på dom sakerna!

Honey, I'm home




Mamma och jag åkte från Stockholm tidigt igår till Hälsingland. Margitta hämtade oss vid station. Det var as kul, första dagen slappade vi bara och idag så hade vi bokat in ett samtal med Margitta. Hon berättade mycket om värdet av andra människor och en själv, att man ska gå sin egen väg och inte bli vilseledd av trender och folk runt omkring osv osv. Hon berättade också saker om både mig och mamma, som hon omöjligt kunde veta, och om döda släktingar och massa mer. Bl.a så beskrev hon ett foto där jag sitter i min mormos knä. Visste precis vilket foto hon menade...
Helt sjukt, har aldrig trott på medier men nu tror jag på det på fullaste allvar kan jag lova! Man började nästan gråta. Kändes tråkigt att åka därifrån.

00:20

Har packat det sista nu. Ska bli roligt att komma från Sthlm lite och komma till nya miljöer. Kom precis på att jag måste duscha imorgon bitti, orka.. Jag HATAR att duscha på morgonen. Tror att jag var en katt i mitt förra liv, jag hatar vatten. Har inte badat en enda gång denna sommar, vad är det för fel på mig? Nu börjar sommarlovet lida mot sitt bittra slut, men ska bli roligt att börja skolan igen. Nu är det långt ifrån det vanliga "bara sitta vid en bänk"- grejen. Så jag har stora förhoppningar om detta. Nu ska jag börja fixa mig, ska sova. Godnaaaatt!

My baby


Ont i nacken

Har suttit med Rambo i knäet och vaggat honom i evigheter, men han älskar det, han somnar direkt. En riktig bebis! Har ont i nacken, sitter alltid i konstiga vinklar vid datan och sånt. Ska fixa naglarna, sen måste jag packa inför Hälsingland. Åker från Centralen 8:28 imorgon bitt, är där till söndag kväll.

Jennifer Lopez ft. Lil' Wayne - I'm into you


Let me hold you tonight

Nu ska jag äta något, hann inte göra det imorse. Ett under att jag överlevt med mina hemska matvanor. Kan gå nästan en hel dag utan att äta nånting, sen när jag blir riktigt hungrig så äter jag bara något onyttigt. Illa... Angelica kommer till Stockholm imorgon, och jag som åker imorgonbitti. Moget av mig! Men får hoppas hon kommer snart igen. Ska ta upp allt bröd till köket nu.



Ett förhållande är mellan två personer, men det finns alltid en hora som inte kan räkna.

Håller på och packar ur min 100 kilos väska och dricker juice. Hann inte äta något, eller snarare jag hade ingen matlust. Ska ta 32 bussen så måste börja röra mig. Visar hur håret blev när jag kommer hem!

Sov sött

Har velat sova, men inte kunnat. Sitter och fryser och funderar massa.. Ska lägga mig nu tror jag. Har tid hos frisören klockan 12:00 imorgon, så måste upp rätt så tidigt. Känner dock på mig att jag inte kommer sova så bra inatt. Menmen, there's only one way to find out, eller hur? Natti natti.


We could have had it all

Har spenderat kvällen framför teven, ätit popcorn och godis. Tjockis I know! Men underbart är det. Pappa provida mig med godis, så jag har kvar mina pengar ett litet tag till åtminstone. Gr8! Nu ska jag lägga in mina tusen bilder och filmer på Rambo på ett usb minne som päronen ska få, har jätte fina bilder. Kanske lägger upp dom bästa! LatR.

Kärlek!


Beauty, class, ass.

Har precis hämtat korven från dagis. Nu är han trött, som fan! Ligger och snarkar för fullt @ min matta. Vad gör lilla jag då? Sitter här och funderar, funderar och funderar.. 1: Ska jag gå och köpa godis? 2: Ska jag färga håret rött eller svart imorgon? ÅNGEEEEST. Är as sugen på att testa en riktigt röd färg, men samtidigt vill jag kunna använda mitt gamla löshår och sånt direkt efter jag färgat- Vilket jag kan om jag färgar svart.


Bra mascara!

Måste bara tipsa om en cepe bra mascara. Den heter Pulse perfection, från Maybelline. Helt klart den bästa mascaran jag någonsin haft, och jag har haft tusen olika!


Hemma igen

Sov knappt en blund inatt känns det som, hunden stöka runt hela natten. Var ute och rastade honom vid 2:00, det var efter jag lagt mig t.o.m. Riks knas.. Gick upp åtta, fixade mig, kollade MTV och lagade snabbmakaroner till mig och brorsan. Snäll jag är, visst? Vi skulle båda ta 9:13 bussen, så fick sällskap till Zinken åtminstone. Hade mitt möte på DBT, sen åkte jag hem. Dock fick jag vänta circus tjugo min på tuben för SL är slampigt och ska ändra tiden på skyltarna, så när jag väntat tio min och det var en minut kvar så ändras det och står att det är 12 min kvar. Suck.. Har bäddat och ätit. Blev jätte jätte sugen på sushi, men fick nöja mig med nudlar med orientalisk krydda. Nu ska jag ladda ner musiq. Bjuder er på en ny drog, puuusssi!


Gran Torino

Ska upp tidigt imorgon, så måste lägga mig hyfsat tidigt. Nu ska jag dricka cider och kolla på Gran Torino med pappsen!

Cam

Gud vad jag saknar min cam! Om det är något som skulle få mig att verkligen hålla igång uppdateringen så är det just om jag skulle få en cam. Vet inte varför, måste bara ha det! Måste försöka ominstallera min eftersom min polare typ missbrukade den förut..


Dancehall track


My God..

Omg saknar håret..
VARFÖR FÄRGADE JAG BLONT?! Idiot.


En fråga, ett svar

Om Goomorning sunshine's: Vad har du för teckensnitt i dina inlägg?

Svar: "Tahoma" heter detta teckenstnitt!


Hösten är här!



Goodmorning sunshine's

Godmorgon! Idag känner jag mig kreativ, ska börja jobba på en ny header. Vet precis hur den ska se ut, och om jag lyckas så kommer det bli as snyggt! Iaf, vaknade för en liten stund sen. Rambo sover fortfarande i min säng, ska äta sen måste jag väcka lillskiten. Dock har vi knappt några rester kvar och jag hatar att laga mat... Får se hur det löser sig.


-

Klart jag blir avundsjuk när andra kramar dig.
Eftersom för några sekunder har dom hela min värld i deras armar...


Väx upp

Vill börja med att säga att jag inte förstår varför folk aldrig kan mogna och sluta busringa. Så jävla töntigt, seriöst. Busringa gjorde man när man gick i tvåan ffs.. Gick ut och tog en cigg med Stavve och Thom vid 23:00, vandra runt lite i Älvsjö och pratade om allt från skolan till gropar i snön. Det började regna lite, så jag gick hem efter en stund och Stavve och Thom gick till bussen. Ung08 imorgon då! Då var det dags igen. Får se hur många slagsmål det blir det här året. Hahaha! Synd ändå att det måste springa runt poliser där, när det enda syftet med grejen är att ungdomar ska få ha kul tillsammans. Alltid någon som ska förstöra, as usual. Men ska sova nu, hörs imorgon gullisar!


Mobilblogg;


Farsta C

Nu åker jag och mamma till Farsta centrum, måste köpa lösnagel remover. Puss!


Jag vill att du ska veta, men inte att du vet

On the days I can't see your eyes
I don't even want to open mine...


Svenska Hollywoodfruar

Snart börjar nya säsongen av Svenska Hollywoodfruar, eller närmare exakt den 22:a augusti. Samma dag som jag börjar skolan. LÄNGTAR!


At the moment;



Äckel rubrik

Vaknade halv elva av att hemtelefonen ringde. Det var någon reparatör som skulle laga tvättmaskinen, han skulle kommit tolv men han kunde komma elva istället. Så det var bara att gå och låsa upp. Buhu vill sova länge nån gång.. Får inte vända på dygnet bara -.- Lovade mamma igår att jag skulle äta idag. Har inte gjort det än dock, hähä. Ska väl kila iväg och koka nudlar nudå så man blir lite mätt i magen.

Här kommer en söt bild på mig och söte som jag tog idag!


Audrina Patridge

Absolut en av dom vackraste jag vet! :D


God damn you're beautiful


Even though I've made up my mind, my heart is refusing me

Jag kan utan att kunna, jag vill utan att vilja...


Kaskade ft. Deadmau5 - Move for me


14 augusti

Tjena. Har målat naglarna och ska sätta kameran på laddning :) Känner att jag måste ta kort! Längtar som satan tills torsdag för då färgar jag håret. Kommer jag fortsätta med svart eller blir det något heeeelt annat? Who knows! (; Men snyggt ska det bli iaf. Måste köpa nytt löshår också såsmåningom, har haft mitt sen nyår. Har ett sjuhelvetes craving efter cider, så tror jag ska gå upp och ta lite.


...



Kärlek vid sista ögonkastet

Det här är svårt att förklara... Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta. Bara rakt ut, det är min dåliga vana. För det blir så ibland, jag vet. Det tar tid och jag tror jag vet vad vi gjorde för fel. Passionerat men okontrollerat. Och jag vill bara känna hur det känns. Tänka tillbaka, bara minnas nån sekvens. Våra stunder vi hade, tankar idéer. Din lukt i din nacke, pussar och skrattar åt sista gången vi delade en spliff på balkongen, satt uppe på natten. Och jag minns när jag mådde kasst. Du sa jag kan dra vårt lass. Det kommer funka, måste funka. Någonstans där så finns vår plats.
Den enda personen som tagit upp min tankekraft 24/7. Och jag trodde jag borde va trygg, vi gör det tillsammans och han har min rygg. Oh shit, vad jag älskar dig trots att jag knappt visste vad dom orden betydde. Och det vet jag typ inte ens idag. Det gick för fort, vi vände blad. Från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av. Det bästa sex jag haft i hela mitt liv. Jag nästan, jag nästan skäms över att säga det högt. Ibland så skippar vi snacket, vi bara vet vad vi vill. Det kändes nästan överflödigt att använda rösten. Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion. Vi åt och drack och grät och vi skrattade och vi kom ihop. Som bästa vänner som har tagit det till nästa level. Där vi bara hoppades men fick se vad som hände.

För han var bäst, försök att överträffa det.
För han var bäst, men kommer aldrig mer tillbaks.
För han flyger iväg som ett pappersflygplan.


Seg

Har varit sjukt seg hela dagen. Som omväxling då ;) Dagen började som den brukar med att mamma kommer in i mitt rum, vrider upp persiennerna (stavning?) och petar på mig. Tog en dusch, åt osv. Gick ut och träffade Vincent, Thom och Oskar för ett par timmar sen. Sen kom Dennis och Martin också. Efter ett tag åkte Thom med Dennis i Martins bil, så vi andra bestämde oss för att kolla Hem till Midgård hos mig :D Dom drog typ nyss, men följde med dom till bussen sen knalla jag hem igen. Ska väl sova snart, måste ta hand om disken först bara. Godnatt så länge!




Facts of life


.

Letar efter nåt att säga som kan ändra allt. Något mer än det jag redan sagt...


Älskar!


Önskar jag hade en iPhone



UM

Kom hem för en liten stund sen.
Fick som väntat vänta nästan 20 min på att få komma in på UM -.- På hemvägen handlade mamma sushi till mig och bokade tid hos frisören på torsdag, för ska färga håret. Nu sitter jag och skriver in en massa olika möten osv i min kalender. Försöker få in lite rutiner hära. Nu lär jag iaf inte behöva åka till ungdomsmottagningen förns nästa sommar, nu har jag min årsförpackning. Prima! ;)




I think about you all day and dream about you all night


Avsluta meningen!

Visste du?
att jag vill ha - honom.
att jag lyssnar mest på - prat.
att jag inte gillar - falska vänner.
att min första riktiga kyss - är något jag förträngt.
att jag avskyr när folk snackar - om folk dom inte känner.
att sist jag grät var - idag.
att när jag vaknar på morgonen - är jag kissnödig.
att innan jag går och lägger mig - lyssnar jag på musik.
att idag har jag - ätit lunch med morfar och suttit vid datan.
att jag just nu tänker på - om jag orkar gå ut och röka.
att i kväll ska jag - äta godis.
att i morgon kommer jag - åka till ungdomsmottagningen.

Har du:
Någon som förstår dig? Mina föräldrar.
Någon som du saknar? Ja.
Någon som du hatar? Halvt...
Vem kramade dig senast? Pappa tror jag.
Vem ringde dig senast? Pappa.
Vem ringde du senast? Jocke.
Vem var hemma hos dig senast? Morfar.
Vem var du hemma hos senast? Jocke.
Har du några kärleksproblem? Ja.
Har du pratat med någon idag? Ja?
Har du gråtit idag? Ja.
Har du skrattat idag/igår? Ja.

Whenever you need me, I swear I'll be there


Like it's dynamite

Är hungrig nu, äntligen. Ska ta och hämta något att äta sen fortsätta dunka musiq! :) Väntar på att gullungen ska logga in på Facebook. Greger drog iväg på fekke för nån timme sen, kände mig lite smått sugen att gå ut också. Men naaah, så blev det inte. Sitter hemma och ugglar istället :)




I don't give a f****


It hurts with every heartbeat

Gränslös kärlek. Sanningen är att på dig tittar jag betydligt mer. Undrar om du ens ser, att jag inte kan slita min blick från dig och ständigt funderar om vad du tycker om mig. Hur vackert ditt leende är i profil. Att bara för att träffa dig skulle jag vandra tusen mil. En pirrad tanke att jag bara skulle kunna ta tag i din hand. Andas in din doft, omslutas i din famn. En dröm jag i mitt hjärta för dig noga har gömt.

Hur mycket jag älskar dig är ingen hemlighet.
Det är nog bara du som inte riktigt vet.


Lunch

Mamma väckte mig vid nio, men fortsatte sova tills halv tio.
Gick upp och la mig i mammas säng med Rambo som var lika trött som jag. Lite senare åkte vi och hämtade morfar från ålderdomshemmet för vi skulle äta lunch hos oss :) Vi åkte till centrum och hämtade beställningarna från Erssons. Nu har vi käkat och så, jag och brorsan gick ut med hunden. Får se vad som händer idag, imorgon blir det kanske å träffa folk.


I wanna run and smash into you

Det har spöregnat och åskat nästan hela dagen, så har ingen större lust att gå ut precis. Ringde ungdomsmottagningen igår och fick en tid på fredag klockan 13:00. Hatar att man måste åka hela vägen dit för att få ett recept och sen åka hem igen :( Sen tar det alltid typ hundra år innan man får komma in även fast man bokat tid och man har ingen täckning där. Menmen, ska hitta nåt att äta nu. Ciao!




Allt förnuft försvinner och det kanske ska vara så


Kevin Rudolf - Love letter.

I can't wait for the day to end
So I can finally see your face again
We'll find a way if my wish comes true
(Tonight, tonight, tonight)
Even though I never met you
I still miss you
Can you feel me in your dreams?
Cause I hope that when you wake up
Just maybe you'll remember me

And now I believe that this is fate
Cause baby we belong together
I know everything is gonna be okay
Just as long as we have each other
Through the sunshine and through the rain
I know that it'll last forever
Just last night I stayed up late
And I wrote you a love letter
(Letter, letter)

Tell me am I insane?
I sat your letter on the window pane
I thought of you and I let it fly
Away, away and it red
Even though I never met you
I still miss you
Can you see me in you dreams?
And I hope that when you read this
That you'll come running back to me

And now I believe that this is fate
Cause baby we belong together
I know everything is gonna be okay
Just as long as we have each other
Through the sunshine and through the rain
I know that it'll last forever
Just last night I stayed up late
And I wrote you a love letter
(Letter, letter)

And although I never met you
You're the one that I've been missing all my life


10/8

Det åskar och regnar ute, mysigt tycker jag! :) Igår tog jag bort mina gelenaglar, så mina egna naglar är helt förstörda. Sadface :( Håller på och fixar med en header till Angelicas blogg. Gullig tjej! Har inte ätit idag, har ingen aptit och är faktiskt inte ens hungrig. Ja, det är något fel på mina matvanor.. Får se om man får sällskap när Greger slutat jobba vid tre. Hörs senare! :)





KUNG LÅT! :D


Sometimes I love you, sometimes it's you I can't stand


Lite fakta

• Jag når inte ner till marken med fötterna om jag sitter på bänkarna vid busshållplatser.



• För några månader sedan bodde jag på Sachska kliniken i ett 1,2 veckor.

• Jag älskar stora väskor!

• Jag föddes på Huddinge sjukhus.

• Säger hellre "Snygg du är!" till än annan tjej än att hon är äcklig eller ful osv.

• Kan sminka mig i evigheter, och om jag inte blir nöjd tvättar jag bort allt och gör om.

• Min absoluta favoriträtt; sushi!



• Är sjukt less på tjejer.

• Min favorit film är Gran Torino.


Pallante

Det kommer folk hit om en timme så ska väl sätta på mig något passande. Är sjukt seg, orkar inte hoppa ur myskläderna... :(


Yesterday.

Pallde inte blogga igår, så får sammanfatta det senaste nu istället.
Igår kom Jocke hem så åkte och träffade honom. Vi tog det lugnt, va i stugan och trakkaserade varandras hårfärger. Hahah! :D Sen åkte jag hem och käkade och senare på kvällen träffade jag Thom och knalla runt lite i Älvsjö. Chillnation! :) Sen drog jag hem, åt kladdkaka och kollade på Radio. Sjukt sorglig film, men bra är den. Sen somnade jag bums!


En fråga, ett svar


Vart tog du din navelpiercing vill oxå ta men vet inte vart vore tacksam för svar! Du är sjukt fin! <3
Svar: Jag piercade mig på Lena's studio (Sthlm) när jag var 14. Då var man tvungen att ha en förälder med sig, antar att det är samma policy nu med. Tack så mycket!


Du betyder baby!


It's this way

Dagen började med en varm dusch, sen en regnig tur mot Farsta C med mamma.
Sitter här nu mätt i magen och laddar ner lite go' musik som vanligt. Hatar dock youtube, dom rensar bort vissa låtar från hela sidan TOTALT. Det råkar alltid vara den man absolut vill ha, så då får jag istället ladda ner från dilandau och det tar typ 20 min att ladda ner en låt soooo.. fuck you. Läser lite bloggar as usual :) Älskar att läsa småbloggar, dom är alltid så personliga. Paow, Kissie och alla är exakt samma sak enligt mig. Blir antagligen att kolla teve ikväll för omväxlings skull, h3h3 ;)


Dagens shopping:



Lördag

Fan vad det är skönt att ligga i solen, kan ligga så i flera timmar!
I sällskap har jag en Solo tidning, nåt att dricka, en bok och musik. Avkopplande som satan! Just nu är jag super irriterad på tjejer i största allmänhet. Saknar umgänget man hade i nian, ni vet vilka ni är! Nu ska jag gå och ta fram dippen och chipsen, tjockis time. Lördag u know! :D Anyway, för övrigt är jag grymt avis på  brorsan som jobbar för fulla muggar. Jag vill också ha kosing.. Tur då att mina söta föräldrar tar med mig till lite olika ställen ibland och köper smått och gott som jag vill ha. Nu blire film, tjaråå!


Hett!

JAG DÖR FÖR BRUNETTER MED BLÅA ÖGON.
SÅ JÄKLA SNYGGT, RAWR.


It's a dirty free for all.

Godmorgon! Eller ah, gick upp för fyra, fem timmar sedan ;) Åkte nyss till centrum med pappa och köpte sushi, chips, dipp och gräddfil. Har laddat ner massa musik till min älskade mobil eftersom min tre år gamla iPod är redo för sin begravning. Älskar att hitta ny musik, men måste ladda ner mer. Ska kolla Spotify och se om jag hittar några godingar. Wish me luck! :D


Winter wonderland



Brrr... Men ser ändå rätt mysigt ut?..


If I could have just one wish I'd have you by my side


Helvete.

Min älskade iPod är sönder, faaaaaaan då!! :@


This time baby, I'll be bulletproof

Snackar lite med people på Facebook och beklagar mig över mitt magont.
Åkte till stan idag, skönt att få komma ut lite igen! :) Dock känns det som tusen år innan man kommer in till stan, hatar resvägen av hela mitt hjärta. Har precis kollat klart Grease. Gamla minnen.. Kommer ihåg när man gick i tvåan, trean när Grease var allt man snackade om med sina kompisar. Kvällens planer blir ligga och dega i soffan, dricka cider och teve. Soooooft.. :)


Jag älskar dig.

Du måste ha träffat mig totalt, för jag har aldrig känt sån svaghet. Första året mentalt, fanns ingen klarhet. Du kan få mig att verkligen känna mig störst. Vill bara va med dig, det enda som betyder nåt. Verklighet, problem och sånt jag bara trycker bort. Vill vara till lags och ordna allt. Mitt hjärta som bultade, din dolda skatt. Slog så mycket hårdare än du nånsin förstod. Och varje gång jag reser bort från dig var som jag dog. Jag vill känna mig behövd, din livboj i livet. Min åtrå till dig är det enda motivet. Jag älskar dig till döds. Så du vet...


Min humor.


Sushi for president.

Det blev ännu en chilldag. Rätt okej, sitter aldrig fel med lite sol ;) Eller i mitt fall mycket sol, låg ute säkert några timmar iallafall och läste min nya bok som jag fick av mamma idag. Färg blev det! Fick sushi till lunch också, mums :) Ska kolla inspelningen av Soran Ismails turné, pussii.


Got company?..


Love.

Hej älskling, jag börjar med att säga tack. Du är mitt ljus över dagen, mitt lugn varje natt.
Du är min livsgjädje, du är min medicin. Du är min och jag är din och du är hela mitt fucking liv.
Du är en ängel, ena halvan av min kropp. Du är den bästa killen jag någonsin kunnat fått.
Du är den jag alltid önskat att jag har haft. Du är min styrka att överleva, du ger mig inre kraft.
Att jag någonsin skulle få dig på fall det var nått jag aldrig trodde. Hoppas du känner som jag,
att vara vänner var bra, men tillsammans är det underbart...

Om du bara är en dröm så låt mig sova då. För jag tror att det är det bästa för oss båda två.
Om jag skulle dö är du rosen på min kista. Skulle hålla den vid liv skulle aldrig låta den vissna.


Genom eld


Chiller

Idag har jag bara tagit det cool lugnt, inte gjort ett smack.
Känns bra det ska ni veta! :) Alla borde ha en Ta hand om mig själv- dag någon gång. Det är as mysigt. Låg ute i solen ett par timmar, åt jordgubbar med glass, läste, tog ett skumbad, solade lite mer osv osv. MYSIGT! :D Har varit på långpromenad med brorsan också. Känner mig duktig som orkar gå ut och röra mig i denna värmebölja.




Scheiße.



Promenix

Ska ta en sväng med junior nu, puss! :)


Miss u already babe.

KOM HEM NU NU NU!!


La resultat!


So far away

You're so far away, but somehow I can feel you anyway
It's only been today
I wished that time would have stopped so I could have stayed
Maybe I'm not guessing this time
What if baby, I just want you to be mine?
It hurts when something beautiful has to end before it starts
I thought I packed it all, but I forgot my heart
I'm so far away
The flowers probably died but it's okay
This might be in vain
But if I was with you this is what I'd say
Although I'm kinda lonely I feel fine
Because I've done the discovery of all time
Won't you come a little closer and I'll give you a clue
I figured out that happiness equals you


RSS 2.0